Ay sağlıklı sağlıklı gelsinler inşallahKizlarr napiyorsunuzz ☺ bana dua edin sabah yumurtalarimi firtlaticam insaAllah guzel saglikli yumurtalarimiz olur
Merhaba sizi hatırladım böyle denk geldiği içinde hemen yazmak istedim. Benim tutmuştu ve 7 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim o zamandan beri tekrar bu aralar tedaviye başladım transfer martta olucak nasip olursa hazırlık aşamasındayım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin..Kızlar Merhaba,
2. Transferim nasip olursa Mart başına denk gelecek gibi görünüyorVar mı benim gibi Mart ayını bekleyen
Bende cuma günü muhtemelen Çarşamba çağırdığına göre.hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatırsın inşallahKizlarr napiyorsunuzz ☺ bana dua edin sabah yumurtalarimi firtlaticam insaAllah guzel saglikli yumurtalarimiz olur
Haydi güzel haberlerle canımKizlarr napiyorsunuzz ☺ bana dua edin sabah yumurtalarimi firtlaticam insaAllah guzel saglikli yumurtalarimiz olur
Aaa çok üzüldüm canımMerhaba sizi hatırladım böyle denk geldiği içinde hemen yazmak istedim. Benim tutmuştu ve 7 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim o zamandan beri tekrar bu aralar tedaviye başladım transfer martta olucak nasip olursa hazırlık aşamasındayım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin..
İşlemden dolayı mı acaba ? Doktorunla görüştün mü canım ?Benim ikinci günüm, ancak ilk günden beri kahve lekem var.
Ay aynı gün transfer olacağızSimdi eve geldim kizlar biraz kasiklarimda agrim var 7 yumurtam olmus yarin sabah arayacaklar durum icin persembe sabahta transfere gidicem hayirlisyla
Evet benimki dondurulmuş yumurta toplamadan sonra iki ameliyat oldum artık tik oldu canim transfer olamayacağım sanıyorum kist çıktı bu sefer ama bilmiyorum korkuyorumBende yarin estrofeme baslarim ssnin dondurulmus olcak herhalde benim sicak sicakvalla zor surecler ya beyin surekli konusuyor
Aa geçmiş olsun canım.Kist engel mi peki transfereEvet benimki dondurulmuş yumurta toplamadan sonra iki ameliyat oldum artık tik oldu canim transfer olamayacağım sanıyorum kist çıktı bu sefer ama bilmiyorum korkuyorum
Aaa hadi bakalim pozitif haberlerimizde paylasiriz insaAllahAy aynı gün transfer olacağızGeçmiş olsun canım katı beslenme gaz yapıcı şeyler tüketme bol bol su iç
Geçmiş olsun hayırlı haberler alırsın inşallahSimdi eve geldim kizlar biraz kasiklarimda agrim var 7 yumurtam olmus yarin sabah arayacaklar durum icin persembe sabahta transfere gidicem hayirlisyla
Aminn canim bemm.igneler bittiGeçmiş olsun hayırlı haberler alırsın inşallahBen mükemmel iğnelerime devam ediyorum Çarşamba gününü bekliyorum
Darısı başımaAminn canim bemm.igneler bittisimdi haplara ve fitilleera basladik
Teşekkürler canımAa geçmiş olsun canım.Kist engel mi peki transfere
Amin canım inşallahAaa hadi bakalim pozitif haberlerimizde paylasiriz insaAllahcok acikmistim canimda cay simt cekmisi afiyetle yedim
Süper haberTeşekkürler canımDeğil demekki çünkü estrofeme başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?