Biraz da detay versene. Nelerden bahsetti. Yüzünü net görebildiniz mi? Neler sizi etkiledi?Kızlar nasılsınız Çok şükür bugün detaylı ultrasona girdim herşey yolundaymış Darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz da detay versene. Nelerden bahsetti. Yüzünü net görebildiniz mi? Neler sizi etkiledi?Kızlar nasılsınız Çok şükür bugün detaylı ultrasona girdim herşey yolundaymış Darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip olsun inşallah
Canım tüm organlarına bakıyorlar..Beyin yapısı kalbi omurgalaları el ayak parmakları dudakları kan akıllarına suyuna plesantanın konumuna herşeye bakıyor canım Benim bebeğim çikolataya değil de nesquik gevreklere çok hareketleniyor .Gitmeden ondan yedim hareketliydi maşallah ondan sorunsuz ve kolay geçti gitmeden bebeğinizi hareketlendiren şeyler yiyin muhakak Yüzü her ultrsonda aynı canım ama hala küçük olduğu için böyle net görüntüsü seçilmiyor 6.7. aylarda kilo olarak da yüksek olacağı için daha sevimli görünürler muhtemelen Ben tam 20. Haftadan beri hareketlerini net hissediyorum ultrsonda da çok hareketliydi ellerini ve ayaklarını oynattıkça onları hissediyormuşum dün anladım Benim kendi kadın doğum doktorum da bu kadar net olmasa bile her gittiğimde bakıyor organlarına falan sağolsun o da sıkıntı yok demişti ama duymak tabii insan çok iyi geliyor.Bu arada %100 cinsiyet kızmış yine perinatolog da aynı şeyi söylediBiraz da detay versene. Nelerden bahsetti. Yüzünü net görebildiniz mi? Neler sizi etkiledi?
ay gözün aydıınnn darısı bizlere inşallahhKızlar nasılsınız Çok şükür bugün detaylı ultrasona girdim herşey yolundaymış Darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip olsun inşallah
Canim benim valla cok mutlu oldum saglikla kucagaina al insaAllah butun herkes arkadaslarim saglikla kucgainiza alin musmutlu yillarinizz br omur bol kahkalariniz olsun bebislerleCanım tüm organlarına bakıyorlar..Beyin yapısı kalbi omurgalaları el ayak parmakları dudakları kan akıllarına suyuna plesantanın konumuna herşeye bakıyor canım Benim bebeğim çikolataya değil de nesquik gevreklere çok hareketleniyor .Gitmeden ondan yedim hareketliydi maşallah ondan sorunsuz ve kolay geçti gitmeden bebeğinizi hareketlendiren şeyler yiyin muhakak Yüzü her ultrsonda aynı canım ama hala küçük olduğu için böyle net görüntüsü seçilmiyor 6.7. aylarda kilo olarak da yüksek olacağı için daha sevimli görünürler muhtemelen Ben tam 20. Haftadan beri hareketlerini net hissediyorum ultrsonda da çok hareketliydi ellerini ve ayaklarını oynattıkça onları hissediyormuşum dün anladım Benim kendi kadın doğum doktorum da bu kadar net olmasa bile her gittiğimde bakıyor organlarına falan sağolsun o da sıkıntı yok demişti ama duymak tabii insan çok iyi geliyor.Bu arada %100 cinsiyet kızmış yine perinatolog da aynı şeyi söyledi
Amin kuzum benim hepimizin güzel haberlerini alalım inşallahCanim benim valla cok mutlu oldum saglikla kucagaina al insaAllah butun herkes arkadaslarim saglikla kucgainiza alin musmutlu yillarinizz br omur bol kahkalariniz olsun bebislerle
Ya ne güzel maşallah. Ben de 19. haftadan itibaren başladım hareketlerini hissetmeye. İnşallah ben de tüm arkadaşlarımızda güzel haberler alırız. Ne kadar keyifli olmuştur izlemek, dinlemek. İnsan doyamıyorCanım tüm organlarına bakıyorlar..Beyin yapısı kalbi omurgalaları el ayak parmakları dudakları kan akıllarına suyuna plesantanın konumuna herşeye bakıyor canım Benim bebeğim çikolataya değil de nesquik gevreklere çok hareketleniyor .Gitmeden ondan yedim hareketliydi maşallah ondan sorunsuz ve kolay geçti gitmeden bebeğinizi hareketlendiren şeyler yiyin muhakak Yüzü her ultrsonda aynı canım ama hala küçük olduğu için böyle net görüntüsü seçilmiyor 6.7. aylarda kilo olarak da yüksek olacağı için daha sevimli görünürler muhtemelen Ben tam 20. Haftadan beri hareketlerini net hissediyorum ultrsonda da çok hareketliydi ellerini ve ayaklarını oynattıkça onları hissediyormuşum dün anladım Benim kendi kadın doğum doktorum da bu kadar net olmasa bile her gittiğimde bakıyor organlarına falan sağolsun o da sıkıntı yok demişti ama duymak tabii insan çok iyi geliyor.Bu arada %100 cinsiyet kızmış yine perinatolog da aynı şeyi söyledi
