2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aynen öyle kuzum herşey takdiri ilahi ya Allah evlat isteyen herkese içinde bizede nasip etsin inşallah emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

En iyisi tabi canım ben burada hangi doktoru ararsan arayayım devlette üstelik hemen bagliyolar olmazsa azcik dil döküyorum

Kızlar ben transfer hazırlığı için günü birlik İstanbul'a gidip gelicem şimdilik sadece estrofem ve folik asit kullanıyorum sizlerin yazdıklarından gördüm ilave ilaçlar varmış fitil iğne vs onlara ne zaman başlattı sizi doktorunuz umarım o ilaç saatlerinde yolda olmam

yalnız ben yapmıycam diyip herkese sormama ne demeli Yapın kızlar ya pozitif haberler verin bana umut olun Ben o gücümü ilk trasnferde kaybettim onun için 14 Mart tıp bayramını bekliyorum
Ay insaallah kuzum ya bakalım.. Senin beklenti de guzel yani tam günüRabbim hayırlı sonuclar nasip etsin❤

Canm ben 13 martta transfer olucam doktorum fitil ve igneye 8 martta baslicaksin dedi

Ben transferden 1 hafta önce başladım kuzum

Ay insaallah kuzum ya bakalım.. Senin beklenti de guzel yani tam günüRabbim hayırlı sonuclar nasip etsin❤
Amin canım benim Firesiz hepimiz bu ay pozitif haber alalım.Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım.Dün rüyamda test yapmışım çift çizgi öyle koyu ki.Hamileyim diyorum bir uyandım rüya İnşallah bu mübarek ay da hepimiz olumlu sonuç alırız hayırla ve sağlıkla

Gunaydin hanimlarr hayirli sabahlar bereketli mutlu huzurlu gunler
Günaydın kuzum Rüyamda test yapmışım kırpmırmızı pozitif Bir uyandım rüya O kadar işlemiş ki içime Allah'ım 14 Mart da gerçek olsun çok güzel değerlerle öğrenelim inşallah gebeliklerimizi canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…