- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
Receteyi gösterince sağlık ocağından yaziyorlarmış dedi birisi burdan. Onu denicem . Ama önce bi kontrol girişi yapmayı denicem devlete bakalım.Sağlık ocagında sansınızı deneyın olmazsa tanıdık eczane varsa parasıyla alın randevu buldugunuzda yazdırırsınız tekrar o eczaneye gittiginizde ücreti geri veriyorlar o sekılde de yapabilirsiniz
Transferinn 2. Gününden herkese merhaba kızlar bugün adet olacakmisim gibi bel ve karın ağrım var böyle olan oldumu aranızda pozitii gören.
İnşaallah canım Allah razı olsun emeklerimiz büyük hepimizinBenim 11. Güne kadar çok sancım vardı. Adet sancısı gibi. Azala azala bitti. Bi haftadır hiç yok. İnşallah hayırlısııyla tutar sizinki de.
Evet onu da dene tahlil verdikten sonra 10 gün içerisinde sonuç sırası diye veriyorlar diye biliyorumCok mantıklı. Fiyata gôre giderim o halde bu hafta .
Ama önce yine kontrol girisini deneyeceğim bi devlete.
Siz kaçıncı gün test yaptınız ve ilk beta kaç çıkmıştı benim normal test günüm 29 ama Pazar günü evde yapayım diyorum.Benim 11. Güne kadar çok sancım vardı. Adet sancısı gibi. Azala azala bitti. Bi haftadır hiç yok. İnşallah hayırlısııyla tutar sizinki de.
Devlet hastanesine bu sistemi koyarken gebeleri düşünmediler..özele başvur kese için canımHerkese günaydın. Az önce çok garip bir şey yaşadım. 15 mayıs transferin 11. Ve test günümdü. Devlet hastanesinde. Randevu almıştım. O gün gittim kan verdim. 17 sinde kontrol olarak giriş yapıp ikinci kanı verdim.
22 sine de hem oksapar yazdırırım hem de kese görürüz diye tekrar randevu aldım.
Bu sabah bir mesaj aynı branştan daha önce randevu aldığınız için iptal edilmiştir en erken 15 gün sonra alabilirsiniz diyor. Ayın 2 sine bile randevu vermiyor 15 gün dolmadi diyir. İyi de ben 15 inde randevu almıştım ama22sinde muayene olamayacağim ki iptal oldu. 22sinden sonra 15 gün diyor. Ben keseyi nasıl göreceğim? Çok şaşkınım.
Kuzum 8.gün tek çizgi çıkıp 11.gün kanda pozitif olan var canım, geç tutunma olduysa göremezsin idrarda..zamanını bekle canım
Tekrar hoşgeldin, inşallahh sımsıkı tutunur bebişin canımGünaydın kızlar.Geldim yinekızların isimlerini unutdum..İn şa Allah hamişsiniz.. transferim 3 günündeyim bende çok heyacanlıyım..belirtilere takmıyorum zaten her yerim ağrıyor..ama onu biliyorumki ilk denemem olsa bile bu benim son şansım..elimde hem embriyom yok hem maddi taraftan yapamam.İn şa Allah Allah duamızı kabul eder
Yazıyor canım aile hekimine yazdırsbilirsn ücret ödemiyorsun yine devlet karşılıyorÖyle olacak galiba. Ama daha doktor belirlemedim. İlaç yazdırıp kese görecektim. Sağlık ocağı oksapar yazar mı acaba?
