2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok zorlama kendini verende alan da Allah hepimize hayırlı evlatlar versin. Bütün bu emeklerin karşılığını versin inşallah

Kızlar günaydın.Bugün transferin 15.günü.Bu gece adet ağrısına benzer karın ağrısı ve kasılma ile uyandım 5 dk içinde geçti sonra, gaz ağrısı da olabilir tam Emin olamıyorum.Hatta kanamam oldu diye çok korktum ama çok şükür birşey yoktu.Bir kaç gece önce de yine böyle bir durum yaşadım.Benim gibi böyle adet sancısı yaşayan varmı normal mi bilemedim

15. Gün çoktan belli olmuş olması lazım hamilesiniz galiba benimde tüp bebekle hamile kalan banada tüp bebeği öneren arkadaşım bu durumun çık normal olduğunu söylemişti hatta ilk bir kaç ay adet sancılarına benzer ağrılar olabiliyormuş kanama olmadığı sürece problem teşkil etmez içinizi rahat tutun

Evet sonucum zaten pozitif çok şükür, ama uykumdan uyandıracak kadar ağrım olunca korktum açıkçası Umarım sorun yoktur, teşekkür ederim

Tadını çıkarınca hiç böyle şeyler düşünmeyin içinizde bebeğinizin büyüdüğünü beslendiğini hayal edin ona huzurlu bir ortam sunun bu tarz şeyleri kafanıza takmayın bence hep söylerim pozitifi bir görsem her ağsını sızısını çekerim diye. Unutmayın gülün dikensizi olmaz :)

Ben hiç stres yapmadım hiç sürekli de yatmadım ağır iş yapmadım çok iyi beslendim stressiz bi durumda geçirdim 5günümü sadece transfer sürecim epey zor geçti rahim dardı bayağı kanamam oldu falan tutmaz kafasına girmiştim. umarım tutunur yavrum ona ilk transfer günü bi kağıda buluşmamızı bile yazdım anlattım heyecanımı :) yerleşme kanaması da görmedim yaşım 24 inşallah tutunur cumartesi sabah erken gebelik testi almıştım onu yapmayı düşünüyorum

İnşallah teşekkür ederim Bir sorun olmasında yeter ki ağrısına, bulantısına razıyım

Vallq ben transfer nasil oldum hep bi agrim var karin agrisi kasik agrisi mi desem. Hatta dun cok kotuydum bende anlamiyorum ozellikle hareketli olunca oluyo agrim

Beni de laboratuvardan aradılar Salı günü 2 tane 3. Gün çözdürmüşlerdi onları yarına kadar devam ettireceklermiş,başka dondurulmuş 5. Gün transfer edilecekmiş 14.00 da offf çok stresli yaaa

kızlar bir soru ile geliyorum, haftaya salı veya çarşamba işler yolunda giderse yumurta toplama olucak, o zaman hemen dölleme yapıolar mı biliyor musunuz ?

B
kızlar bir soru ile geliyorum, haftaya salı veya çarşamba işler yolunda giderse yumurta toplama olucak, o zaman hemen dölleme yapıolar mı biliyor musunuz ?
Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim bebeğine kavuşmayı nasip etsin evet yumurta toplama işlemi yapılırken aynı zamanda eşinden de sperm alacaklar ve o gün dölleme yapılacak ertesi gün seni arayıp kaç yumurta olgun çıktı kaç yumurta döllendi bilgisini verecekler. Rabbim yardımcın olsun ama hiç korkma toplama işi çok basit ben çok rahat geçirdim darısı sana inşallah

Beni de 14.00 da çağırdılar acayip gerginim ya bu sıkışık olma durumu da berbat

Çok erken ama test için..gününüzü bekleyin boşuna moraliniz bozuluyor..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…