2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Rabbim valla isteyene hayirlisyla nasip etsin ya her ne kadar ben gulmeye modum yuksek tutmaya calissamda gozyasim kenarda sanki pit diye duscek gbi duruyor

Rabbim valla isteyene hayirlisyla nasip etsin ya her ne kadar ben gulmeye modum yuksek tutmaya calissamda gozyasim kenarda sanki pit diye duscek gbi duruyor
İnan hepimiz öyleyiz kuzum benim Bir yandam test günü gelsin istiyorum bir yandan hiç gelmesin ben bu hisle kalıyım dyorum.Az önce müdürüm aradı nasılsın diye soruyor İYİYİZ çok şükür dedim.sürekli çoğul konuştum telefonu kapatınca farkettim Bu hisle kalmak çok üzel ama belirsizlik çok kötü.Olumsuz hiç birşey düşünmek istemiyorum hep olumluyum inşallah da öyle olur.Sadece kendim için değil hepimiz için bunu istiyorum.Dua dinlemek bana çok iyi geliyor.Elimizden gelen herşeyi yaptık.Bazen çok dikkat etmediğimi düşünüyorum açıkcası üzülüyorum ama bilerek dikkatsizlik yapmadım.Rabbim ol derse kim engel olabilir ki diyorum.İnşallah hayırla sağlıkla sürecimiz olumlu olsun .Tahminimizden güzel sonuçlar ve hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaallah.Öyle ki bize tüm kötü yaşadıklarımızı unuttursunlar .Rabbim büyüktür inşallah olacak

Cok guzel yazmissin insaAllah rabbim de bu guzel duygulari nasip eedrr canim ben bu sefer kimseye pek soylemedim ilkinde herkes sonuc icin aradiginda tek tek agliyordum istemsizce ayni sey olmasn diye bu sefer az kisiye soyledim esimde bana sureklo senin ruh halin degisti bu sefer oldu diyo yok diyorum ayni sen oyle gormek istedigin icin oyle geliyor diyorm

Çok iyi yapmışsın kuzum bizimde bu kez aileler bilmiyor.Bir tek iş yerinde müdürüm ve bir kaç arkadaş bir de sizler .Eğer pozitif olursa tam sürpriz olacak.Bu arad bugün benimde arttı sancılar biraz ama pozitif düşünüyoruz

Pozitif olsada ilk 3ay gectikten sonra soylicem Allah korusun ne olur ne olmaz tekmeliyorlar bizi ya oyle dusun olmazsa da napalim br daha deneriz

Pozitif olsada ilk 3ay gectikten sonra soylicem Allah korusun ne olur ne olmaz tekmeliyorlar bizi ya oyle dusun olmazsa da napalim br daha deneriz
Biz de nasip olursa kalp atışı duyduğumuzda ailelere söyliycez canım.Artık akraba vs nasıl olur bilmiyorum ama muhtemelen herkese haber veririm Ay hayali bile güzel

Biz de nasip olursa kalp atışı duyduğumuzda ailelere söyliycez canım.Artık akraba vs nasıl olur bilmiyorum ama muhtemelen herkese haber veririm Ay hayali bile güzel
Senin ilki pozitif mi olmustu yanlis mi hatirliyorum

Kızlar 6. embriyosunun tutma olasılığı daha mı yüksek? Bir de test yapacağız ya daha erken mi çıkıyor sonuç ?

Rabbim yaşatsın inşallah canım benim ben ilk üç ay kimseye çit çıkarmayacagim

Kızlar ben bisey yaptım valla dayanamadım henüz cok asırı erken biliyorum ama pazAr günü ya benim twst gnüm dedim ctise de belli olur o zaman elimde de 4 gün erken gebelik testi vardı sabahbyaptım çok az bi hayalet cizgi gördüm sandım dedim yine alacam hergn yaparım koyulasırsa tamam yok beyaz kalırsa test bozuktur dedim. O testibsabah cok erken yapmıstım eve geldim öğleden sonra yinebyaptım çizgi sanki daha belirgin ama bilmiyorum

İnsaallah kuzum benim insan içinde tutamıyor sevdikleriyle paylasmak istiyor tabi

Ay hadi insaAllah resmini eklede bakalim

Senin ilki pozitif mi olmustu yanlis mi hatirliyorum
Evey canım ama kimyasaldı.8. gün erken gebelik testi negatif çıktı.Ben tabi ağla yakar mahvol vs 10. Gün kan verdim 26 çıktı değer.12. gün 13 e düştü galiba hatırlayamadım şimdi.Onun için hiç test yapmak istemiyorum

Rabbim yaşatsın inşallah canım benim ben ilk üç ay kimseye çit çıkarmayacagim
Amin kuzum benim hepimize inşallah Bizim bebek istediğimizi ve olmadığını biliyor yakınlarımız kuzum o yüzden söyleriz muhtemelen ama bilmeselerdi bende 3 ayı beklerdim muhakkak

Aiiiyyy ne dyosuunn Aynı günmüydü bizim transfer ay resim atsana kuzum

Ya sen delisin Erken gebelik testi al bari ya kaset testle başlama yapmaya
Yok normal kaset testle yaptin 5 tane aldim eve gelirken br bakaym dedm ignenin etkisi gecmis mi diye gecmis sagolsn gostermedi cizgeyi bana musade etmedi

öğleden sonra yaptıgım bu fotoda pek belli değil gercekte aslında daha belirgin hayal görmüyorsam

Eklentiler

• IMG_20230307_130627.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…