• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar yumurtalama akıntısı gibi bir akıntı geldi benden yumurtalarım mı çatlıyor yoksa 😱😱😱😱

Dun yumurta toplamadan sonra kan aldilar benden ama yanimdakinden almadilar simdi sonuca baktim beta hcg 92.87 cikmis ganof un oyle bir etkisi varmi acaba

Dun yumurta toplamadan sonra kan aldilar benden ama yanimdakinden almadilar simdi sonuca baktim beta hcg 92.87 cikmis ganof un oyle bir etkisi varmi acaba
Çatlatma iğnesi veriyorlar canım ovitrelle ve gonapeptly gibi birşey adı ondan öyle çıkmıştır

S skacir Bana beta bakılmadı ama bakılsaydı bende de pozitif çıkardı.Çatlatma iğnesinin içinde HCG hormonu var çünkü

Zaten normal yolla hic aklima bile gelmiyor da sasirdim bende goruce prolaktinim yuksek cikmis ya 76 acaba transfere engel olurmu

Zaten normal yolla hic aklima bile gelmiyor da sasirdim bende goruce prolaktinim yuksek cikmis ya 76 acaba transfere engel olurmu
Prolaktin yüksek evet canım dostinex verebilirler.Sonıçların için seni arayacaklar mı ? İstersen bir arayıp öğren daha garanti olsun

Aradim da sekreter acti hemsireler seni arayacak dedi bakalim artik nasip hersey🤷‍♀️

Aradim da sekreter acti hemsireler seni arayacak dedi bakalim artik nasip hersey🤷‍♀️
Bozma morelini dostinex 2 tane hap var içinde şimdi verseler perşembeye kadar düşüyor Prolaktin.Ben kullandım daha önce. Haber ver canım merak ettim ne diyecekler

Back