Bhcg 5 in üzeri pozitiftirAyy İnşallah öyle olur dayanamadım üzülecegimi bile bile yaptım testikanda kaç çıkmalı peki pozitif olduğumuzu anlamamız için sabah erkenden acilde yaptırmam gerekecek çünkü akşam saatlerini beklemem galiba
Anladım, bende trasnferde oldukça çok ağrı yaşıyorum, geçmişte bende vajinismus yaşamıştım. Tedavi gördüm. Fakat şuanda muayenelerde hiç sıkıntı yaşamıyordum gayet rahat bakılıyordu, hafif rahatsızlık hissi o kadar.. Ama transferde embriyoyu yerleştirirlerken aşırı ağrı oluyor... Demek ki tamamen psikolojik o da, kendimi kasıyorum...Ben kendim istedim aşılama zor geçmişti önceden vajinşsmus yaşadığım için muayenelere bile zor alıştım. Transfer anestezili olunca birşey yiyip içmiyorsun ama damardan sıvı verip yine sıkışık olmamı istediler belli bi saatten sonra WC ye gitme dediler yani sıkışıklık yine oluyor maalesef
GünaydınnGünaydın kızlar bugün daha 4.gün teste çooook varmış gibi hissediyorum. Belirti de yok siz de durumlar nasıl
Amin inşallahGünaydınnbenim ara ara kasıklarımda ağrı oluyo bide sanki regl olacakmışım gibi ufak ufak ağrılar göğüs hassasiyeti ama bu durumları ilk transferimde de yaşamıştım o yüzden belirti aramak istemiyorum kullandığımız ilaçlarda etkiliyor kızlar inşallah sonu güzellik olsun zaman geçmiyor sanki bekledikçe ama hayırlısı diyelim
Günaydın.Benimde 4 günüm..belirti yok bendede..teste tabi çok varGünaydın kızlar bugün daha 4.gün teste çooook varmış gibi hissediyorum. Belirti de yok siz de durumlar nasıl
Ben de zar zor muayeneler alıştım artık da aşılamada çok kötü olmuştum kalçamı kaldırdım kendimi geri çektim çok kastım falan iyi bir deneyim olmamıştı sonra da bir şey yokmuş deyip kendime çok kızdım ama elimde olan bir şey de değildi sonuçtaAnladım, bende trasnferde oldukça çok ağrı yaşıyorum, geçmişte bende vajinismus yaşamıştım. Tedavi gördüm. Fakat şuanda muayenelerde hiç sıkıntı yaşamıyordum gayet rahat bakılıyordu, hafif rahatsızlık hissi o kadar.. Ama transferde embriyoyu yerleştirirlerken aşırı ağrı oluyor... Demek ki tamamen psikolojik o da, kendimi kasıyorum...
Ben dün transfer oldum hiç bir şey hissetmiyorum ay hissetsem kötü bir şey mi acaba derim hissetmeyince yok mu acaba diyorum iyice psikolojimiz bozuldu inşallah bebişler sakin sakin uyuyordur ondan belirti yokturGünaydın kızlar bugün daha 4.gün teste çooook varmış gibi hissediyorum. Belirti de yok siz de durumlar nasıl
Bazen olmadı mı acaba diye strese giriyorum sonra nasip diye kendimi sakinleştiriyorum. Transfer öncesi aşamaları beklemesi bu kadar zor gelmemişti ya hemen hemen geçiyordu günlerGünaydın.Benimde 4 günüm..belirti yok bendede..teste tabi çok var
Ay inşallah ya. Valla ben transfer olduğum da beni getirip yatırdılar sanki sadece gidip muayene oldum geldim gibi hissettim hiçbir fark hissetmedim hala da bi fark yok arada kasık sızlaması falan ama ilaçlar zaten bu etkileri yapıyor. İnşallah pozitifi görürüz de var olduğunu bilerek bekleriz öylesi daha kolay sankiBen dün transfer oldum hiç bir şey hissetmiyorum ay hissetsem kötü bir şey mi acaba derim hissetmeyince yok mu acaba diyorum iyice psikolojimiz bozuldu inşallah bebişler sakin sakin uyuyordur ondan belirti yoktur
Benimde 6.gunum bariz bir belirtim yok ve sabah agladim elimde olmadan heralde olmadı diye kaset test var elimde acaba yapsam çıkar mı ne zormuş beklemekAy inşallah ya. Valla ben transfer olduğum da beni getirip yatırdılar sanki sadece gidip muayene oldum geldim gibi hissettim hiçbir fark hissetmedim hala da bi fark yok arada kasık sızlaması falan ama ilaçlar zaten bu etkileri yapıyor. İnşallah pozitifi görürüz de var olduğunu bilerek bekleriz öylesi daha kolay sanki
Aynen transfer öncesi daha kolaydı..ben doğal yolla hamile kalarken beta değerim 500 üstündeydi öğrenirken adet biter bitmez hamile kalmışım belirti olmadığı için bilmemişim..ondan pek belirti aramıyorum..malesef kürtaj oldum sonraBazen olmadı mı acaba diye strese giriyorum sonra nasip diye kendimi sakinleştiriyorum. Transfer öncesi aşamaları beklemesi bu kadar zor gelmemişti ya hemen hemen geçiyordu günler
Ay dur kuzu valla akşam da ben ağladım niye hissetmiyorum diyeBenimde 6.gunum bariz bir belirtim yok ve sabah agladim elimde olmadan heralde olmadı diye kaset test var elimde acaba yapsam çıkar mı ne zormuş beklemek
AminnnAmin inşallahben de her şeyi ilaçların etkisine yoruyorum o yüzden henüz belirti yok aramak da istemiyorum sonra üzülürüm ya inşallah zaman hemen geçer de pozitifi görürüz ya bugün biraz daha sabırsız uyandım sanki
Geçmiş olsun canım demekki o pamuşun bu dünyada nasibi yokmuş en iyisini Allah bilir aynı acıyı yaşatmasın inşallah pozitiflerle birbirimizi müjdelediğimiz günler hemen gelsinAynen transfer öncesi daha kolaydı..ben doğal yolla hamile kalarken beta değerim 500 üstündeydi öğrenirken adet biter bitmez hamile kalmışım belirti olmadığı için bilmemişim..ondan pek belirti aramıyorum..malesef kürtaj oldum sonra
Evet ya Allah'ım tez zamanda pozitife kavuştursun hepimiziAminnnAllah yardımcımız olsun gerçekten kolay bir süreç değil beklemek daha da zor
Amin Allah.Aynen zor hamile kaldım sonrada kalbi durunca gec toparlandım..nasip diğilmiş..yani bende o zaman bile belirti yoktu..sonradan başladı mide bulantıları.Geçmiş olsun canım demekki o pamuşun bu dünyada nasibi yokmuş en iyisini Allah bilir aynı acıyı yaşatmasın inşallah pozitiflerle birbirimizi müjdelediğimiz günler hemen gelsin
Yapma canım aç bi dizi netflıkste bişeyle uğraş akşama eşin gelince zaten vakit geçiyor bir türlü. Gündüzleri uğraşacak pek bişey olmadığı için teste sarılıyoruz 7. Günümde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı çok ağladım üzüldüm Salı günü teste gidicem moralim biraz bozuk eve kardeşlerimi çağırdım vakit geçsin diye test yapmak istemiyorum çünküBenimde 6.gunum bariz bir belirtim yok ve sabah agladim elimde olmadan heralde olmadı diye kaset test var elimde acaba yapsam çıkar mı ne zormuş beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?