İnşallah kuzumlimonlu su ve şehriye çorbası içtim ben bol bol.en kısa sürede geçer inşallah
Yaaa tebrik ederim. Maşallah. Sanırım grubun tek ikiz annesi sensin. Ne güzelBurasi bir sessizlesti sanki baska gruplara mi kactiniz? :) ben 6+1 ilk kontrolumde ikiz oldugunu ogrendim bugun. Kalp atislarini da duyduk. Biraz soktayiz :) 12 embriyo transfer edildi bugune kadar. Son ikisi tuttu :)
İyiyim kuzum çok şükür nasip olursa haftaya Perşembe ikili tarama için gideceğim heyecan var birazGunaydin kizlarrr nasilsiniz durumlariniz nelerbizlerede dua edin insaAllah❤
Bende yanma olmadı hiç kuzum ne desem yalan olurGünaydın kızlar, güzel haberler aldığımız bir gün olsunben geçen hafta kesemi görmüştüm bu cuma da kontrole gideceğim kalp atışını duymak için. Pazar gününden beri yani 3 gündür aşırı mide yanmam var. Normalde hiç yaşadığım bir şey değil ki ölümüne acı ve baharatlar yaşayan bir insanım. Fakat kahvaltıda baharatlı patates yediğimden beri için kavruluyor sanki. Öyle ki kahvaltıdab 2 saat sonra açım diye ağladım :) eşim kalkıp tost yapmıştı sağolsun. Öyle bi yanma ki sanki günlerdir bişey yememiş gibi midem kazınıyor. Dün gece de hiç uyuyamadım döndüm durdum, üstüne göğüslerime dokunamıyorum bir yere çarpıcam diye ödüm kopuyor. Sizde durumlar nasıl? Yanma için ne önerirsiniz?
Olmaz mi her gun bebisinle biraz daha butunlesiyorsun saglkla kucagina aldiginda bu seferee buyurken heyecanlancaksnİyiyim kuzum çok şükür nasip olursa haftaya Perşembe ikili tarama için gideceğim heyecan var birazEtmezmiyiz hep duamdasın .. Sen nasılsın
Hayirli olsun saglikla kucagina da alirsin insaAllah canim bence salatalik ya da muz iyi gelir diye dusunuyorumGünaydın kızlar, güzel haberler aldığımız bir gün olsunben geçen hafta kesemi görmüştüm bu cuma da kontrole gideceğim kalp atışını duymak için. Pazar gününden beri yani 3 gündür aşırı mide yanmam var. Normalde hiç yaşadığım bir şey değil ki ölümüne acı ve baharatlar yaşayan bir insanım. Fakat kahvaltıda baharatlı patates yediğimden beri için kavruluyor sanki. Öyle ki kahvaltıdab 2 saat sonra açım diye ağladım :) eşim kalkıp tost yapmıştı sağolsun. Öyle bi yanma ki sanki günlerdir bişey yememiş gibi midem kazınıyor. Dün gece de hiç uyuyamadım döndüm durdum, üstüne göğüslerime dokunamıyorum bir yere çarpıcam diye ödüm kopuyor. Sizde durumlar nasıl? Yanma için ne önerirsiniz?
İnşallah teşekkür ederimHayirli olsun saglikla kucagina da alirsin insaAllah canim bence salatalik ya da muz iyi gelir diye dusunuyorum
Bu acligin bir de tartida etkisi olacak canimİnşallah teşekkür ederimaz az sık sık yemek tavsiye ediliyor. Zaten sürekli açım sanki :)
Şuan 47 kiloyumBu acligin bir de tartida etkisi olacak canim
Günaydın canım. Valla grup iyice sessizlesti olumlu haber alanlar köşesine çekildi. Olumsuzlar da başka topiklere kaydı. Umarım hepimiz için güzel bir hafta olurHayirli sabahlar hayirli haftalar gununuz bol gunesli kalpleriniz simsicak olsunnasilsiniz nasil geciyor hamislik cinsiyeti belli olan varmi
Sen nasilsin nasil gidiyor canimGünaydın canım. Valla grup iyice sessizlesti olumlu haber alanlar köşesine çekildi. Olumsuzlar da başka topiklere kaydı. Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur
Amin kuzum benimHayirli sabahlar hayirli haftalar gununuz bol gunesli kalpleriniz simsicak olsunnasilsiniz nasil geciyor hamislik cinsiyeti belli olan varmi
Oh sukur olsun annesi ben burdaym diyor sana hatirlatiyor bulantilarlarAmin kuzum benimİyiyim canım çok şükür bu ara bulantılarım oluyor çok değil ama rahatsız ediyor beni Perşembe günü nasip olursa ikili test için gideceğim 11+ 2 günlük olduk çok şükür.Cinsiyet bundan sonraki kontrolde öğreniriz diye tahmin ediyorum nasip olursa inşallah Ben rüyamda kız gördüm eşim rüyasında erkek görmüş bakalım hangisi olacak Sen nasılsın kuzum ?
Evet canım sen hep erkek dedinOh sukur olsun annesi ben burdaym diyor sana hatirlatiyor bulantilarlarbende erkek hissediyorum seni ilk gunden beri bliyorsun saglikli eli ayagi duzgun olsunda en onemlisi sukur canim bende iyiym is guc havalar isininca insan daha bir mutlu oluyor sebepsiz
Aynen oyle bu taraflara gelmiyormusun hic geldiginde valla br haber et cay kahve icelimEvet canım sen hep erkek dedinSağlıklı olsunda hiç önemli değil cinsiyeti.Evet artık güneşli havaları özledik vallahi havalar ısınsın cıvıl cıvıl olsun heryer
İyi çok şükür bugün kontrolüm vardı 8+6 her şey yolunda çok şükür. Darısı isteyen herkese inşaallahSen nasilsin nasil gidiyor canimherkesin br hayat telasi var canim olumlularda heyacan var olumsuzlarda baska br kapi bulma telasi var rabbim hepimizr hayirlisni versi
Oh masaAllah saglikla buyusun banada dua et aklina geldikce ❤İyi çok şükür bugün kontrolüm vardı 8+6 her şey yolunda çok şükür. Darısı isteyen herkese inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?