2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhabalar tekrar tekrar yazıyorum ama ilk denemem olumsuz sonuçlandı 10 Mayıs'ta negatif çıktı tekrar denemek için 3 ay gibi bir süre gerekiyormuş bu süreçte ne yapılmalı ve önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı

8.günde idrarda çıkmayıp 12.günde kanda görenler var canım..test gününü beklemelisin
Ayy İnşallah öyle olur dayanamadım üzülecegimi bile bile yaptım testi kanda kaç çıkmalı peki pozitif olduğumuzu anlamamız için sabah erkenden acilde yaptırmam gerekecek çünkü akşam saatlerini beklemem galiba

Tekrar denemek için beklemenize gerek yok ben hiç ara vermeden devam etmiştim ,maddi manevi gücünüz varsa hiç ara vermeyin

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebisin canım anestezi ile yapılıyor mu transfer ilk kez duydum
Çok teşekkürler canım inşallah tutmuştur tek belirtim ağrım sızım yok bilemedim yani neden böyle ben aşılamada falan çok kasmıştım dr da demişti bir dahaki işlemlerini anestezili yapalım diye muayeneye bile zor alıştım ilk evlendiğimde vajinismus yaşamıştım bu sebeplerden anestezili olmak istedim

Hayırlısı olsun, transfer işleminde anestezi kullanılabildiğini bilmiyordum. Özellikle mi talep ettiniz? İdrar y olmak gerektiği için, ben anestezi yapmıyorlar diye düşünmüştüm.
Ben kendim istedim aşılama zor geçmişti önceden vajinşsmus yaşadığım için muayenelere bile zor alıştım. Transfer anestezili olunca birşey yiyip içmiyorsun ama damardan sıvı verip yine sıkışık olmamı istediler belli bi saatten sonra WC ye gitme dediler yani sıkışıklık yine oluyor maalesef

Benim doktorum bana ikinci adette başlayalım derdi ama hormonlara bakılır normalse başlanır..hangi ildesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…