2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar ben transferden sonra 20 dk yattım sonra lavaboya gittim doktorun kalkabilirsin dedi bazı yorumlarda okuyorum 1 saat yatan lavaboya gitmeyen varmış sizler nasıl yaptınız
Kuzum ben yattım ama inan hiç alakası yokmuş yatmakla bunlara takılma hiç kuzum.

Kuzum ben yattım ama inan hiç alakası yokmuş yatmakla bunlara takılma hiç kuzum.
Lavobaya da çıkınca acaba dedim biraz daha mı sıksaydim dişimi benim ilk tedavim bilmediğimden sanırım takıyorum her okuduğum yorumları ben yanlış mı yaptım diyorum

Lavobaya da çıkınca acaba dedim biraz daha mı sıksaydim dişimi benim ilk tedavim bilmediğimden sanırım takıyorum her okuduğum yorumları ben yanlış mı yaptım diyorum
Bnm ilk denemede 5 dk islem odasnda yatm sonra kaldirlar hadi tuvalete ddiler sonra tmm bu denememde islem odasinda brz 10 dk yatirladilar sonra sedyeyle odada 45 dk yatirdilar soylemesi ayip tuvaletmi de sondayla bosalttlar sonuc yine negatif yani cok takilma

Ya beni işlem odasında hiç yatirmadilar işlem bitti hadi kalk

Kızlar oldu sonunda sonucum 85.90 çıkmış perşembe bir daha kan vericem. Aldığım serumdan bir daha vereceklermiş
Canım benim tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah İntralipid serum mu dediğin ? Ben de transfer günü oldum.Nasip olursa 6. Haftada yine olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…