Hayırlı olsun canım çektiğin bütün sıkıntılara değer umarımKızlar transfer tarihim netleştiNasip olursa 2 Mart Adetin 15. Günü bugün ilaçlarıma ilave oldu 3*1 lutinus fitil , günde 1 prolutex iğne .Rahim kalınlığıda güzelmiş.2. transfer ama sanki ilk defa olacak gibi heyecanlıyım
Amin canım benim hepimiz için öyle olsun inşaallahHayırlı olsun canım çektiğin bütün sıkıntılara değer umarım
Her yumurta için 200 diye biliyorum normal gibi görünüyorAynen hayirlisyla bakalim sabah estradiol icin kan vermistim 1286 cikti normal mi acaba bilemedim bilgisi olan varmi ignelerin 6.gunu olcak bugunle
Aynen bu aksam ovitrelle ignemi vurcam pazartesi de hayirlisiyla yumrta toplamam olcakHer yumurta için 200 diye biliyorum normal gibi görünüyor
Benimde bugun kontrolum vardi catlatma ignesni vurcam pazartesi sabah 8 de gidicem oxotide ben daha vurmayacgm digerlerine devam
Yaa hayırlısı olsun inşallahBenimde bugun kontrolum vardi catlatma ignesni vurcam pazartesi sabah 8 de gidicem oxotide ben daha vurmayacgm digerlerine devammerifort hic yakmiyor merak etme ama gobekten oxitide nasil olcak bende merak ediyorum haber et
Allah razi olsun hepimiz guzel haberler alalimYaa hayırlısı olsun inşallahben daha çok başındayım sadece şuan gonapeptly kullanıyorum göbekten.adeti bekliyorum.İğneler baya çoğalıyormuş
Meriofert yaktı yaaa oxotide hiç bişey yapmadı fostimonda yakıyor. 14mm 11mm diyordu doktor sormadım yazdılar kağıda.5 tane saydı.geçen sefer bir iğne vurdum sadece benBenimde bugun kontrolum vardi catlatma ignesni vurcam pazartesi sabah 8 de gidicem oxotide ben daha vurmayacgm digerlerine devammerifort hic yakmiyor merak etme ama gobekten oxitide nasil olcak bende merak ediyorum haber et
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinMeriofert yaktı yaaa oxotide hiç bişey yapmadı fostimonda yakıyor. 14mm 11mm diyordu doktor sormadım yazdılar kağıda.5 tane saydı.geçen sefer bir iğne vurdum sadece ben
Bu sefer daha zor oldu inşallah hayırlı sonuçlar alırızRabbim emeklerimizi bosa cikarmasinben ilkinde trasnferden sonrasa progestan ignesi oksavar kan sulandirici igne filan da kullanmistim her doktorun tedavisi baska iste
ben varım bu ilk tüp bebek denemem 7 senedir tedavi oldum 2 aşılamam var 2 gebelik gecirdim tedavisiz 1 düşük 1 kürtajla sonlandı inşalla bu sefer Allah nasip eder. Gecen ay rahim yıkaması yaptırdımKızlar Merhaba,
2. Transferim nasip olursa Mart başına denk gelecek gibi görünüyorVar mı benim gibi Mart ayını bekleyen
Tedavin hayırlı plsun canım benimben varım bu ilk tüp bebek denemem 7 senedir tedavi oldum 2 aşılamam var 2 gebelik gecirdim tedavisiz 1 düşük 1 kürtajla sonlandı inşalla bu sefer Allah nasip eder. Gecen ay rahim yıkaması yaptırdım
Amin inşallah Allah Hayırlı Sağlıklı evlat versin isteyen herkese...Tedavin hayırlı plsun canım benimİnşaallah tüp bebek tedavin vesile olsun
Aaa benim de 2 Mart transferKızlar transfer tarihim netleştiNasip olursa 2 Mart Adetin 15. Günü bugün ilaçlarıma ilave oldu 3*1 lutinus fitil , günde 1 prolutex iğne .Rahim kalınlığıda güzelmiş.2. transfer ama sanki ilk defa olacak gibi heyecanlıyım
Amin canım benim inşallah uğurlu gelir hepimize Mart ayıAaa benim de 2 Mart transferinşallah güzel sonuçlar alırız benim de ikinci transferim olacak ve iki embriyo transfer edilecek ama iğneye başlamadı beni henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?