Aynen öyle kuzum herşey takdiri ilahi ya Allah evlat isteyen herkese içinde bizede nasip etsin inşallah emeklerimizin karşılığını alalım inşallahBende bu kafadayım artık .Mesela çocuğu olup tüp bebek yapanlar var.O süreçte çocuğu kucaklarına alıyorlar dinlenmeye fırsatları olmuyor ama tutuyor.Tabi ki tedbirli olmakta fayda var ama Allah ol dedikten sonra kimse karşı koyamaz
EVet igneler pahaliTertemiz Mis gibi2.5 haftalık ilaçlar 3400 TL tuttu.Bu hafta stokları yenileyeceğiz hiç ses etme sen
En iyisi tabi canımTeşekkür ederim canm bilgin için ama devlet hastanesi sanırım baglamazlar doktora. Bir arkadaşıma sordum onunda sonuçta değer yazmıyormus sadece normal yazıyormuş ama doktora gösterdiği zaman biraz pıhtılaşma çıkmış en iyisi hastaneye gitmek sanırım yinede
Ay insaallah kuzum ya bakalım.. Senin beklenti de guzel yani tam günüyalnız ben yapmıycam diyip herkese sormama ne demeli Yapın kızlar ya pozitif haberler verin bana umut olun Ben o gücümü ilk trasnferde kaybettim onun için 14 Mart tıp bayramını bekliyorum
Lh değeri benim de 13 canım bu çok yüksek bir değer mi ?Lh benşm 14 progestan 21.2 canım doktor hepsinde problem yok dedi ama progestan için iğneyi arttırdı.Sen bunları kafana takma sonuçta etkileyecek olsa yapmaz muhakkak
Canm ben 13 martta transfer olucam doktorum fitil ve igneye 8 martta baslicaksin dediKızlar ben transfer hazırlığı için günü birlik İstanbul'a gidip gelicem şimdilik sadece estrofem ve folik asit kullanıyorum sizlerin yazdıklarından gördüm ilave ilaçlar varmış fitil iğne vs onlara ne zaman başlattı sizi doktorunuz umarım o ilaç saatlerinde yolda olmam
Sanırım benimde aynı gün canım kontrolum 8mart nerde tedavi oluyorsunCanm ben 13 martta transfer olucam doktorum fitil ve igneye 8 martta baslicaksin dedi
Op Dr bahar Çağlar doktorum kadikoyde kliniği var ama transferi eurofertil tüp bebek merkezinde yapacak canım sen nerde oluyorsun tedaviyiSanırım benimde aynı gün canım kontrolum 8mart nerde tedavi oluyorsun
Acıbademde canım ben Bülent beyOp Dr bahar Çağlar doktorum kadikoyde kliniği var ama transferi eurofertil tüp bebek merkezinde yapacak canım sen nerde oluyorsun tedaviyi
Bizi cok saglam gorduler herhalde ondanHaha hele ben sadece folik asit içeren bir vitamin kullanıyorum o da normalde de yaptıgım sey yani
Ben transferden 1 hafta önce başladım kuzumKızlar ben transfer hazırlığı için günü birlik İstanbul'a gidip gelicem şimdilik sadece estrofem ve folik asit kullanıyorum sizlerin yazdıklarından gördüm ilave ilaçlar varmış fitil iğne vs onlara ne zaman başlattı sizi doktorunuz umarım o ilaç saatlerinde yolda olmam
Amin canım benimAy insaallah kuzum ya bakalım.. Senin beklenti de guzel yani tam günüRabbim hayırlı sonuclar nasip etsin❤
Valla kuzum bana doktor transfer öncesi normal dediLh değeri benim de 13 canım bu çok yüksek bir değer mi ?
Bende öyle 5 gün önce başladım canımCanm ben 13 martta transfer olucam doktorum fitil ve igneye 8 martta baslicaksin dedi
Günaydın kuzumGunaydin hanimlarr hayirli sabahlar bereketli mutlu huzurlu gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?