Rabbim valla isteyene hayirlisyla nasip etsin ya her ne kadar ben gulmeye modum yuksek tutmaya calissamda gozyasim kenarda sanki pit diye duscek gbi duruyorAh kuzum AminHepimize nasip olsun inşallah .Bende senin silik çizgiyle başlayıp koyu çizgilerle devam edip pozitif göreceğini düşünüyorum Burada ezan okunuyor şuan inşallah hepimize nasip olsun Allah'ım inşallah Hayırla sağlıkla ve kolaylıkla olsun inşallah
İnan hepimiz öyleyiz kuzum benimRabbim valla isteyene hayirlisyla nasip etsin ya her ne kadar ben gulmeye modum yuksek tutmaya calissamda gozyasim kenarda sanki pit diye duscek gbi duruyor
Cok guzel yazmissin insaAllah rabbim de bu guzel duygulari nasip eedrr canim ben bu sefer kimseye pek soylemedim ilkinde herkes sonuc icin aradiginda tek tek agliyordum istemsizce ayni sey olmasn diye bu sefer az kisiye soyledimİnan hepimiz öyleyiz kuzum benimBir yandam test günü gelsin istiyorum bir yandan hiç gelmesin ben bu hisle kalıyım dyorum.Az önce müdürüm aradı nasılsın diye soruyor İYİYİZ çok şükür dedim.sürekli çoğul konuştum telefonu kapatınca farkettim Bu hisle kalmak çok üzel ama belirsizlik çok kötü.Olumsuz hiç birşey düşünmek istemiyorum hep olumluyum inşallah da öyle olur.Sadece kendim için değil hepimiz için bunu istiyorum.Dua dinlemek bana çok iyi geliyor.Elimizden gelen herşeyi yaptık.Bazen çok dikkat etmediğimi düşünüyorum açıkcası üzülüyorum ama bilerek dikkatsizlik yapmadım.Rabbim ol derse kim engel olabilir ki diyorum.İnşallah hayırla sağlıkla sürecimiz olumlu olsun .Tahminimizden güzel sonuçlar ve hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaallah.Öyle ki bize tüm kötü yaşadıklarımızı unuttursunlar .Rabbim büyüktür inşallah olacak
Çok iyi yapmışsın kuzum bizimde bu kez aileler bilmiyor.Bir tek iş yerinde müdürüm ve bir kaç arkadaş bir de sizler .Eğer pozitif olursa tam sürpriz olacak.Bu arad bugün benimde arttı sancılar biraz ama pozitif düşünüyoruzCok guzel yazmissin insaAllah rabbim de bu guzel duygulari nasip eedrr canim ben bu sefer kimseye pek soylemedim ilkinde herkes sonuc icin aradiginda tek tek agliyordum istemsizce ayni sey olmasn diye bu sefer az kisiye soyledimesimde bana sureklo senin ruh halin degisti bu sefer oldu diyo yok diyorum ayni sen oyle gormek istedigin icin oyle geliyor diyorm
Pozitif olsada ilk 3ay gectikten sonra soylicem Allah korusun ne olur ne olmazÇok iyi yapmışsın kuzum bizimde bu kez aileler bilmiyor.Bir tek iş yerinde müdürüm ve bir kaç arkadaş bir de sizler .Eğer pozitif olursa tam sürpriz olacak.Bu arad bugün benimde arttı sancılar biraz ama pozitif düşünüyoruz
Biz de nasip olursa kalp atışı duyduğumuzda ailelere söyliycez canım.Artık akraba vs nasıl olur bilmiyorum ama muhtemelen herkese haber veririmPozitif olsada ilk 3ay gectikten sonra soylicem Allah korusun ne olur ne olmaztekmeliyorlar bizi ya oyle dusun olmazsa da napalim br daha deneriz
Senin ilki pozitif mi olmustu yanlis mi hatirliyorumBiz de nasip olursa kalp atışı duyduğumuzda ailelere söyliycez canım.Artık akraba vs nasıl olur bilmiyorum ama muhtemelen herkese haber veririmAy hayali bile güzel
Rabbim yaşatsın inşallah canım benimBiz de nasip olursa kalp atışı duyduğumuzda ailelere söyliycez canım.Artık akraba vs nasıl olur bilmiyorum ama muhtemelen herkese haber veririmAy hayali bile güzel
Ay Rabbim o günleri göstersin insaallahPozitif olsada ilk 3ay gectikten sonra soylicem Allah korusun ne olur ne olmaztekmeliyorlar bizi ya oyle dusun olmazsa da napalim br daha deneriz
İnsaallah kuzum benim insan içinde tutamıyor sevdikleriyle paylasmak istiyor tabiBiz de nasip olursa kalp atışı duyduğumuzda ailelere söyliycez canım.Artık akraba vs nasıl olur bilmiyorum ama muhtemelen herkese haber veririmAy hayali bile güzel
Ay hadi insaAllah resmini eklede bakalimKızlar ben bisey yaptım valla dayanamadımhenüz cok asırı erken biliyorum ama pazAr günü ya benim twst gnüm dedim ctise de belli olur o zaman elimde de 4 gün erken gebelik testi vardı sabahbyaptım çok az bi hayalet cizgi gördüm sandım dedim yine alacam hergn yaparım koyulasırsa tamam yok beyaz kalırsa test bozuktur dedim. O testibsabah cok erken yapmıstım eve geldim öğleden sonra yinebyaptım çizgi sanki daha belirgin ama bilmiyorum
Evey canım ama kimyasaldı.8. gün erken gebelik testi negatif çıktı.Ben tabi ağla yakar mahvol vsSenin ilki pozitif mi olmustu yanlis mi hatirliyorum
Amin kuzum benim hepimize inşallahRabbim yaşatsın inşallah canım benimben ilk üç ay kimseye çit çıkarmayacagim
Aiiiyyy ne dyosuunnKızlar ben bisey yaptım valla dayanamadımhenüz cok asırı erken biliyorum ama pazAr günü ya benim twst gnüm dedim ctise de belli olur o zaman elimde de 4 gün erken gebelik testi vardı sabahbyaptım çok az bi hayalet cizgi gördüm sandım dedim yine alacam hergn yaparım koyulasırsa tamam yok beyaz kalırsa test bozuktur dedim. O testibsabah cok erken yapmıstım eve geldim öğleden sonra yinebyaptım çizgi sanki daha belirgin ama bilmiyorum
Ya sen delisin
Yok normal kaset testle yaptin 5 tane aldim eve gelirken br bakaym dedm ignenin etkisi gecmis mi diye gecmis sagolsn gostermedi cizgeyi bana musade etmediYa sen delisinErken gebelik testi al bari ya kaset testle başlama yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?