2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hiç moralini bozma sonuçta dondurulmuş var ne güzel..bak benim dondurulmuş bile yok..neqatif çıkarsa bende Allah korusun..sıfırdan başlamaya ne gücüm nede param var.
Öyle tabiiki ama 4 senelik evliyim herkesin gözü üzerimizde olacak mı olmayacak mı gibi çok şükür ki tüp bebek yaptırdığımızı da söylememiştikte sorulara maruz kalmayacağız. Eşim hiç umursamıyor bu tarz şeyleri olsa da olur olmasada kafasında ama aileler öyle değil tabiki. Biraz rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama başım ağrıdığına göre stres yapmışım epey

Kızlar kahve ve çay tüketiyor musunuz ? Çay açık şekilde içiyorum ama kahve hiç tuketmedim transferden beri ama canımda çekiyor
Kuzu ben çok çok açık çay içiyorum ama 1 bardağı bile bititemiyorum. Kahve de bildiğin sulu kahve şeklinde içiyorum doktor sınırlama yok demişti abartmadigin sürece dedi

Kızlar kahve ve çay tüketiyor musunuz ? Çay açık şekilde içiyorum ama kahve hiç tuketmedim transferden beri ama canımda çekiyor
Çay sadece kahvaltıda oda yarım bardak ancak
Kahve hiç içmiyorum ben tedaviden 2 ay önce başladım kısıtlamalara tatlıda evde kendi yaptıklarimdan az yiyorum.

Ben hergün içtim bir fincandan bişey olmaz diye düşündüm 10. Günüm bugün yine içerim galiba bende birtanede olsa sigara içen varmı onu merak ettim

Bide aklıma şu takıldı benim evım içten merdivenli trıplex lavabo aşagıda ve bi yukarıda var ben orta katta dinlendim oradaki alaturka olduğu için kullanmıyorum ve sürekli lavabo için aşağı yukarı indim transfer boyunca günde 7-8 kez merdiven inip çıktım yavaş yavaş sizce tutunmayı etkilemiş midir

Ben çay içiyorum ama kahve normalde de tüketmem pek sevmem. Doktor günde sadece bir bardak dediğinden beri içesim geliyor kafeinsiz kahve bakıyorum sanki severmiş gibi

Yaşın kaç bilmiyorum bende yaş 35..banada soruyorlar birde ben diyemem yok düşünmüyoruz saçma olucak bu yaşta istememekBizde kimseye demedik yaptırdığımızı amaan her kesi boş ver..sanki çocuk olunca gelib saklıcaklar.Bana diyorlar neden doktora gitmiyorsun?bende sinirlenib diyorum param yok..eski benden bir şey kalmamış..bu çocuk sorularında çok sinir oluyorum.

Sanmıyorum canım özellikle merdiven inmek çıkmaktan bile olmaz demişti bana doktor

Canım bendede merdivanlı dubleks ama ben aşağı tuvalete klozet koydum öyle gitdim akşamlar yatmaya yukarı kalkıyorum

Bizim hem maddi yönden çok şükür bir sıkıntımız yok Hemde yaşımız 24 çok haklısınız bir çok insana göre daha çok çokkk yolun başındayız galiba ben biraz tezcanlıyım

Bende öyle okudum nette ama ben saat başı gittiğim için bu kadarı biraz fazla olabilir mi diyede düşündüm
Yo yo öyle şeylere takılma tutacağı varsa merdiven öyle etkilemez sanki hoplaya zıplaya inip çıkmıyorsun ya aksine belki kan akışına bile faydalı geliyordur sürekli yatıyoruz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…