2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Mol gebelikte yüzlerde olmaz binlerden başlar yüzbinlere çıkar Allah korusun

Kızlar benim transfer olacağım merkez transferden 1-2 gün önce covid testi yapmamı istiyor ilk transferde de istediler. Siz oldunuz mu covid testi transfer öncesi ?
Yooo istemediler benden.. covid mi kaldı..yapıyorlar mı test

merhaba kızlar ben de bugün transferimi oldum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah anestezi ile oldum ben şu anda da pek bir şey hissetmiyorum umarım bebiş benimledir
Sımsıkı tutunsun sana bebişin, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah

merhaba kızlar ben de bugün transferimi oldum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah anestezi ile oldum ben şu anda da pek bir şey hissetmiyorum umarım bebiş benimledir
Hayırlısı olsun, transfer işleminde anestezi kullanılabildiğini bilmiyordum. Özellikle mi talep ettiniz? İdrar sıkışık olmak gerektiği için, ben anestezi yapmıyorlar diye düşünmüştüm.

Hadi hayırlısıyla transferini olur, bebişine kavuşursun inşallah

8.günde idrarda çıkmayıp 12.günde kanda görenler var canım..test gününü beklemelisin

Önceki doktorum da 2 opu 1 tae transfer oldum tuttu ve düştü. Bu doktorum da 5 opu 1 histereskopi 1 transfer yani toplamda 2 ci transferim buarada düştükten sonra son evre kanser yakalanıp cok şükür yendim.
Çok geçmiş olsun..sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Ben boludayım ama Sakarya'da yaptırmıştım 29 yaşındayım ilk denememdi inşallah bundan sonraki süreçte benimde sizin gibi hayırlı sağlıklı evladım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…