2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar merhaba ben bugün kontrole gittim 15 mm olan en büyük yumurtalarim 17 mm olmuş, yani 17 16 15 büyüklüklerinde yarın da gonalf vuruncam çatlama önleyici iğneye pazartesiye kadar devam, pazartesi tekrar gidicem hastaneye bakacaklar son duruma ve hormon testlerini yapıp anesteziye gideceksin çatlatma iğneni de o gün yazarız dediler, Çarşamba yumurta toplama yapılacak çok heycanlandim smdiden

Canım üzme kendini inan boylesi daha hayirliymis diye düşün Allah'tan ümit kesilmez, zamanı var daha demekki her zorluğun arkasinda kolaylık vardır çok üzüldüm bende görünce

Bu arada ikiz gebelik için 2 embriyo olması yeterli ama yaş sınıri var. 2 embriyo transferi için 35 yaş ve üstünde olman gerekiyor diye biliyorum.
Bana ilk transfer de tek embriyo transfer etmişlerdi kızım 2 yaşında çok şükür. Şimdi kardeş için gidiyoruz doktor bana bıraktı tercihi 1 ya da 2 dedi. Yaşım 28 merkeze ve doktora göre değişiyor galiba

Selam, bende aynı durumdayım çarşamba toplama olucak büyük ihtimalle

Ben bekleme sürecindeyim kızlar, hepimiz için hayırlısı olur inşallah 3. Gün çift embriyo transfer edildi herhangi bir belirtim yok sizlerde var mı
Benimde 3 günüm çift embriyo ama belirtilere takılmıyorum zaten iğnelerden bazen belim bazen kasık bazen midem ağrıyor

Cevabın için çok teşekkür ederim sayenizde nasıl bir yol gideceğimi öğrendim ayrıntılı şekilde anlattınız peki bu süreçte morel hep yüksek olması lazım dikkat etmem gereken şeyler var mı kuzum sen şuan hamilemisin yoksa bebiş doğdu mu

Bu arada ikiz gebelik için 2 embriyo olması yeterli ama yaş sınıri var. 2 embriyo transferi için 35 yaş ve üstünde olman gerekiyor diye biliyorum.
Anladım eşim ikiz çok istiyor doktor çoğul gebelelik olasılığı tüp bebekte yüksek demişti eşimin gözleri parladı bianda

33 yaşındayım ilk transferimde tek embriyo transfer edilmişti negatif oldu malesef. İkinci transferde çift isterseniz yapabiliriz dediler doktorumuzla görüştük çift karar verdik ve çift transfer yapıldımerkeze ve doktora göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…