2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Anladım, bende trasnferde oldukça çok ağrı yaşıyorum, geçmişte bende vajinismus yaşamıştım. Tedavi gördüm. Fakat şuanda muayenelerde hiç sıkıntı yaşamıyordum gayet rahat bakılıyordu, hafif rahatsızlık hissi o kadar.. Ama transferde embriyoyu yerleştirirlerken aşırı ağrı oluyor... Demek ki tamamen psikolojik o da, kendimi kasıyorum...

Günaydın kızlar bugün daha 4.gün teste çooook varmış gibi hissediyorum. Belirti de yok siz de durumlar nasıl
Günaydınnbenim ara ara kasıklarımda ağrı oluyo bide sanki regl olacakmışım gibi ufak ufak ağrılar göğüs hassasiyeti ama bu durumları ilk transferimde de yaşamıştım o yüzden belirti aramak istemiyorum kullandığımız ilaçlarda etkiliyor kızlar inşallah sonu güzellik olsun zaman geçmiyor sanki bekledikçe ama hayırlısı diyelim

Amin inşallah ben de her şeyi ilaçların etkisine yoruyorum o yüzden henüz belirti yok aramak da istemiyorum sonra üzülürüm ya inşallah zaman hemen geçer de pozitifi görürüz ya bugün biraz daha sabırsız uyandım sanki

Ben de zar zor muayeneler alıştım artık da aşılamada çok kötü olmuştum kalçamı kaldırdım kendimi geri çektim çok kastım falan iyi bir deneyim olmamıştı sonra da bir şey yokmuş deyip kendime çok kızdım ama elimde olan bir şey de değildi sonuçta

Günaydın kızlar bugün daha 4.gün teste çooook varmış gibi hissediyorum. Belirti de yok siz de durumlar nasıl
Ben dün transfer oldum hiç bir şey hissetmiyorum ay hissetsem kötü bir şey mi acaba derim hissetmeyince yok mu acaba diyorum iyice psikolojimiz bozuldu inşallah bebişler sakin sakin uyuyordur ondan belirti yoktur

Günaydın.Benimde 4 günüm..belirti yok bendede..teste tabi çok var
Bazen olmadı mı acaba diye strese giriyorum sonra nasip diye kendimi sakinleştiriyorum. Transfer öncesi aşamaları beklemesi bu kadar zor gelmemişti ya hemen hemen geçiyordu günler

Ben dün transfer oldum hiç bir şey hissetmiyorum ay hissetsem kötü bir şey mi acaba derim hissetmeyince yok mu acaba diyorum iyice psikolojimiz bozuldu inşallah bebişler sakin sakin uyuyordur ondan belirti yoktur
Ay inşallah ya. Valla ben transfer olduğum da beni getirip yatırdılar sanki sadece gidip muayene oldum geldim gibi hissettim hiçbir fark hissetmedim hala da bi fark yok arada kasık sızlaması falan ama ilaçlar zaten bu etkileri yapıyor. İnşallah pozitifi görürüz de var olduğunu bilerek bekleriz öylesi daha kolay sanki

Benimde 6.gunum bariz bir belirtim yok ve sabah agladim elimde olmadan heralde olmadı diye kaset test var elimde acaba yapsam çıkar mı ne zormuş beklemek

Bazen olmadı mı acaba diye strese giriyorum sonra nasip diye kendimi sakinleştiriyorum. Transfer öncesi aşamaları beklemesi bu kadar zor gelmemişti ya hemen hemen geçiyordu günler
Aynen transfer öncesi daha kolaydı..ben doğal yolla hamile kalarken beta değerim 500 üstündeydi öğrenirken adet biter bitmez hamile kalmışım belirti olmadığı için bilmemişim..ondan pek belirti aramıyorum..malesef kürtaj oldum sonra

Benimde 6.gunum bariz bir belirtim yok ve sabah agladim elimde olmadan heralde olmadı diye kaset test var elimde acaba yapsam çıkar mı ne zormuş beklemek
Ay dur kuzu valla akşam da ben ağladım niye hissetmiyorum diye bence daha erken yapma eğer negatif çıkarsa kötü olursun biraz daha sabret. Bende de bitane kaset test var eşime diycem sakın bana yaptırma diye. Daha test yapmadan böyle oluyorsak negatifi görünce daha kötü oluruz bence şimdilik bekle yapma

AminnnAllah yardımcımız olsun gerçekten kolay bir süreç değil beklemek daha da zor

Geçmiş olsun canım demekki o pamuşun bu dünyada nasibi yokmuş en iyisini Allah bilir aynı acıyı yaşatmasın inşallah pozitiflerle birbirimizi müjdelediğimiz günler hemen gelsin

Geçmiş olsun canım demekki o pamuşun bu dünyada nasibi yokmuş en iyisini Allah bilir aynı acıyı yaşatmasın inşallah pozitiflerle birbirimizi müjdelediğimiz günler hemen gelsin
Amin Allah.Aynen zor hamile kaldım sonrada kalbi durunca gec toparlandım..nasip diğilmiş..yani bende o zaman bile belirti yoktu..sonradan başladı mide bulantıları.

Bugün benimde transferi sayarsak 7. Günüm.. Karnım şiş iğneler den morardı artık. Dün kasığa bıçak sağlanması olmuştu 2 kere sağlı sollu. Ve dün transferden sonra ilk defa banyo yaptım.. İyi geldi. Şuan bişey yok.

Yapma canım aç bi dizi netflıkste bişeyle uğraş akşama eşin gelince zaten vakit geçiyor bir türlü. Gündüzleri uğraşacak pek bişey olmadığı için teste sarılıyoruz 7. Günümde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı çok ağladım üzüldüm Salı günü teste gidicem moralim biraz bozuk eve kardeşlerimi çağırdım vakit geçsin diye test yapmak istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…