Pozitiftir ozaman bence Allah doğmasını da nasip etsinİnşallah canım ben 10. Gün normal gebelik testi yapmıştım onda silik çizgi çıkmıştı bakalım kan testi ne diycek.
En guzelini yapmissn ama dikkat et yine de sen keyfini cikarBende iyiyim kuzum çok şükür işe vaşladım bugün rutinlere devam bakalım
Amin inşallah canım o kadar çok bekledim ki inanasım gelmiyor kan testini görünce anca artıkPozitiftir ozaman bence Allah doğmasını da nasip etsin
Her süreç çok heyecanlı en zoru beklemekmis yaAmin inşallah canım o kadar çok bekledim ki inanasım gelmiyor kan testini görünce anca artık
Kuzum ben yattım ama inan hiç alakası yokmuş yatmakla bunlara takılma hiç kuzum.Kızlar ben transferden sonra 20 dk yattım sonra lavaboya gittim doktorun kalkabilirsin dedi bazı yorumlarda okuyorum 1 saat yatan lavaboya gitmeyen varmış sizler nasıl yaptınız
Ay iyi dayanmışsın benim de test günüm yarın dayanamayıp dün verdim13. Gün canım yok daha çıkmadı çok heyecanlıyım.9 buçuk gibi verdim kan deli gibi e nabıza bakıyorum
Ediyorum kuzum Allah'a emanetiz bakalımEn guzelini yapmissn ama dikkat et yine de sen keyfini cikar
Lavobaya da çıkınca acaba dedim biraz daha mı sıksaydim dişimi benim ilk tedavim bilmediğimden sanırım takıyorum her okuduğum yorumları ben yanlış mı yaptım diyorumKuzum ben yattım ama inan hiç alakası yokmuş yatmakla bunlara takılma hiç kuzum.
Bnm ilk denemede 5 dk islem odasnda yatm sonra kaldirlar hadi tuvalete ddiler sonra tmmLavobaya da çıkınca acaba dedim biraz daha mı sıksaydim dişimi benim ilk tedavim bilmediğimden sanırım takıyorum her okuduğum yorumları ben yanlış mı yaptım diyorum
Kesinlikle çok zor ben bile kendime şaşırıyorumHer süreç çok heyecanlı en zoru beklemekmis ya
Hayır hayır kuzum hiç merak etmeLavobaya da çıkınca acaba dedim biraz daha mı sıksaydim dişimi benim ilk tedavim bilmediğimden sanırım takıyorum her okuduğum yorumları ben yanlış mı yaptım diyorum
Gerçekten ama çok zordu beklemekAy iyi dayanmışsın benim de test günüm yarın dayanamayıp dün verdimYarın artışa bakmak için vereceğim
Ya beni işlem odasında hiç yatirmadilar işlem bitti hadi kalkBnm ilk denemede 5 dk islem odasnda yatm sonra kaldirlar hadi tuvalete ddiler sonra tmmbu denememde islem odasinda brz 10 dk yatirladilar sonra sedyeyle odada 45 dk yatirdilar soylemesi ayip tuvaletmi de sondayla bosalttlar sonuc yine negatif yani cok takilma
iste insan en kucuk brseyleri bile acaba oylemi boyle mi diyor sonucu gorene kdrYa beni işlem odasında hiç yatirmadilar işlem bitti hadi kalk
Aynen canım olacak olan oluyor hayırlısı inşallahiste insan en kucuk brseyleri bile acaba oylemi boyle mi diyor sonucu gorene kdr
Canım benim tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar oldu sonunda sonucum 85.90 çıkmış perşembe bir daha kan vericem. Aldığım serumdan bir daha vereceklermiş
Canım ben doktorumu degistirdim tüm ilaçlar tedavi yöntemi her şey farklı bu sefer. İki ameliyat oldum bı kere büyük fark var bu sefer inşallah tutar
Bende mart 2023 olacaktım ama estrofem çok baş ağrısı yaptı tedaviyi kestik nasıl olur artık bakıcaz ümidim azalıyorPozitiftir ozaman bence Allah doğmasını da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?