2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben hamileyken evde gizlin test yaptım aradım ağlayarak hamileyim diye..bana diyor olamaz durmadı işten izin aldı geldi gitdik kana yolda yine bana diyor kan çıkmamış inanmamkan çıktı sonrada diyor bir görsekİşte onlar bizim gibi diğiller bu kadar iğneyi onlara soksak belki anlarlar

Evet şimdi 10. Gündeyim artık yapmadım yarınki testi bekleyecem olumlu olumsuz artık Rabbim bilir ama testi kafanızdan çıkarırsanız daha rahat olursunuz
Ay biz de 10. Günü görürüz inşallah ya valla zor duruyorum nasıl çıkarcam kafamdan bilmiyorum

Ay iğne kısmında kahkahayı patlattım kader ortağım ya iç sesim

Ay biz de 10. Günü görürüz inşallah ya valla zor duruyorum nasıl çıkarcam kafamdan bilmiyorum
İnşallah sakin kalmak en iyisi benim 6. Güne kadar çok agrım vardı maalesef bagırsak sorunlarından ilk günler düşünemiyordum bebekleri agrım geçince düşünmeye başladım az kaldı yarın ögrenecem benimkiler iki taneydi umarım ikiside tutunmuştur umarım hepimiz pozitifi görürüz

Meslektaşım ya hadi tüp bebekte çektik kader ortağı olduk bari meslekte olmasaydık yıpranmak için doğmuşuz
Yaaa ne güzel biz bu kadar zorlu meslekte sabırlı kalıp bu konudada aynı sabrı gösterebilseydik keşke doktor bana meslek hastalığı dedi eşimdede bendede sorun var çok ayakta kalmaktan stresten kısırlık oluyormuş

Ay inşallah ya yarın kaç gibi gitcen bize de haber et merak e deriz seni

Yaa valla ancak öyle anlarlar bizi..zaten ben iğneyi vurarken gözlerini kapatıyor
Gel de bi yardım et demi zaten hep kendimiz uğraşıyoruz sorsan sana kıyamıyorum der sanki biz iğne yaparken zevk alıyoz

Şuna bak ya hayatımızdan çalıyor resmen bide şansa seçim dönemine denk geldi kapı kapı dert anlatıp rapor arıyoruz valla Allah'ım yardımcımız olsun ya

Gel de bi yardım et demi zaten hep kendimiz uğraşıyoruz sorsan sana kıyamıyorum der sanki biz iğne yaparken zevk alıyoz
Ya ben hemşire olduğu için bu konuda bana güveniyor her kesin iğnesini ben ederim ondan hiç yakın durmaz

Selam herkese 9 mayısta çift 5. Gün transferi oldum dün ikinci kanı verdim 557 çıktı pozitif görünüyo, kese için 1 hazirana gün verdiler geç değil mi? Yakın zamanda transfer olanlar size ne zamana gün verdiler acaba

Canım hayırlı uğurlu olsun şuanda bizlere yer edersen çok sevinirim

Beni hiç arayan olmadı, olumsuz mu acaba
Zaten 1 tane yumurta çıktı ama olumsuz da olsa ararlar mı bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…