2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı başımıza Yok 3. Gün geriden geliyorlar dedikleri için takıldım ona aslında, yoksa 3 5 hıc farketmwz gelişecek olan embriyo gelisir diye düşünüyorum. Yani kendilerini toparlamasa 5. Gün dondurmazlardı diye düşünüyorum ama hiç bilgi vermedikleri için emin olamiyorum

Amin inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Evet genetiğini bilemiyoruz embriyolarin maalesef bu kararları doktora bırakmak en doğrusu bence de, 3. Gün geriden geliyor dedikleri için taktım ona açıkçası acaba başka embriyo yok bunları donduralım bari diyip kötü olmasına rağmen dondurmuş olabilirler mi diye, ne mutlu size, bu da pozitif sonuçlanır inşallah

Selam kızlar bir sorum olacak. Ben dondurulmuş transfer olucam ama sizin reglinin kaçıncı günü oldu ilk muayeneniz?
İlk transferim de teslimin 5. Günü çağırdı rahim kalınlığı bakıldı ve kan verdim, reglimin 12. Günü yine çağırdı yine kan ve rahim kalınlığı bakıldı transfer tarihim netleşti, reglimin 19. Günü transfer günüm son kez gittim rahim ve kan değerime bakıldı embriyolar o gün 3 saatte çözündü transfer olmuştum

Estrofeö vermedi sadece corasprin ve vitamine başlattı. Doğal siklus nasıl oluyor bilgilendirir misiniz? Bana 12.gün çatlatma iğnesi falan mı verecek
Merhaba bende doğal siklus ile transfer oldum 5.gunum transfer olalı doğal siklusta ilaç kullanmiyorsun kendi hormonal dongunu takip ediyorlar e2 değerine lh değerine belli bir günden sonrada progestoron değerine bakıyorlar, rahim kalinligi ve yumurtalarina bakıyorlar ulltrason ile ilk hafta 1 kez gitmiştim sonraki hafta 3 gün üst üste kan verdim ultrasona girdim ve transfer tarihim belli olmuştu transferden 3 gün öncede litinus fitil ilacı verdi doktorum . Sonuç ne olur bilmiyorum ama en azından çok fazla ilaç kullanmamış oldum rahattı sadece daha fazla gözlem altında oluyorsun

Merhaba, ben 36 yaşımdayım ve 11 yaşında bir çocuğum var, ilk kez tüp bebek tedavisine başladık yarın yumurta toplama işlemim var ama benim sadece 2 tane yumurtam var, doktor birisi büyük diğeri çok büyük değil dedi. Biraz moralimiz bozuldu. Burda duyuyorum herkesten 10 yumurta toplandı, 15 yumurta toplandı diye. Nasip herşey

Moralinizi bozmayın bir tane evladınız varmış sizde bu durum için şükür edin 10-15 yumurta toplanan anne adaylarının bile tedavileri olumsuz sonuç verebiliyor ve kucaklarında avunabilecekler bir evlatları bile yokken. Yanlış anlamayın asla eleştirmiyorum ama üzülmeyın sağlık ocağında Çalışkan hemşire ablanın eşinde bir kendinize bir yumurtası varmış ve oda tutmuş, bu size umut olsun ve 33 yaşımda anne olmuş. Moralinizi yüksek tutun. Ben 24 yaşındayım rezerv az dendi 5 yumurtam vardı 7 oldu daha sonra 14 tane toplandı şok oldukkk hepimiz. O dönemde hiç ama hiç stres yapmadım gülüp eğlendim hayatımda devam ettim kalabalık ortamlarda da bulunmak iyi gelebilir ama yumurta kalitesini etkileyen en önemli etken mutluluk hormonu bence

Teşekkür ederim peki normal döngünüz kaç gün sürüyo

Moralinizi bozmayın önemli olan cok yumurta degil kaliteli dolu yumurta benim son 2 yumurta toplamda ilkinde tek yumurta alınıp dolu cıkıp embiriyo oldu ikincisinde de 3 yumurta cıkıp tek döllendi embiriyo oldu ondan canını sıkma Allah evladına uzun ömür saglık versin moralin yüksek tut hep.

Öncelikle hayırlı olsun merak ettiğim transferden sonra da ilaç kullanmıyor musunuz ?

Litunus fitil kullanıyorum sabah akşam biede vitaminler baksa bir ilacim yok siz neler kullaniyorsunuz
Söylediğiniz sanırım progesteron takviyesi.ben kalçadan ve göbekten progesteron iğne,coraspin,estrofem bir de vitamin kullanıyorum.rahimde hissettiğiniz hassasiyet devam ediyor mu? ben dün transfer oldum sanki bir dolgunluk var gibi ya da ben çok kendimi dinliyorum şu aşamada

Öncelikle hayırlı olsun merak ettiğim transferden sonra da ilaç kullanmıyor musunuz ?
Litunus fitil kullanıyorum sabah akşam biede vitaminler baksa bir ilacim yo
Evet canım progestoron takviyesi fitil. Yani bilemiyorum ki azaldı gibi ama dediğin gibi dolgunluk var sanki oturunca ama böyle bariz bir belirti yok gibi okuyorum hep yorumları belirtide aramayın diyorlar

Ben 3 sene önce tüp bebekle 1 negatiften sonra oğluma kavuştum,tabi zamanla unutmuşum ama şimdi eski mesajlarımı okudum,pozitif sonucumda rahim bölgemde bir doluluk var yazmışım.acaba negatif olan denemede de böyle birşey var mıydı yazmamışım… o yüzden ben de bilemiyorum beklemekten başka çare yok.Bariz bir belirti evet olmuyor,ben 7. Gün hafif pembelik görmüştüm ve yerleşme kanamasıydı..bu herkeste olmuyor ama çoğu kişide de oluyor…

Arkadaşlar bugün transferimin 4. Günü sağ taraf belimde batma şeklinde ağrı var birde sarı bir akıntı vardı idrar rengiymiydi akıntı mıydı anlamadım böyle durum yaşayan varmı inşallah tutunuyordur biraz panik oldum

Oy maşallah şimdi ona kardeş için uğraşıyorsun rabbim nasip eder inşallah yaa sevindim bende var dolgunluk gibi ama bilemiyorum ki ne bel ağrısı ne göğüs hassasiyeti hiç bişey yok transferi sayarsak 5 saymazsak 4 gün oldu heyecanla bekliyorum sonucunuzu haber edin mutlaka heyecan ve korkuyla günler geçiyor

Hatta sanki şimdi adet olacakmisim gibi his oldu bian umarım normaldir bu progesteron ilaçları kullanırken adet olmuyoruz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…