Günaydın ne güzel dediğiniz gibi vakit geçerBen bu sabah işe dönüyorum canım mecbur evdede olsa yatamiyorum zaten kızım var en azından orda vakit geçer zaman bitsin biran önce sonuç olumlu ya da olumsuz kendimi alıştırayim istiyorum.
Ben de rapor aldım kuzu 29una kadar çalışmayı düşünmüyorum. Allah'ım beklediğimize kavuştursun inşallahKızlar transfer sonrası çalışıyormusunuz?bana yat prensesler gıbı gunde 30dkka yürü dedı agır kaldırma egılme fazla dedı sureklı uyumak ıstıyorum kasıklarda agrı bugunde bıde benım daha oncekı gebelıklerde göz bebegımde büyüme oluyordu bu seferde var gıbı bılemedımay ne zor bu sanıyeler saat gibi allahım sabır versın bıze
Allah'ım sağlıkla kolaylıkla pamuşunu alıp gelmeni nasip etsinKızlar yarın 12:30 da transferim var. Hem çok korkuyorum hem cok heyecanlıyım dualarınıza talibimedenden de etmeyenden de Allah razı olsun
200 mg progestan sabah 2 öğle 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorumKızlar şimdi doktorun bana opudan sonra yazdığı progestan 100 mg kapsül bugün bitti sabah 2 akşam 2 yapıyorum. Transfer sonrası yazdığı ilaç 200 mg ama yine sabah 2 akşam 2 yazıyor. Dozunu mu arttırdı acaba yanlışlıkla falan mı yazdılar .Saat geç oldu sormak istemedim yarın yazacağım. Çok değil mi dozu tek seferde 400 mg oluyor varmı böyle kullanan.?
Bende rapor aldımKızlar transfer sonrası çalışıyormusunuz?bana yat prensesler gıbı gunde 30dkka yürü dedı agır kaldırma egılme fazla dedı sureklı uyumak ıstıyorum kasıklarda agrı bugunde bıde benım daha oncekı gebelıklerde göz bebegımde büyüme oluyordu bu seferde var gıbı bılemedımay ne zor bu sanıyeler saat gibi allahım sabır versın bıze
Ya dün bende dışarıya çıkmıştım eve geldim bacaklarım öyle bi ağrıdı ki anlamadım bendeBenim transferim p.tesiye denk geldi ben rapor aldım canım 1 hafta yattım bugün işe başlıyorum .4.gunden sonrada çok yatar pozisyonda degildim evdeyim ama oturdum ev içinde hareket halinde oldum. Benimde dün sağ bacak ağrım oldu biraz dışarı çıkıp yürümüştüm acaba belirti mi yoksa yatmaktan kaslarım mi eridiamin sabırlar versin yüzümüzü güldürsün inşallah
Ah canım benimBugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm
Demek ki gerekli vücudumuza bu kadar inşaallah şifa olsun200 mg progestan sabah 2 öğle 2 akşam 2 şeklinde kullanıyoruminşallah tutunmuslardir bebeklerimiz
Bence öyle düşünme canım kan testini ver hayırlısıyla vardır inşallahBugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm
Ay acaba yatmaktan mi yoksa belirti mi umarım iyi anlamdadırYa dün bende dışarıya çıkmıştım eve geldim bacaklarım öyle bi ağrıdı ki anlamadım bende
Her şeyi belirtiye bağlıyorum umarım öyledirAy acaba yatmaktan mi yoksa belirti mi umarım iyi anlamdadır
Bende de arada oluyor ama bilemiyorum hep iyiye yormaya çalışıyorumAy acaba yatmaktan mi yoksa belirti mi umarım iyi anlamdadır
Kuzum idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok kişi var inşallah kanda çıkar hayırlısıyla senenledir inşallah bebişinBugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm
Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar benim de bugün transferim var. 2. Denemem. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Sağlıkla tutunup sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım benimMerhaba arkadaşlar benim de bugün transferim var. 2. Denemem. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
İnşallah tutunma belirtisidir inşallaaaahhhhKızlar benim dün akşamdan beri aralıklı karnım ağrıyor böyle regl başlarında hafiften ağrılar olur ya öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?