2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar merhaba transfere hazırlık sürecinde
Kizlarr napiyorsunuzz ☺ bana dua edin sabah yumurtalarimi firtlaticam insaAllah guzel saglikli yumurtalarimiz olur
Ay sağlıklı sağlıklı gelsinler inşallah valla ben estrofeme başlayalı beş gün oldu transfer için kontrolüm 8 Mart'ta inşallah iptal olmasın diye ona heyecanlanıyorum resmen tutup tutmamasıni geçtim

Bende yarin estrofeme baslarim ssnin dondurulmus olcak herhalde benim sicak sicak valla zor surecler ya beyin surekli konusuyor

Kızlar Merhaba,
2. Transferim nasip olursa Mart başına denk gelecek gibi görünüyor Var mı benim gibi Mart ayını bekleyen
Merhaba sizi hatırladım böyle denk geldiği içinde hemen yazmak istedim. Benim tutmuştu ve 7 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim o zamandan beri tekrar bu aralar tedaviye başladım transfer martta olucak nasip olursa hazırlık aşamasındayım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin..

Kizlarr napiyorsunuzz ☺ bana dua edin sabah yumurtalarimi firtlaticam insaAllah guzel saglikli yumurtalarimiz olur
Bende cuma günü muhtemelen Çarşamba çağırdığına göre.hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatırsın inşallah

Kızlar buraya yazmak çok zor olur diye söyleyim. Kendim bir konu açmıştın transfer sonrası gün gün yaşadıklarımı hissettiklerimi yazıyorum dilerseniz bakabilirsiniz. Konu adı “tüp bebek transferi sonrası”

Aaa çok üzüldüm canım İnşallah Mart ayı uğurlu gelsin hepimize Sen bana çok umut olmuştun hayırlısı böyleymiş.İnşallah bu ay hepimiz göreceğiz hayırlısıyla sağlıkla pozitifleri.Şimdi neler kullanıyorsun ne aşamadasın

Simdi eve geldim kizlar biraz kasiklarimda agrim var 7 yumurtam olmus yarin sabah arayacaklar durum icin persembe sabahta transfere gidicem hayirlisyla
Ay aynı gün transfer olacağız Geçmiş olsun canım katı beslenme gaz yapıcı şeyler tüketme bol bol su iç

Bende yarin estrofeme baslarim ssnin dondurulmus olcak herhalde benim sicak sicak valla zor surecler ya beyin surekli konusuyor
Evet benimki dondurulmuş yumurta toplamadan sonra iki ameliyat oldum artık tik oldu canim transfer olamayacağım sanıyorum kist çıktı bu sefer ama bilmiyorum korkuyorum

Evet benimki dondurulmuş yumurta toplamadan sonra iki ameliyat oldum artık tik oldu canim transfer olamayacağım sanıyorum kist çıktı bu sefer ama bilmiyorum korkuyorum
Aa geçmiş olsun canım.Kist engel mi peki transfere

Simdi eve geldim kizlar biraz kasiklarimda agrim var 7 yumurtam olmus yarin sabah arayacaklar durum icin persembe sabahta transfere gidicem hayirlisyla
Geçmiş olsun hayırlı haberler alırsın inşallah Ben mükemmel iğnelerime devam ediyorum Çarşamba gününü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…