Aynı gün testimizHayırlı olsun canım .ben 27 mayıs kan testi vericem inşallah güzel haberlerle gelirim
Ay gerçekten mi? Ne zaman oldun transfer? Bi belirtin felan var mı?Aynı gün testimiz
Merhaba lekelenmelere yerleşme kanıda diyorlar 7. Günden sonra oluşurmuş iyi düşünün bence birde benimde 13 mayısta transferim oldu banada test günü yarın verildi dondurulmuş olunca öylemi oluyor acaba merak ettimSevgili Anne adayları herkese merhaba
Umarım hepimiz hayallerimiz olan o güzel yavruları sağlıkla kucağımıza alırız. Bende 11 Martta 5inci gün dondurulmuş çift transfer oldum. Yarın kan testi günüm. Bu arada 8 inci gün başlayan aralıklarla devam eden eden kahverenkli lekenmelerim oldu. Erken idrar testi yaptığımda çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Fakat transferden 2 gün öncesinde çatlatma iğnesi yapmıştım. Onun etkisi diye düşünüyorum. Kanamayı görünce çok ağladım. Ama sonra kendimi telkin ettim. Hayırlısı diyerek. Şimdi yarını bekliyorum bakalım Rabbim ne layık görecek.
Yaa benim doktorum hiç bilgilendirmedi bagırsak problemi yaşadım bol bol sebze doğrayıp zeytinyağı döküp yedim şimdi şok oldum yazıyı görünceDün akşam eşimle oğlumun panda bisikletiyle yürüyüşe çıktık dolaştık. Sadece gece oğlum çişe götürürken kasık ağrım çoktu sol kasık. Bugün daha hafif bide yorgunluk var başka bişey yok transferle birlikte 8. Gün. Bi tane iz yazmış çay kahve için ne dediler diye.. Doktorum içme dedi illa içersen açık çay 2 bardak filan.. Ben fazla içmiyorum kahve yapmadım hiç zaten.. Ananas leblebi havuç ve portakal suyu iç dedi. İşte çok yeşillik yeme maydanoz nane zaten yasak yeme dedi.. Böyle umutla bekliyorum korkuda cabası
Bende bol yeşillik yiyorum aksine ananas için diyorlar yemeğinYaa benim doktorum hiç bilgilendirmedi bagırsak problemi yaşadım bol bol sebze doğrayıp zeytinyağı döküp yedim şimdi şok oldum yazıyı görünce
Amin inşallah korkuyorum tabi olumsuz sonuçlar psikolojik olarak da etkiliyor insanı daha ilk deneme olduğu için çok umutsuz olmak istemem ama sonraki süreçlerde düşündürüyor beni inşallah sizinde sağlıklı sıhhatli evladınız olurTabiiki umut olacak canım benim..benim ilk denememde 6 yumurtadan 1 embriyo oluştu, 3.denememde 9 yumurtadan 4 embriyo oluştu..rabbim nasip etsin hepimize anneliği en güzel zamanda
15 nisanda belirti sol kasık hafif ağrı var yorgunluk var bide ağlama isteği saçma şeylereAy gerçekten mi? Ne zaman oldun transfer? Bi belirtin felan var mı?
Bilmiyorum ki canım her doktor bir değil. Oğlumda ki doktorum yemek konusunda hareket konusunda hiç bişey demedi. Ben kendi kendime yaptım bu doktor. 1. Gün yat sonra normal hayat devam et dedi. Sadece ağır iş perde asma halı yıkama eşya taşıma vesaire yapma dedi.Yaa benim doktorum hiç bilgilendirmedi bagırsak problemi yaşadım bol bol sebze doğrayıp zeytinyağı döküp yedim şimdi şok oldum yazıyı görünce
Banada çok bişey demediler 3.5 litre falan su iç dedi hemşire bol yeşillik meyve sebze tuket et iyi pişmiş olsun dedi hamile gibi düşün şu saatten sonra ona göre dikkatli yasa dedi bu kadarYaa benim doktorum hiç bilgilendirmedi bagırsak problemi yaşadım bol bol sebze doğrayıp zeytinyağı döküp yedim şimdi şok oldum yazıyı görünce
Bazen bir 10 dakikalık nadiren iğne batar gibi sancım oluyor geçiyor. Lekelenme felan yok .benim transferim 18 mayısdı. Bide bu gece oda ısısı normaldı ama ben sıcaklıkdan ölüyordum pencereyi felan açtım ateşim var sandım ölçtüm ama 36,7 çıktı sabah ayaklarımda belli olmayacak kadar bi sızı vardı15 nisanda belirti sol kasık hafif ağrı var yorgunluk var bide ağlama isteği saçma şeylereilaçlardan mı hormonal mi bilemedim sende varmı
Hayırlısı canım, zamanı gelmedi demekki..inşallah bayramdan sonraya pozitifi görürsün canım
İnşallah canım baya hazırlamıştım kendimi nasıl oldu yumurtlama anlamadım. İçime doğmuştu bişey olacağı zaten. Bu sefer adetin 21.günü bir iğne verdi garanti olması için yumurtlama olmasın diyeHayırlısı canım, zamanı gelmedi demekki..inşallah bayramdan sonraya pozitifi görürsün canım
Sen bide beni görsenselam kızlar, iğneleri kendi kendine yapabilen var mı ? ay ben çok korkuyorum ve vuramıyorum
Ateş basması bendede var lekelenme yok rüyada oğlumu görüyorum hep. Ama diğer bebişe yoruyorum inşBazen bir 10 dakikalık nadiren iğne batar gibi sancım oluyor geçiyor. Lekelenme felan yok .benim transferim 18 mayısdı. Bide bu gece oda ısısı normaldı ama ben sıcaklıkdan ölüyordum pencereyi felan açtım ateşim var sandım ölçtüm ama 36,7 çıktı sabah ayaklarımda belli olmayacak kadar bi sızı vardı
Ben bu gece rüyamda ikiz çocuklarım olmiş gördüm bide kokusuna kadar hissetdim .Ateş basması bendede var lekelenme yok rüyada oğlumu görüyorum hep. Ama diğer bebişe yoruyorum inş
İki gündür hafif karın ağrısı var bugün buna sağ bacak ağrısı eklendi iki gecedir de aşırı ateş basıyor eşim bile yanıyosun ateşin mi var iyi misin diye sordu o derece oluyorumBelirtisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?