2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben de rapor aldım kuzu 29una kadar çalışmayı düşünmüyorum. Allah'ım beklediğimize kavuştursun inşallah

Kızlar yarın 12:30 da transferim var. Hem çok korkuyorum hem cok heyecanlıyım dualarınıza talibim edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
Allah'ım sağlıkla kolaylıkla pamuşunu alıp gelmeni nasip etsinkorkacak bişe yok sona geldik artık pamuşunu al birlikte bekleyelim test günümüzü Allah'ım kolaylık versin inşallah dualarımız seninle

200 mg progestan sabah 2 öğle 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorum inşallah tutunmuslardir bebeklerimiz

Bende rapor aldım

Bugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm

Ya dün bende dışarıya çıkmıştım eve geldim bacaklarım öyle bi ağrıdı ki anlamadım bende

Bugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm
Ah canım benim ama kan testini kesin yap tamam mı nolur nolmaz nasip edecek olan Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah

Kuzum idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok kişi var inşallah kanda çıkar hayırlısıyla senenledir inşallah bebişin

Kızlar benim dün akşamdan beri aralıklı karnım ağrıyor böyle regl başlarında hafiften ağrılar olur ya öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…