Kasıklarımda yanma gibi sızlama dün bende de oldu biraz ev işlermi halettikten sonra yorulmadım kendmce ama ona bağladım bende inşallah hayırlara delalettirValla kuzum ben ilk gün akşam yattım. Sonraki gün kahvaltı hazırladım yemek yaptım tabi kendimi yormadan. Dün de çamaşır yıka ser falan filan ister istemez yapıyorsun öylece yatamıyorsun ki. Bende de ayakta çok durunca kasık sızlaması falan oluyor hemen oturyorum dinleniyorum. İnşallah bişe olmamıştır
Devlet hastanesinden kontrol randevusu alınmaz.İkinci kan için o sekilde gittim . Kontrol girişi yaptım. Pazartesi bidaha denicem bakalım. Hayırlısı
Çok güzel..hepsi olgun olur ve çok embriyo gelişir inşallahKızlar merhaba ben bugün kontrole gittim 15 mm olan en büyük yumurtalarim 17 mm olmuş, yani 17 16 15 büyüklüklerinde yarın da gonalf vuruncam çatlama önleyici iğneye pazartesiye kadar devam, pazartesi tekrar gidicem hastaneye bakacaklar son duruma ve hormon testlerini yapıp anesteziye gideceksin çatlatma iğneni de o gün yazarız dediler, Çarşamba yumurta toplama yapılacak çok heycanlandim smdiden
İnşallah sımsıkı tutunur bebişin canım..hayırlısıyla kucağına alırsın miniğiniBen bekleme sürecindeyim kızlar, hepimiz için hayırlısı olur inşallah3. Gün çift embriyo transfer edildi herhangi bir belirtim yok sizlerde var mı
İn şa Allah canımTekrar hoşgeldin, inşallahh sımsıkı tutunur bebişin canım
İlk günden sonra normal hayatınıza dönün dediklerine göre olmaz birşey sanırım..ama ani hareketlerden, zıplama atlama gibi hareketlerden, yükseğe uzanma, fazla gerinme, ağır kaldırma gibi hareketlerden kaçınmada fayda var..zaten bir gebenin kaçınması gereken şeyler bunlar..inşallah pozitifi görücez canımKızlar gün içinde ister istemez kahvaltı hazırla yemek yap işleri oluyor çok yormuyorm kendimi ama belim ağrıyor baya özellikle iş yaptıktan sonra yatınca yatağa yaşıyor musunuz böyle bişey. Sorun olur mu ilkinde ben 3 gün kalkmamistim pek .
Ağzından bal damlayan birisiİlk günden sonra normal hayatınıza dönün dediklerine göre olmaz birşey sanırım..ama ani hareketlerden, zıplama atlama gibi hareketlerden, yükseğe uzanma, fazla gerinme, ağır kaldırma gibi hareketlerden kaçınmada fayda var..zaten bir gebenin kaçınması gereken şeyler bunlar..inşallah pozitifi görücez canım..benim 30 unda transfer ama sizin için nasıl heyecanlanıyorum anlata
Ay 30u mu böyle düşününce çok yakın geldi bana tarihİlk günden sonra normal hayatınıza dönün dediklerine göre olmaz birşey sanırım..ama ani hareketlerden, zıplama atlama gibi hareketlerden, yükseğe uzanma, fazla gerinme, ağır kaldırma gibi hareketlerden kaçınmada fayda var..zaten bir gebenin kaçınması gereken şeyler bunlar..inşallah pozitifi görücez canım..benim 30 unda transfer ama sizin için nasıl heyecanlanıyorum anlatamam
Canım sen ne durumdasın hangi aşamadasın merak ettimMerhaba, hoşgeldin aramıza..istediğin kadar uzun yazabilirsin burası bunun için vartüp bebek serüveni şöyle oluyor; adetinin 2.günü doktor yumurtalıklarına bakıyor ve kan istiyor..eğer herşey uygunsa yumurta büyütmek için iğne başlıyor ki sen pcos olduğun için düşük doz verir muhtemelen..yumurtalari takip için ara ara seni çağırıyor, kan veriyorsun ve ultrason yapıyor..belirli büyüklüğe geldikleri zaman çatlama olmasın diye bir iğne daha ekliyor ve yumurta toplama zamanını söylüyor..eğer her şey normale ve genetik tahlil yapılmayacaksa embriyo durumuna göre 3.gün veya 5.gün taze transfer yapabilir ve artan embriyolar dondurulur..bu arada farklı ilaçlara başlanır..yok eğer dondurulmuş transfer yapılacaksa yumurta toplama sonrası ilaçları bırakırsın, embriyolar gelişimlerine göre 3.veya 5.gunde dondurulur..sen de transfer için 2.adetinde tekrar başvurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?