Çok şükür kuzum benimde iyi gidiyor öyle gerçekten bekliyorum her an hareket etsin diye eğlenceli oluyor sağ salim vaktinde alalım inşallahÇok şükür kuzum bir yaramazlık yokHareketlerini hissetmeye başlayınca anladım hamile olduğumu Daha eğlenceli oldu böyle şükürler olsun Rbbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah Sen nasılsın kuzum nasıl geçiyor hamilelik
İlk kimyasal oldu benim. 2. Transfer için 5 ay ara verdim ve intralipid serum aldım çok şükür 2. De sağlıkla ilerliyor canımBurada ilk deneme pozitif olanlar var mı? Çok merak ettimm
Amin canım benim inşallahÇok şükür kuzum benimde iyi gidiyor öyle gerçekten bekliyorum her an hareket etsin diye eğlenceli oluyor sağ salim vaktinde alalım inşallah
Merhaba.. Benim ilk denememde pozitif oldu çok şükür. Şuanda da süreç devam ediyor.Burada ilk deneme pozitif olanlar var mı? Çok merak ettimm
İyiyim kuzum çok şükür yoğun bir hafta koşturuyorum sen nasılsınKizlarrrrr napiyorsunuzzz
Bende sukur normal bir hafta diyelimİyiyim kuzum çok şükür yoğun bir hafta koşturuyorum sen nasılsın
Öyle kuzumBende sukur normal bir hafta diyelimdikkat et yogunluga kaptirip kendini yorma
Sizi simdi bir de gebelik ates bastirir daha zorÖyle kuzumSıcaklardan nefes alınmıyor Allah yardımcımız olsun hepimizin
Yerleştim kuzum çok şükür.2 tane mutfak için dolap almıştım onlar gelirse inşallah 1 aydır gelemediSizi simdi bir de gebelik ates bastirir daha zornasil yerlestin mi canim evine
Ay hadi ya ne guzel ozellikle kiz kiyafeteri okadar guzelki insan herseyi alasi geliyorYerleştim kuzum çok şükür.2 tane mutfak için dolap almıştım onlar gelirse inşallah 1 aydır gelemeditamamen bitmiş olacak sonra nasip olursa kızım için alışverişe başlayacağız .Stresli süreçler oldu ama çok şükür atlattık
Öyle kuzum gerçekten Rabbim inşallah hayırlısıyla başta sana ve bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duygularıAy hadi ya ne guzel ozellikle kiz kiyafeteri okadar guzelki insan herseyi alasi geliyor
Maşallah canım ne güzel21+4 olduk bugün. Kız bebiş geliyor biz de yeni yeni kıyafet almaya başladık ayrıntılı ultrason var haftaya o da düzgün çıksın
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı bebek normal ama serviks 33.5 mm ve bebeğin kafası aşağıda basıyor. Bu da tehdit yaratıyor dedi belki kafası bastığı için kısalmış görünüyordur dedi. Açıkçası moralim bozuldu. Bana 20 dk dan fazla ayakta durma dedi.21+4 olduk bugün. Kız bebiş geliyor biz de yeni yeni kıyafet almaya başladık ayrıntılı ultrason var haftaya o da düzgün çıksın
Çok sevindim canım gözünaydınSelam kızlar. Biz geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdik. Çok şükür güzel haberler aldık. İnşallah hep böyle devam eder. Olumsuz herhangi bir durumdan bahsetmedi.
Ben yavaş yavaş başlayayım, bir iki alayım derken, sanırım kıyafet işini bitirdim :) Zaten çok fazla almayı düşünmüyordum. Zıbın, tulum, alt üst takım derken ilk etaptaki ihtiyaçlar bitti. Bundan sonra çok beğendiğim bir şey olursa ancak öyle tek tük alırım sanırım. Zaten erkek olduğu için çok kolay, pek bir seçenek yok :) Alışverişi bitirdim diyorum ya çok bir şey aldığım için değil, yanlış anlaşılmasın. Biraz minimal gittiğim için sanırım. :) Hastane çıkışı almadım, isimli nakışlı bir şeyler istiyor canım. Artık anneannesi babaannesi halleder inşallah diye onlara bıraktım.
Aranızda tatile giden var mı? doktorunuz izin veriyor mu durumlar nasıl?
25 ve altı riskli diye biliyorum benim de en son konrolde 34 ya da 36 ydı sanırım problem yok demişti doktorum.Ayrıntılıda da sıkıntı çıkmadı.Benim de plesantam aşağıda çok yorulma vs dedi doktorum ilerleyen haftalarda çıkar demişti ama dün şehir Hastanesi'ne tahlil için gittim muayene oldum hala aşağıdaydı.Aramaızda ölçüm olarak çok fazla yok 33 çok kısa değil zaten ben mi yanlış biliyorum acabaBugün ayrıntılı ultrasonum vardı bebek normal ama serviks 33.5 mm ve bebeğin kafası aşağıda basıyor. Bu da tehdit yaratıyor dedi belki kafası bastığı için kısalmış görünüyordur dedi. Açıkçası moralim bozuldu. Bana 20 dk dan fazla ayakta durma dedi.
Normalde beklenen 40 mm üstü olması 24.haftada. 34.haftadan sonra 34 mm bekleniyor. 25 mm altı risk ve serklaj endikasyonu 25 mm altına düşünce erken doğum oranı %50. Benim de bebeğin kafası sürekli basıyor rahim ağzına risk oluşturuyormuş popo ile o kadar basamaz ama kafa çok basar dedi25 ve altı riskli diye biliyorum benim de en son konrolde 34 ya da 36 ydı sanırım problem yok demişti doktorum.Ayrıntılıda da sıkıntı çıkmadı.Benim de plesantam aşağıda çok yorulma vs dedi doktorum ilerleyen haftalarda çıkar demişti ama dün şehir Hastanesi'ne tahlil için gittim muayene oldum hala aşağıdaydı.Aramaızda ölçüm olarak çok fazla yok 33 çok kısa değil zaten ben mi yanlış biliyorum acaba
Benim 36 çıktı ve benim de başgelis. Perinatolog hiçbir problem görmedi gayet iyi dedi rahim ağzı içinNormalde beklenen 40 mm üstü olması 24.haftada. 34.haftadan sonra 34 mm bekleniyor. 25 mm altı risk ve serklaj endikasyonu 25 mm altına düşünce erken doğum oranı %50. Benim de bebeğin kafası sürekli basıyor rahim ağzına risk oluşturuyormuş popo ile o kadar basamaz ama kafa çok basar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?