Öyle kuzum gerçekten mest oluyorsun Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYa ne güzel maşallah. Ben de 19. haftadan itibaren başladım hareketlerini hissetmeye. İnşallah ben de tüm arkadaşlarımızda güzel haberler alırız. Ne kadar keyifli olmuştur izlemek, dinlemek. İnsan doyamıyor
Canım tüm organlarına bakıyorlar..Beyin yapısı kalbi omurgalaları el ayak parmakları dudakları kan akıllarına suyuna plesantanın konumuna herşeye bakıyor canım Benim bebeğim çikolataya değil de nesquik gevreklere çok hareketleniyor .Gitmeden ondan yedim hareketliydi maşallah ondan sorunsuz ve kolay geçti gitmeden bebeğinizi hareketlendiren şeyler yiyin muhakak Yüzü her ultrsonda aynı canım ama hala küçük olduğu için böyle net görüntüsü seçilmiyor 6.7. aylarda kilo olarak da yüksek olacağı için daha sevimli görünürler muhtemelen Ben tam 20. Haftadan beri hareketlerini net hissediyorum ultrsonda da çok hareketliydi ellerini ve ayaklarını oynattıkça onları hissediyormuşum dün anladım Benim kendi kadın doğum doktorum da bu kadar net olmasa bile her gittiğimde bakıyor organlarına falan sağolsun o da sıkıntı yok demişti ama duymak tabii insan çok iyi geliyor.Bu arada %100 cinsiyet kızmış yine perinatolog da aynı şeyi söyledi
Amin kuzum hepsi inşallah .Bende perinatologa aldım canım bana da perinatologun yapmasını önerdileroy maşalah kuzuya. sağlıkla gelsinler inşaallah.
benim de 28 temmuz da detaylı. doktorlara sordum radyolog mu perinatolog mu yaptırayım diye,
tüp bebek doktoru şöyle dedi "dünya perinatoloğun yapmasını doğru buluyor, Türkiye ise radyoloğun. eğer radyologta yaptırmazsan yazı alacağım dosyana koymak için.benim fikrimi sorarsan bu iş perinatoloğun işi " dedi.
hastanede gittiğim kadın doğumcu ise "kesinlikle perinatolog doktoru" dedi
ben perinatologtan almıştım zaten randevumu. kafamı karıştırdı bu prosedürler.
Bana hiç radyologdan bahsedilmedi bile, direkt perinatologdan aldım randevuyu. Doktor kimden aldığım ile ilgilendi sadece. İsmini duyunca onayladı, o kadar.oy maşalah kuzuya. sağlıkla gelsinler inşaallah.
benim de 28 temmuz da detaylı. doktorlara sordum radyolog mu perinatolog mu yaptırayım diye,
tüp bebek doktoru şöyle dedi "dünya perinatoloğun yapmasını doğru buluyor, Türkiye ise radyoloğun. eğer radyologta yaptırmazsan yazı alacağım dosyana koymak için.benim fikrimi sorarsan bu iş perinatoloğun işi " dedi.
hastanede gittiğim kadın doğumcu ise "kesinlikle perinatolog doktoru" dedi
ben perinatologtan almıştım zaten randevumu. kafamı karıştırdı bu prosedürler.
Amin kuzum hepsi inşallah .Bende perinatologa aldım canım bana da perinatologun yapmasını önerdiler
Bana hiç radyologdan bahsedilmedi bile, direkt perinatologdan aldım randevuyu. Doktor kimden aldığım ile ilgilendi sadece. İsmini duyunca onayladı, o kadar.
Neo penotran 7 li kullandım canımKızlar enfeksiyon için hangi fitilden kullanmistiniz ?
Teşekkür ederim canim benimNeo penotran 7 li kullandım canım
Rica ederim kuzum sende de mi enfeksiyon çıktıTeşekkür ederim canim benim
Yani enfeksiyon için test yapmadık ama idrarimda yanma ve beyaz akıntım vardı doktorda gyno lemoxsin diye bir fitil verdi içinde 2 tane var 3 gün arayla kullanicakmisim fitilin bir zararı olurmu diye korkuyorum açıkçasıRica ederim kuzum sende de mi enfeksiyon çıktı
Enfeksiyon daha zararlıymış kuzum bende 7 gün fitil kullandım çok fazla kullanan kişi var merak etme hiç Şifa olsun inşallahYani enfeksiyon için test yapmadık ama idrarimda yanma ve beyaz akıntım vardı doktorda gyno lemoxsin diye bir fitil verdi içinde 2 tane var 3 gün arayla kullanicakmisim fitilin bir zararı olurmu diye korkuyorum açıkçası
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim nasıl gidiyor hamilelikEnfeksiyon daha zararlıymış kuzum bende 7 gün fitil kullandım çok fazla kullanan kişi var merak etme hiç Şifa olsun inşallah
Çok şükür kuzum bir yaramazlık yok Hareketlerini hissetmeye başlayınca anladım hamile olduğumu Daha eğlenceli oldu böyle şükürler olsun Rbbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah Sen nasılsın kuzum nasıl geçiyor hamilelikİnşallah canım benim çok teşekkür ederim nasıl gidiyor hamilelik