Benim şddetli değil ama bende de var kuzum.Çık mu rahatsız etti seni ? Adet sancısı gibi mi daha mı farklı?Kizlar benm cok siddetli kasik agrilarm var ya
Ben ilkinde 12 gun yattim hic agrim sizim olmadi bunda tam tersi baya kendini hissrttiriyor hc belli olmuyor canim bazen birden kramp gbi giriyor bazen uzun sureli kasik agrisigbi ben bir kac aydir adette olamadim ilacla oldum o yuzden adetimi de bilemeiyorumBenim şddetli değil ama bende de var kuzum.Çık mu rahatsız etti seni ? Adet sancısı gibi mi daha mı farklı?
Canım fsh 10 üzeri olmaması gerekir diye biliyorum ama tabiki her hastanenin labaratuvar farklı olduğu için referans aralığı da farklı şuan normal gözüküyor. Mesela bende pcos var lh değerim fsh den yüksek hep ortalama 13-15 Arası oluyor buda normal pcos için. Lh değeri ılaclarla dusurulebiliyor önemli olan yumurtalık için fsh değeriBen adetim 3. Günü gittim dün. E nabızdan kendi değerleri baktıp internetten ortalama değerlerle karşılaştırdım. Çok kötü gibi geldi hatta bazı yerlerde lh13 de menopoz demiş. Sabaha kadar ağladım haliyle. Hemen doktoruma gittim. Hastane referans aralığına bakınca Lh ve fsh hormonlarımı normal gördüm. Doktorum her şeyin normal olduğunu ilaç tedavisi vs buna gerek olmadığını söyledi
Sevindim adına canım inşallah pozitif görürüz daha gerek kalmaz böyle streslereBen çok memnunum sonuç henüz belli değil evet inşallah tutar ama tutmama ihtimalide var süreç benim için çok zor oldu iki ameliyat oldum tüm süreçte merkez çok iyi bir şekilde ilgilendi ve sorunu iyi tespit ettiğimizi düşünüyorum. Önceki tedavimde neden tutmadığını hala bilmiyorum yapılan işlemler zaten suanki yerimin yanından geçemez malesef
İlaç kullanırken olmuyor sanırım kuzum.Şuan hamile olan arkadaşım var onunda 5. Gün çok adet sancısı olmuş ertesi gün geçmiş ve hamile çok şükür.İnşallah belirtidir bunlar kuzum.Bebiş varlığını hissettiriyor galibaBen ilkinde 12 gun yattim hic agrim sizim olmadi bunda tam tersi baya kendini hissrttiriyor hc belli olmuyor canim bazen birden kramp gbi giriyor bazen uzun sureli kasik agrisigbi ben bir kac aydir adette olamadim ilacla oldum o yuzden adetimi de bilemeiyorumbu ilaclari kullanirken adet olunuyormu ki ben biraktiktan 6 gun sonra olmustum
Ay insaLLAH agzin bal yesinİlaç kullanırken olmuyor sanırım kuzum.Şuan hamile olan arkadaşım var onunda 5. Gün çok adet sancısı olmuş ertesi gün geçmiş ve hamile çok şükür.İnşallah belirtidir bunlar kuzum.Bebiş varlığını hissettiriyor galibalekelenme falan oldu mu hiç
İnşallah canım inşallahSevindim adına canım inşallah pozitif görürüz daha gerek kalmaz böyle streslere
Ay hadi bakalımAy insaLLAH agzin bal yesinlekeenmem filan olmadi canim gorunurde birsey yok sadece kasiklarim cok agriyor
Evet yapicam persembe sabah 10.gune kdr devm edicem 10.gunde kesin sonuc olur diye dusunuyormAy hadi bakalım7. Gün yapacaktım dimi testi
Canım benim doktoruna güven anormal bir durum olsa muhakkak önlem alırdı.Boşuna strese sokma
Ben tam bilmediğim ve ilk defa gittiğim için sadece daha önce gidenleri okumuştum ve akşam kendime gelemedim kuzum. Sabah doktor normal değerlerdesin dese bile artık kafamın içi o kadar dolmuştu ki ona ısrar ettim o da güzelce ne olduğunu anlattı. Çok şükür deyip çıktım. İnşallah bu ay güzel haberler alırız hepimizCanım fsh 10 üzeri olmaması gerekir diye biliyorum ama tabiki her hastanenin labaratuvar farklı olduğu için referans aralığı da farklı şuan normal gözüküyor. Mesela bende pcos var lh değerim fsh den yüksek hep ortalama 13-15 Arası oluyor buda normal pcos için. Lh değeri ılaclarla dusurulebiliyor önemli olan yumurtalık için fsh değeri
Ay kendim yapamıycam diye senin testini heyecanla bekliyorumEvet yapicam persembe sabah 10.gune kdr devm edicem 10.gunde kesin sonuc olur diye dusunuyorm
Ben oyle cokta umutlanmak istemiyorum negatid gorurun diyeAy kendim yapamıycam diye senin testini heyecanla bekliyorum
Hayirli olsun simdiden rabbim saglikla nasip etsinMerhaba benim de inşallah bu ay 2. Transferim olacak. İlki taze transferdi
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler almak nasip olsunMerhaba benim de inşallah bu ay 2. Transferim olacak. İlki taze transferdi
3. Gün embryosuydu senin 7. Gün çıkmayafa bilir kuzum ama sen illa yapcam dediğin için bende merak ediyorumBen oyle cokta umutlanmak istemiyorum negatid gorurun diyeama sanki adet oldum olcam gbi oyle belirtim hep
Aaa ben 3. Gün sanıyordum kuzum.Ay heyecanlandım şimdi durYok 5.gun embriyosu canim benim deyani br koyuluk arada gozluyorum oyle gibigeliyor ama ck su icip cok tuvalete ciktigim icin takip edemiyorim sende durumlar nasil
Aynen ya cok dinlememek lazim yoksa hep br belirti buluruzAaa ben 3. Gün sanıyordum kuzum.Ay heyecanlandım şimdi durBende su içiyorum kuzum koyu geliyor bana da ama kendime belirtti aramamak için söz verdim İnşallah olumlu haberlerdir bunlar
Ah kuzum AminAynen ya cok dinlememek lazim yoksa hep br belirti buluruzama ben hissediyorum senin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?