Çok zorlama kendini verende alan da Allah hepimize hayırlı evlatlar versin. Bütün bu emeklerin karşılığını versin inşallahBakalım bugün beni nasıl bir sıkışıklık süreci bekliyorben önceki transferimde 2 tane 500 ml lik içmiştim biraz zorlamıştı o yüzden merak ettim bu konuyu Aminn tabi haberdar ederim ben mutlaka hepimiz güzel haberler alalım inşallah
15. Gün çoktan belli olmuş olması lazım hamilesiniz galiba benimde tüp bebekle hamile kalan banada tüp bebeği öneren arkadaşım bu durumun çık normal olduğunu söylemişti hatta ilk bir kaç ay adet sancılarına benzer ağrılar olabiliyormuş kanama olmadığı sürece problem teşkil etmez içinizi rahat tutunKızlar günaydın.Bugün transferin 15.günü.Bu gece adet ağrısına benzer karın ağrısı ve kasılma ile uyandım 5 dk içinde geçti sonra, gaz ağrısı da olabilir tam Emin olamıyorum.Hatta kanamam oldu diye çok korktum ama çok şükür birşey yoktu.Bir kaç gece önce de yine böyle bir durum yaşadım.Benim gibi böyle adet sancısı yaşayan varmı normal mi bilemedim
Evet sonucum zaten pozitif çok şükür, ama uykumdan uyandıracak kadar ağrım olunca korktum açıkçası15. Gün çoktan belli olmuş olması lazım hamilesiniz galiba benimde tüp bebekle hamile kalan banada tüp bebeği öneren arkadaşım bu durumun çık normal olduğunu söylemişti hatta ilk bir kaç ay adet sancılarına benzer ağrılar olabiliyormuş kanama olmadığı sürece problem teşkil etmez içinizi rahat tutun
Tadını çıkarınca hiç böyle şeyler düşünmeyin içinizde bebeğinizin büyüdüğünü beslendiğini hayal edin ona huzurlu bir ortam sunun bu tarz şeyleri kafanıza takmayın bence hep söylerim pozitifi bir görsem her ağsını sızısını çekerim diye. Unutmayın gülün dikensizi olmaz :)Kızlar günaydın.Bugün transferin 15.günü.Bu gece adet ağrısına benzer karın ağrısı ve kasılma ile uyandım 5 dk içinde geçti sonra, gaz ağrısı da olabilir tam Emin olamıyorum.Hatta kanamam oldu diye çok korktum ama çok şükür birşey yoktu.Bir kaç gece önce de yine böyle bir durum yaşadım.Benim gibi böyle adet sancısı yaşayan varmı normal mi bilemedim
İnşallah teşekkür ederimTadını çıkarınca hiç böyle şeyler düşünmeyin içinizde bebeğinizin büyüdüğünü beslendiğini hayal edin ona huzurlu bir ortam sunun bu tarz şeyleri kafanıza takmayın bence hep söylerim pozitifi bir görsem her ağsını sızısını çekerim diye. Unutmayın gülün dikensizi olmaz :)
Vallq ben transfer nasil oldum hep bi agrim var karin agrisi kasik agrisi mi desem. Hatta dun cok kotuydum bende anlamiyorum ozellikle hareketli olunca oluyo agrimKızlar günaydın.Bugün transferin 15.günü.Bu gece adet ağrısına benzer karın ağrısı ve kasılma ile uyandım 5 dk içinde geçti sonra, gaz ağrısı da olabilir tam Emin olamıyorum.Hatta kanamam oldu diye çok korktum ama çok şükür birşey yoktu.Bir kaç gece önce de yine böyle bir durum yaşadım.Benim gibi böyle adet sancısı yaşayan varmı normal mi bilemedim
Günaydın canım bol şans umarım çok kolay geçer kavuşursunuz bebeğinleGünaydın kızlar transfer için hastanedeyim umarım sorunsuz şekilde gerçekleşir.
Merhaba, ben 28 Mayıs'ta transfer oldum ilk denememdi 29 yaşındayım 10 Mayıs'ta kan tahlili yaptık 0.61 negatif sonuç aldık çok üzüldüm 16
Ben sonucumu aldım şimdi negatif
bende cts günü gideceğim haber veririm :)2 gün daha iğneye devam ettirdi sabah tekrar gideceğim. Detayları paylaşacağım
Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim bebeğine kavuşmayı nasip etsinkızlar bir soru ile geliyorum, haftaya salı veya çarşamba işler yolunda giderse yumurta toplama olucak, o zaman hemen dölleme yapıolar mı biliyor musunuz ?
Beni de 14.00 da çağırdılar acayip gerginim ya bu sıkışık olma durumu da berbatmerhaba kızlar benimde kısmetse 22 Mayıs ta transferim olacak 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum şimdiden heyecan bastı benim rabbim isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin pozitiflere hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah
en çok korktuğum o sıkışıklık durumuBeni de 14.00 da çağırdılar acayip gerginim ya bu sıkışık olma durumu da berbat
Çok erken ama test için..gününüzü bekleyin boşuna moraliniz bozuluyor..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişinTebrik ederimUmarım benim için de aynı olur. Bende aynı şekilde hiç umutlu değilim. 2 yumurta toplama seansı sonrası Orta kalite sadece bir tane embriyom oldu. Biraz erken biliyorum ama bir çok insanda 5. günde ikinci çizgi hafif görünmeye başlayınca deneyeyim dedim ama tek çizgi gördüm. Umudum komple gitti. Umarım benim de öyle olur
Evet tabii ki tek embriyo ikiye bölünüp ikiz olabiliyorGerçekten mi :)) tek embriyo transferinde de mümkün mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?