2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İşte aynı fikirdeyim sizinle ondan sordum bende

İnşallahçok teşekkürler gerçekten yaşamayanın anlayamayacağı bir süreç bu. Allah hayırlısı nasip etsin yaşadığımız tüm zorlukların sonu güzelliklere çıksın

Her zaman söylüyorum erken test yapmak doğru değil ve güzel bir örnek, hayırlısıyla güzel bir gebelik geçirir kucağına alırsın bebeğini rabbim bize, isteyen herkese versin

Beni her seferinde en az yarım saat dinlendiriyor.. transferden sonraki 15 dakika tuvalete bile kaldırmadılar

Amin amiinn inşallah..sayfa o kadar amacına ulaştığı ben de çok mutluyum ve içim çok rahatlıyor rahatlayanları da görünce..amacımız bir ve gerçekten burada bulunanlar çok güzel destekçiler❤❤❤

Tebrik ederim Umarım benim için de aynı olur. Bende aynı şekilde hiç umutlu değilim. 2 yumurta toplama seansı sonrası Orta kalite sadece bir tane embriyom oldu. Biraz erken biliyorum ama bir çok insanda 5. günde ikinci çizgi hafif görünmeye başlayınca deneyeyim dedim ama tek çizgi gördüm. Umudum komple gitti. Umarım benim de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…