- 8 Aralık 2022
- 1.303
- 1.386
- 63
- 31
Bariz bir şey yok dün gece sağ kasığımda batma ağrı oldu gece ama şuan geçmiş hiç birşey hissetmiyorum sizde var mı ?Merhaba benımde 29unda varmı bı belırtınız
Evet bana da doktor demişti ilk transferimde çiğ kabak çekirdeği çok yemiştimAnanas avokado ceviz çiğ badem çiğ kabak çekirdeği iyi gelir diyorlar
Bana ilk transfer de tek embriyo transfer etmişlerdi kızım 2 yaşında çok şükür. Şimdi kardeş için gidiyoruz doktor bana bıraktı tercihi 1 ya da 2 dedi. Yaşım 28 merkeze ve doktora göre değişiyor galibaBu arada ikiz gebelik için 2 embriyo olması yeterli ama yaş sınıri var. 2 embriyo transferi için 35 yaş ve üstünde olman gerekiyor diye biliyorum.
Selam, bende aynı durumdayım çarşamba toplama olucak büyük ihtimalleKızlar merhaba ben bugün kontrole gittim 15 mm olan en büyük yumurtalarim 17 mm olmuş, yani 17 16 15 büyüklüklerinde yarın da gonalf vuruncam çatlama önleyici iğneye pazartesiye kadar devam, pazartesi tekrar gidicem hastaneye bakacaklar son duruma ve hormon testlerini yapıp anesteziye gideceksin çatlatma iğneni de o gün yazarız dediler, Çarşamba yumurta toplama yapılacak çok heycanlandim smdiden
Canım forumda erken test yapıp negatif çıktığı halde kanda pozitif çıkan çok kadın var .Bazen idrar testleri yanlış gösterebiliyor o yüzden kan gününü bekle, kendini üzmeDeğil mi umut var inşAllah üzülmem zannediyordum ama çok ağladım
Benimde 3 günüm çift embriyo ama belirtilere takılmıyorum zaten iğnelerden bazen belim bazen kasık bazen midem ağrıyorBen bekleme sürecindeyim kızlar, hepimiz için hayırlısı olur inşallah3. Gün çift embriyo transfer edildi herhangi bir belirtim yok sizlerde var mı
3 günümBende aynı şekildeyim arada kasık ağrısı oluyor iğnelere veriyorum kaçıncı günün ?
Transferden sonra iğneler devam ediyor mu?Bende aynı şekildeyim arada kasık ağrısı oluyor iğnelere veriyorum kaçıncı günün ?
Cevabın için çok teşekkür ederim sayenizde nasıl bir yol gideceğimi öğrendim ayrıntılı şekilde anlattınız peki bu süreçte morel hep yüksek olması lazım dikkat etmem gereken şeyler var mı kuzum sen şuan hamilemisin yoksa bebiş doğdu muTeşekkür ederim canım darısı hepinizim başina olsunBöyle bişeyin şansı olmaz ama erkek de problem yoksa tüp bebekte en şanslı kesim polikistikler oluyor. Benim doktorum direk ben aşılamam yapmam dedi ve kimseye yapmıyor. Hem şansı daha düşük hem de ortalama 3 aşlama 1 tüp bebeğe eşit diye biliyorum. O yüzden biz direk tüp bebeğe başladık. Aşılama için hiç canıni sıkma oran gerçekten düşük. Yanlış duymuşsun 1 kere yumurta toplaniyor. Zaten çıkan yumurtalar normal bir kadına göre çok fazla oluyor. Çok fazla yumurta çıktıği için rahmi dinlendirmeleri gerekiyor. O yüzden taze transfer olmuyor. Yumurta toplamadan kısa süre sonra ilk adetini oluyorsun. Sonra 2.yi bekliyorsun. Ben 45 günde bir adet oldugum için doktorum söktürücü vermedi kebdiliginsen olmasini bekledik. Olduktan sonrada yeni iğne ve ilaçlara başlıyorsun. 2.adet bittilten ortalama 15 gün sonra transfer oluyorsun
Anladım eşim ikiz çok istiyor doktor çoğul gebelelik olasılığı tüp bebekte yüksek demişti eşimin gözleri parladı biandaBu arada ikiz gebelik için 2 embriyo olması yeterli ama yaş sınıri var. 2 embriyo transferi için 35 yaş ve üstünde olman gerekiyor diye biliyorum.
Bu arada ikiz gebelik için 2 embriyo olması yeterli ama yaş sınıri var. 2 embriyo transferi için 35 yaş ve üstünde olman gerekiyor diye biliyorum.
33 yaşındayım ilk transferimde tek embriyo transfer edilmişti negatif oldu malesef. İkinci transferde çift isterseniz yapabiliriz dediler doktorumuzla görüştük çift karar verdik ve çift transfer yapıldıBana ilk transfer de tek embriyo transfer etmişlerdi kızım 2 yaşında çok şükür. Şimdi kardeş için gidiyoruz doktor bana bıraktı tercihi 1 ya da 2 dedi. Yaşım 28 merkeze ve doktora göre değişiyor galiba
Devam gün aşırı iğne kullanıyorumTransferden sonra iğneler devam ediyor mu
İn şa Allah pozitiv sonuç alırızBenimde 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?