2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bu 3. Transferim daha önce bu göbekten yapılan Progestan beni hiç böyle zorlamamıştı,morarsalar yaparken acımalar… fitil kullanan var mı o nasıl?
ben hem progestan fitili hemde iğnesini kullanıyorum ama bana kalçadan yaptır dedi doktorum o yüzden kalçadan yaptırıyorum

Peki kızlar canım kızlar tekrar bi soru daha soracağım bugün yumurta toplama oldu ya hani pazartesi gününe kadar kaçıncı gün oluyor 4.gün mü
Evet canım toplama günü sayılmıyor. Bugün ararlar seni bilgilendirirler

Hayırlısı neyse o olsun, hangi şekilde tutacaksa onu nasip etsin rabbim inşallah çok embriyo olur

Estrofeö vermedi sadece corasprin ve vitamine başlattı. Doğal siklus nasıl oluyor bilgilendirir misiniz? Bana 12.gün çatlatma iğnesi falan mı verecek
Bazıları veriyor bazıları doğal haline bırakıyor..sonrasında rahim doğal olarak kalınlaşıyor, transfere hazır hale gelince bebeklerini alıyorsun

ben hem progestan fitili hemde iğnesini kullanıyorum ama bana kalçadan yaptır dedi doktorum o yüzden kalçadan yaptırıyorum
Aslında kalça daha rahat..hareketli olduğu için de emilim oluyor ve daha az rahatsız ediyor..göbekten yapmak kolay oluyor ama daha konforsuz

Günaydın kızlar gece yatakta öksürdüm ve sağ kasığıma bıçak saplandı sanki karnımda da genel bir ağrı var kasiklarimda bugün biraz hareketlenecegim artık. Bu ağrılar olur demişti doktorum.

Yatakta öksürük hapşırık genelde kasıkta sancı yapıyor canım öksüreceğini falan anladığım zaman bacaklarını hafifçe kendine çek sakince öksürmeye çalış o zaman sıkıntı yaşamazsın. Bende Bahar alerjisi olduğu için genelde hapşırıyorum dediğim şekilde yapmazsan kasıklarımı birden batmalar oluyor ama bu şekilde yapınca daha rahat oluyorum denemeni tavsiye ederim

doğruldum hemen geç kalmıştım ama bir daha önceden kalkayim bari sana bir transfer mi yapıldı iki mi canım

Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum içimi dökmek dertleşmek iyi gelir diye düşündüm. Malum zor süreçlerden geçiyoruz ve insan herkese anlatamiyor Bu benim ikinci tüp bebek denemem olacak ilkinde 5 gün 2 embriyo taze transfer etmişlerdi olmadı, dondurulmuş da kalmamıştı sonrasind uzunca bir ar verdim şimdiki denemede ise başarısız olursam donmuş embriyo olsun başa dönmeyelim diye iki kez toplama yaptirdim rezervim az çünkü benim. Ilkinde 8 yumurtadan 6 tane 3. Gün embriyosu dondurulmuş, ikincide ise 6 yumurtadan 4 embriyo oldu 3. Gün gelişimleri geri dediler 5. Günü bekleyeceğiz dediler 5. Gün aradiklarind ise 2 tanesini dondurduk dediler, diğerlerine6. Gün baktılar dondurmalar. Embriyologlar aRDiklarinda hiç ayrintili bilgi vermiyor sadece dondurduk diyorlR kalitesi harfi vs söylemiyorlar.son aradklarında bnm işim vRdi eşimi aradiar o da sormamış kalitesi nasıl diye 5. Gün dondurdularsa kesin blastokist olmuş mudur acaba? Birde benim ilk transferim çok zor geçmişti onun korkusu da sardı şimdi Allah hepimizin yardımcısı olsun her anne kutsaldır ama biz bu uğurda çok emek veren anneler daha kutsaliz bence arkadaşlar, hepimiz burdan güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah

doğruldum hemen geç kalmıştım ama bir daha önceden kalkayim bari sana bir transfer mi yapıldı iki mi canım
Bana bitane transfer oldu canım yaştan ve ilk denemeden dolayı dedi doktor halbuki iki taneyi ne çok istemiştim. Utanmasam pazarlık yapacaktım

Merhaba,benden bilgili ve tecrübeli bir sürü anne ve adayı var burda fakat bende öğrendiklerim kadarıyla sorunuza naçizane cevap vereyim.5.güne ulaşınca ismi blastokist oluyor evet.transfer olacağınız gün de size kaliteleri ve kaç hücreli oldukları hakkında bilgi verirler zaten.ayrica sanki 3.gün dondurulmuslardan pek umudunuz yokta ondan 5.gündekini sordunuz gibi geldi.3.gün embriyosuyla pozitifi gören biri olarak bu konuda asla kesin düşünceli olmayın derim.belkide 5degilde 3.gün embriyosu tutunur bu konular hiç belli olmaz.Olacak olan oluyor.bunu söylemek istedim sadece.tedaviniz hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir transfer olur ve sonunda pozitifi görürsünüz

Allah'ım emeklerinizin karşılığını versin inşallah kendşnizi ağrılı süreçleri düşünerek yıpratmayın. O an gelince zaten acıyı ağrıyı çekiyoruz öncesinde de düşünerek acı çekmenin bi anlamı yok. Ben bazen iğneleri yapmadan önce strese girip ağlıyordum yaparken daha da kötü oluyordum ama artık kendimi sakinleştirmeye başladım ve inanın iğnelerin o ağrılı geçti yani şok oldum hatta iğnelerin etkisi mi azaldı da acımıyor diye düşünmeye başladım. Bu süreç zorlu bi süreç hormonal olarak çok değişiklik oluyor hepimizde. Elimizden gelen ilaçları tedavimizi dikkatle takip etmek ve Allah'a çokça dua etmek biz ne yaparsak yapalım nasipten öteye geçemez allahım ağrımızı acımızı hafifletir bebeğimize kavuşmayı nasip etsin 3. Gün 5.gğn diye de kendinizi strese sokmayın olacağı varsa her türlü oluyor Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla bebişlerimize kavuştursun

Merhabalar benim de ilk denememde 3. Gün embriyosu idi tuttu ben üzülmüştüm neden 5. Güne gidemedi diye bu sefer 5. Gün 2 tane transfer edildi bence bu gibi durumlarda embriyonun genetik kalitesi önemli 5. Güne geldi ama genetik olarak iyi olmayabilir ve tutmayabilir. Benim ilk denememde 3 adet embriyo kaldı doktorum bana fotoğraflarını gösterip bak bunlar ama kaliteli değiller yani tutmama ihtimali yüksekti 3. Ünü birden koydu evet yasal değil ama o riski göze aldık iyiki almışız çünkü sadeve biri tuttu sadece bir tane transfer edip diğerlerini etmeyip dondurma saydık belki sağlıklı olan o tek embriyom çöp olacaktı. Ya da dondurulacak ve psikolojik olarak yoracakti. Hala teşekkür ederim kendisine Allah razı olsun doktorumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…