Canım 9 gibi giderim acile 1 saate çıkar hemen heycandan bayilmazsam iyi kuzumAmin canım benim inşallah AllahımRabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın inşallah Sabah kaçta vereceksin kanı
Ayy kuzum benim ya inşallah herşey çok güzel olacakCanım 9 gibi giderim acile 1 saate çıkar hemen heycandan bayilmazsam iyi kuzum
Yok kuzum farketmez sen embryo transferine göre bak.Transferden sonra en erken 8. Gün yap bence kuzum ben çift transfer olmasaydım 7. Gün yapmazdım muhtemelenPeki size başka bir soru sorayım benim normalde adet döngüm yarın transfer olmasaydım yarın adet olmam gerekiyordu , 5.gün embriyosu transfer edildi bundan dolayı acaba erken test gösterirmi şimdiden sizce , internetten baktım adetinizden 6 gün öncesine kadar gösterir diyor da transfer işleminde farklı mı oluyor benim ilk deneyimim çünkü pek bilgin yok
Anladım kuzum o zaman perşembe gününe denk geliyor cumartesi zaten doktor kan testi ver dedi iki gün için bakmam o zaman heyecanı kaçmasınYok kuzum farketmez sen embryo transferine göre bak.Transferden sonra en erken 8. Gün yap bence kuzum ben çift transfer olmasaydım 7. Gün yapmazdım muhtemelen
Kuzum inşallah sağlıkla artsın değerin korkma hiç doktorunla görüşebildin mi ? PROGESTERON kullanıyorsun değil mi ? Eğer evdeysen güzelce uzan ayakta durma kuzumMerhaba, ben 9. Gün kar vermiştim 205 çıktı değerim bugün de artış için verdim ama henüz çıkmadı sonucum, az önce tuvalette kanama gibi bişey geldi korkuyorum
Amin canım benimAyy kuzum benim ya inşallah herşey çok güzel olacak
Sonuç çıksın ona göre konuşalım dedi doktorum, progestron kullanıyorum günde 3 defa tek fitil olarak. Şu an evdeyim yarın işe başlayacağım. Umarım güzel sonuçlanır üzüldüm bi anda o durumla karşılaşıncaKuzum inşallah sağlıkla artsın değerin korkma hiç doktorunla görüşebildin mi ? PROGESTERON kullanıyorsun değil mi ? Eğer evdeysen güzelce uzan ayakta durma kuzum
Canım korkma evdeysen uzan hemen kalkma bir süre doktoruna haber ver progestan felan verir bazen olur öyle kanamalar Allah'ın izniyle inşallah birşey olmazMerhaba, ben 9. Gün kar vermiştim 205 çıktı değerim bugün de artış için verdim ama henüz çıkmadı sonucum, az önce tuvalette kanama gibi bişey geldi korkuyorum
İnşallah dua edin lütfen güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallahCanım korkma evdeysen uzan hemen kalkma bir süre doktoruna haber ver progestan felan verir bazen olur öyle kanamalar Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz
İnşallah canım benim hamisler olarâk bizler sağ salim kucagimiza alalım bekleyen arkadaşlarımız inşallah pozitifi görürlerİnşallah dua edin lütfen güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah
Sağol canım darısı başına inşallah güzle haberlerini alalım.Canım hayırlı olsun
Amin inşallahİnşallah canım benim hamisler olarâk bizler sağ salim kucagimiza alalım bekleyen arkadaşlarımız inşallah pozitifi görürler
AnladımBana yapılmadı kendiliğinden çatladı
Hayır hayır üzülme benim de 8. Gün oldu bir daha gelmedi seninde öyle olur muhtemelenSonuç çıksın ona göre konuşalım dedi doktorum, progestron kullanıyorum günde 3 defa tek fitil olarak. Şu an evdeyim yarın işe başlayacağım. Umarım güzel sonuçlanır üzüldüm bi anda o durumla karşılaşınca
İnşallah öyle olur. Benim ikinci denemem tüp bebekte, umutluydumHayır hayır üzülme benim de 8. Gün oldu bir daha gelmedi seninde öyle olur muhtemelen
Kanı yeni mi verdin canım ne zaman çıkar acaba? Umudunu kaybetme kırmızı kan mı kahverengi pembe leke şeklinde mi ?İnşallah öyle olur. Benim ikinci denemem tüp bebekte, umutluydum
Sabah vermiştim de öğleden sonra çıkar dediler, ara ara bakıyorum henüz çıkmadı. Tuvalette geldi açık renkteydi de çok bakamadım açıkçası iç çamaşırımda yok bişey. Tuvalete gitmeye korkuyorum şu andaKanı yeni mi verdin canım ne zaman çıkar acaba? Umudunu kaybetme kırmızı kan mı kahverengi pembe leke şeklinde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?