2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

INsaAllahh gercekTe de goriceksin pozitifi hayirliyla dun berat kandiliydi nasip olmustur insaAllah

INsaAllahh gercekTe de goriceksin pozitifi hayirliyla dun berat kandiliydi nasip olmustur insaAllah
İnşallah kuzum Dün mevlid izlerken bir altyazı gördüm " BU YIL İÇİNDE DOĞACAK HER ÇOCUK BUGÜN ( BERAT GECESİ) DEFTERE GEÇİRİLİR" çok etkiledi beni.Çok dua ettim kızlar hepimiz için isteyen herkes için.Rabbim mucizesini hepimize yaşatsın inşallah

Ay insaallah ne guzel ruyaymıs kız Rabbim gerçeğini de nasip etsin insaallah amiinn

Gunaydin kizlar hayirlisiyla guzel haberler almamiz dilegiyle, bende henuz bir belirti yok gibi sizde durumlar nasil

InsaAllah bende cok cok dua ettim hepimize hayirlisi neyse o olsun diyelim yinede

Gunaydin kizlar hayirlisiyla guzel haberler almamiz dilegiyle, bende henuz bir belirti yok gibi sizde durumlar nasil
Bende bir kaç gün hafif adet sancısı oldu kuzum.Bugün 5. Gün ara ara hafif yine oluyor yani adet öncesi olan şeyler Belirti diyemiyorum bunlara

Valla kuzum bana doktor transfer öncesi normal dedi
Ben adetim 3. Günü gittim dün. E nabızdan kendi değerleri baktıp internetten ortalama değerlerle karşılaştırdım. Çok kötü gibi geldi hatta bazı yerlerde lh13 de menopoz demiş. Sabaha kadar ağladım haliyle. Hemen doktoruma gittim. Hastane referans aralığına bakınca Lh ve fsh hormonlarımı normal gördüm. Doktorum her şeyin normal olduğunu ilaç tedavisi vs buna gerek olmadığını söyledi

Eklentiler

• image.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 26
Rabbim ferahlik versin icimize insan ister istemez ariyor ne fayda, su gunleri kolaylikla atlatalim insallah haftaya insallah hepimiz pozitif haberini alalim hayirlisiyla

Canım benim doktoruna güven anormal bir durum olsa muhakkak önlem alırdı.Boşuna strese sokma kendini

Canım benim doktoruna güven anormal bir durum olsa muhakkak önlem alırdı.Boşuna strese sokma kendini
Bende öyle düşündüm hani üsteledim değerler biraz sınır üzeri değil mi dedim. Referans aralığı bu senin değerin bu. Bir sorun yok dedi. Olsa söyler bunu biliyorum. Daha korunmayı bırakalı da çok olmadı bende stres yapmak istemiyorum.

Ben hiç merkez araştırmadan direk doktorumda başladım tedaviye siz memnun kaldınız mı merkezden doktordan inşallah gerek kalmaz ama negatif olursa farklı merkez bakicam
Ben çok memnunum sonuç henüz belli değil evet inşallah tutar ama tutmama ihtimalide var süreç benim için çok zor oldu iki ameliyat oldum tüm süreçte merkez çok iyi bir şekilde ilgilendi ve sorunu iyi tespit ettiğimizi düşünüyorum. Önceki tedavimde neden tutmadığını hala bilmiyorum yapılan işlemler zaten suanki yerimin yanından geçemez malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…