Geçmiş olsun canım bebişin sımsıkı tutsun seniKızlar transfer işlemim bitti 10 dakika kadar sürdü toplamda 1 iyi kalitede 1 orta kalitede 2 transfer yapıldım. Yarım saat yatırdılar toplamda. İyi geçti Rabbim tekrar nasip etsin inşallah aynı duyguları
Hayırlı olsun ne kadar güzelKızlar transfer işlemim bitti 10 dakika kadar sürdü toplamda 1 iyi kalitede 1 orta kalitede 2 transfer yapıldım. Yarım saat yatırdılar toplamda. İyi geçti Rabbim tekrar nasip etsin inşallah aynı duyguları
Teşekkur ederim canım Konuştum sürekli umarım pozitifi görürüz 29 u test günümGeçmiş olsun canım bebişin sımsıkı tutsun senişimdi sırada pozitiflerimizi görmek var
Ahh çok heyecanli hiç hissetmeden ağrısız geçsin inşallahHayırlı olsun ne kadar güzelbende giydim işlem için bekliyorum bakalım
Teşekkür ederim 15 gibi işleme alacaklarmış bekliyorum bakalım fazla sıkışıksın dediler 1 bardak yaptım ama gayet rahatımAhh çok heyecanli hiç hissetmeden ağrısız geçsin inşallah
Aynı gün test yapacazTeşekkur ederim canım Konuştum sürekli umarım pozitifi görürüz 29 u test günüm
Teşekkür ederim 15 gibi işleme alacaklarmış bekliyorum bakalım fazla sıkışıksın dediler 1 bardak yaptım ama gayet rahatım
Hemencecik geçiyor bebişini alıp ağrısız acısız evine dönersin inşallahTeşekkür ederim 15 gibi işleme alacaklarmış bekliyorum bakalım fazla sıkışıksın dediler 1 bardak yaptım ama gayet rahatım
BendeAynı gün test yapacaz
Kimse yorum yapmayacak mıBende dün transfer oldum 2 tane 3.gun embriyo, transfer öncesi progesteron ve e2 bakıldı. Transfer sonrasi yarım saat yattım sonra 2 saat araba yolculuğu ile eve geldim. Dr sabah aradı Progesteron 0.17 çıkmış. Fitili 3 çıkarttı ve kalça iğnesini geçirdi hemen. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Tutunmama ihtimali mi var anlamadım çok panik yaptım.
ben henüz transfer olmadım ama benimde pregesteron 0.4 çıktı günde 3 defa fitil 1 defa da iğne var kalçadan 22 Mayıs'ta transfer olacam inşallahBende dün transfer oldum 2 tane 3.gun embriyo, transfer öncesi progesteron ve e2 bakıldı. Transfer sonrasi yarım saat yattım sonra 2 saat araba yolculuğu ile eve geldim. Dr sabah aradı Progesteron 0.17 çıkmış. Fitili 3 çıkarttı ve kalça iğnesini geçirdi hemen. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Tutunmama ihtimali mi var anlamadım çok panik yaptım.
Merhaba,yani ben yanlis yonlendirmek istemiyorum seni ama zsten bu degerlere bakmayi transfer oncesi yaptirdi sonuca gore hareket etmesi lazimdi.madem bu deger sikintili transferini gerceklestirmemeliydi ki sana sikinti var dedimi bilmiyorum.bana transferden 5gun once bu testler yapildi degerler istedikleri gibi cikinca transfere tamam dedi doktorum eger normal olmasaydi yapmayacakti transferi.eger degerde cok sikinti oldaydi yapmazdi heralde senin doktorun daKimse yorum yapmayacak mı
Canım benim transferden 5 gün önce bakıldı progesteron ve e2 değerlerime progesteron değerim 0.37 çıkmıştı günde 3defa progestan fitil başladı doktorum dün transfer oldum ama değerime bakılması ilaçlarımı aynı oranda gebelik testine kadar devam dedi bence korkacağın bi durum yoktur kendini strese sokma. doktorlar en iyisini bilir ve nasipteyse eğer naparsak yapalım ya olacak ya olmayacak inşallah biz pozitiflerimizi 29umda görüp birbirimize neşe oluruzKimse yorum yapmayacak mı
Şimdi tekrardan progesteron testi vermeye gidiyorum, doktor sabah arayıp istemişti. Yazarım gene sonuçlarını :)Canım benim transferden 5 gün önce bakıldı progesteron ve e2 değerlerime progesteron değerim 0.37 çıkmıştı günde 3defa progestan fitil başladı doktorum dün transfer oldum ama değerime bakılması ilaçlarımı aynı oranda gebelik testine kadar devam dedi bence korkacağın bi durum yoktur kendini strese sokma. doktorlar en iyisini bilir ve nasipteyse eğer naparsak yapalım ya olacak ya olmayacak inşallah biz pozitiflerimizi 29umda görüp birbirimize neşe oluruz
Benim doktorum bana progestan degerimden hiç bahsetmedi hem fitil hem iğne verdi göbekten yapılandan verdi sadece opudan önce baktık sorun yok dedi sonra bir daha bakmadı 29 una kadar kullan dedi sadece tüm ilaçları prednolu hiç sevmiyorum onuda kullanacağım.Canım benim transferden 5 gün önce bakıldı progesteron ve e2 değerlerime progesteron değerim 0.37 çıkmıştı günde 3defa progestan fitil başladı doktorum dün transfer oldum ama değerime bakılması ilaçlarımı aynı oranda gebelik testine kadar devam dedi bence korkacağın bi durum yoktur kendini strese sokma. doktorlar en iyisini bilir ve nasipteyse eğer naparsak yapalım ya olacak ya olmayacak inşallah biz pozitiflerimizi 29umda görüp birbirimize neşe oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?