2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhabalar, ilk denememizi martta ikinci denememizi de mayısta ankara genartta yaptırdık. Dereyi geçerken at değiştirilmez diye ikincisini de aynı yerde deneyelim dedik. mayıs 5te opu oldu, mayıs 8de de transfer yapılmıştı bugün ikinci kez negatif sonucu aldık. Keşke başka merkeze gitseydik diyoruz ama artık çok geç. Daha ilkinin ödemeleri devam ederken ikinci denemeden de olumsuz dönüş almak çok yıkıcı…

Burada tecrübeli arkadaşlar olduğu için ben de bir konuda danışmak istiyorum. Benim amh değerim şubat ayında 0.59 idi. Fsh değerim genellikle 12 civarında. İlk tüp bebek denemesinden sonra 6ya düşmüştü. Ama ilkinde iki, ikincisinde 1 yumurta gelişti. Eşimde sorun yok bende yumurtalık tembelliği de varmış (400 gonalf ve 150 meriofert ile 1 yumurta olustu)

Benim sorun havuz yöntemi uygulayan arkadaşlar için, bizde mesela genart martta 35bin (ilaçlar hariç) mayısta 45 bin (ilaçlar hariç) aldı. Buna oğu ve transfer dahil tabiiki. Havuzlama sistemi olduğunda ücretler de artış oluyor mu? Her opuda ayrı ödeme mi yapılıyor? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Pozitif sonuç alan arkadaşları kocaman tebrik ediyor, benim gibi negatif alanlara da kocaman sarılıyorum…

Öncelikle zamanı değilmiş diyelim biraz toparlanınca geç kalmadan devam etmelisin,amh yani yumurta rezervi düşük olduğu için çok geciktirme bir dahaki tedavini.gittiğin merkezi bilmiyorum ama doktor kadar laboratuvar çok önemli tercih ederken buna dikkat et.havuzlama sisteminde emin olmamakla birlikte mantıken opu 2 kere yapılacağı için her işlem için ayrı fiyatlandırma yaparlar yani ödediğiniz fiyata birde opu ücreti ilave ederler ve ekstra ilaçlar var tabi birde.size güç diliyorum maddi manevi yakın zamanda tekrar tedaviye başlarsınız umarım.

Kızlar gün içinde ister istemez kahvaltı hazırla yemek yap işleri oluyor çok yormuyorm kendimi ama belim ağrıyor baya özellikle iş yaptıktan sonra yatınca yatağa yaşıyor musunuz böyle bişey. Sorun olur mu ilkinde ben 3 gün kalkmamistim pek .

Öncelikle geçmiş olsun güzel arkadaşım umarım bir sonraki denemende bebeğin seninle olur tüm kalbimle diliyorum. Yumurta tembelliğini duymuştum daha önce ben ilk denememi Ankara hrs tüp bebekte yapmıştım bunu novaart tüp bebekte yaptık orada yumurtalar tembelliği ile ilgili bir kadınin yumurtalıklarina kan nakletmisler kendi kök hücresinden büyük ihtimalle zor bir hasta idi 47 yaşında çok kez denemiş bir sonrakinde görüşmeye gidebilirsiniz ya da farklı bir merkez araştırabilirsiniz.
Havuz yöntemi ile ilgili bir bilgim yok bu arada ama olan arkadaşlar yazarlar muhakkak.

Valla kuzum ben ilk gün akşam yattım. Sonraki gün kahvaltı hazırladım yemek yaptım tabi kendimi yormadan. Dün de çamaşır yıka ser falan filan ister istemez yapıyorsun öylece yatamıyorsun ki. Bende de ayakta çok durunca kasık sızlaması falan oluyor hemen oturyorum dinleniyorum. İnşallah bişe olmamıştır

Bende ilkinde 3 gün kalkmamıştım ama bişey olmaz normal hayatınıza dönebilirsiniz demişti hemşire.dediğin gibi bende de bu sefer bel ağrısı çok var normalde regl döneminde bile ağrımaz belim nasıl bekleyeceğiz biz tahlile kadar

Aynen sanki regl olacakmisim gibi ağrıyor bide hemen yoruluyorum ise başlayacağım Pazartesi Allah yardımcimiz olsun canım.

Aynı bende öyleyim bir iş yapıp oturup dinleniyorum hemen umarım bebislerimiz sıkı sıkı tutunur bize.

Merhaba kızlar, benim bugün kan tahlilim sonuçlandı. Pozitif çıktı. İkinci denememdi ve bu defa olumsuza çok hazırlıklıydım (geçen defa baya yıkılmıştım). Açıkcası yaştan dolayı artık şansımı kaybettiğimi düşünüyordum. Ama belki de zihnen daha rahat olmam işe yaradı. Sadece buradaki forumlarda gördüğüm beta değerlerinden daha yüksek sanki benim ki. 9.gün istedi doktor test, 158 çıktı. Bilgisi olan var mı? Umarım burdan sonra herşey iyi gider.

Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin inşallah,Benim merkezim de 9.gün test istiyor, 5.gün embriyolarında 9.gün 100 ve üzeri sonuçlar gebeliğin sağlıklı devam etmesinde bir kıstasmış , sitesinde öyle yazıyor Şişli Memorial.Tabi bu kesin bir şey değil ama istatistiklere göre öyleymiş.Sonucunuz gayet güzel, benimde 9.gün 195 çıkmıştı

Hayırlı olsun darısı başımıza çok sevindim yüksek olması iyi benimde 8.gün 190 dı endişelenme

Canım forumda erken test yapıp negatif çıktığı halde kanda pozitif çıkan çok kadın var .Bazen idrar testleri yanlış gösterebiliyor o yüzden kan gününü bekle, kendini üzme
İnşallah kan günüm Salı günü dua edin okadar ihtiyacım varki şuan o küçücük rakamı okadar ok duymak istiyorum kii

Ah, çok teşekkür ederim, şuanda baya bir rahatladım. Sizin de hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah :)

İkinci kan için o sekilde gittim . Kontrol girişi yaptım. Pazartesi bidaha denicem bakalım. Hayırlısı
Özelde 15 gün içinde yeni randevu almadan gidiliyor ya kontrol randevusu şeklinde... Belki sizin içinde öyledir. Doktora ulaşmanız mümkün değil mi?

Yani bu hafta sadece kontrol amaçlı gidersen tıp merkezlerine de gidebilirsin özele göre ücretleri daha uygun 200 gbi bi rakam en azından iyi bir araştırma yapana kadar
Cok mantıklı. Fiyata gôre giderim o halde bu hafta .
Ama önce yine kontrol girisini deneyeceğim bi devlete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…