Günaydın kuzum ben daha önce yaptırmadım bilgim yok o yüzdenKizlar gunaydinnn
Kendisi ve esi genetik test yaptiran var mi sonucu kac gune cikar
Kendisi ve esi genetik test yaptiran var mi sonucu kac gune cikar
NOrmal kan testi gibi aliniyor dimi canim bir ucret odememismiydinz peki hastaneye ac tok farkediyormugünaydın canım. biz yaptırmıştık ikimizde şehir hastanesinde. 5 ocakta kan vermişiz. 8 şubatta bir test, 15 şubatta diğer test çıkmış baktım şimdi.
NOrmal kan testi gibi aliniyor dimi canim bir ucret odememismiydinz peki hastaneye ac tok farkediyormuya da sira aldigniz gun hemen kan aldilarmi yoksa gun mu verdiler biraz fazla soru oldu galiba
ESimizle gidiyoruz ya esime sira bulamadim sadece kendime sira bulabildim onuda alirlar dimi benmle birlteolsun kuzum bildiklerimi yazarımücret ödemedik. hastaneye tesadüf aynı güne 15:00 e randevu buldum hemen çıktık gittik. o gün iki tüp kan aldılar. mor ve sarı kapak.
mor kapak test sonucunuz çıkmıştır diye bi sms geliyor. sonra sarı kapak sonucunuz çıkmıştır diye geliyor. ki sms te gelmeden randevu alıp gelmeyin dediler. sonuç smsin biri 8 şubatta geldi. diğeri 15 şubatta.
Yani bizi ayri gayri dusunmeleri sacma oluralırlar bence ya. ben onu sonuçlar çıkınca aldığım randevuda yaptım aldılar.
hoş ilk muayeneye de beraber girdik.
Yani bizi ayri gayri dusunmeleri sacma olur
suan adet oldum ama teze yapiliyor bayram ustu oldugu icin yetismez diye baslamadik br dahaki ayda embriyog izne cikcakms ama yerine baska gelirmis belki sen ara dediler o sirada da benim ve esimin genetik tahlillerini yaptirmak istediler cunki 1 dusuk 1 negatid 1 de kimyasalimiz var masaAllah
doktor mu istedi genetik, neler yapısun şimdi canım
suan adet oldum ama teze yapiliyor bayram ustu oldugu icin yetismez diye baslamadik br dahaki ayda embriyog izne cikcakms ama yerine baska gelirmis belki sen ara dediler o sirada da benim ve esimin genetik tahlillerini yaptirmak istediler cunki 1 dusuk 1 negatid 1 de kimyasalimiz var masaAllah
evet hatırlıyorum kuzum. hadi hayırlı haberler inşaallah vakti zamanını belirlemiş artık :)
Aminn canimm sende durumlar nasil
Eminim zordur kusma filan ama o bile insani mutlu edicek br durum su sartlardaşükürler olsun canım. yarın 16+ günlere giriyoruz. kusma musma var ama bugünlere şükür yani iyi gidiyor
Eminim zordur kusma filan ama o bile insani mutlu edicek br durum su sartlardasaglikla rabbim kucaklariniza almayi nasip etsin banada hep dua et
Sagolcanim benim aynen esracimin kizi olucak hayirlisyla saglikla ben ona hep erkek diyordum ama kiz ciktiamin kuzum. ediyorum inan hatırlıyorum burda esra ile seni. inşaallah güzel haberler alacağız inşaallah
Sagolcanim benim aynen esracimin kizi olucak hayirlisyla saglikla ben ona hep erkek diyordum ama kiz cikti
H hilalnihal Bende hep dua ediyorum 18. Hafta içindeyim hep duamdasınız kızlarSagolcanim benim aynen esracimin kizi olucak hayirlisyla saglikla ben ona hep erkek diyordum ama kiz cikti
Bu sene kiz senesi galiba kimi duysam kiz saglikla gelsinlerde gerisi onemli degilevet evet ya çok hoş
benim de tüm teoriler erkekti. ultrasonda ilk renkliye çevirdiğinde içime bişey düştü ah dedim bu erkek tamma hiç merak etmedim bidaha. dr da bişey demedi zaten çok erken nipt yaptırdık. kızışko dediler
Geçmiş olsun canım. Şu an lekelenme bile varsa kadın doğum acile gittiğinizde kan uyuşmazlığı olduğunu söylerseniz yapıyorlar. Bana iki kez yapıldı ücretsizKızlar selam, bu hafta yoğun bir haftaydı. eşim ameliyat oldu, bazı streslerim vardı. Ve sonuç olarak kanamam oldu. Çok korktum, şimdi biraz azaldı gibi. Ultrasonda baktık, kalp atışları iyi çok şükür. Kan uyuşmazlık iğnesi olacağım. Bunu devlette yaptırmanın bir kolaylığı var mı acaba? Blginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?