2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Çok haklısın kuzum.Ben de senin gibiyim bu geçince biliyorum başka şeylerede takılıcam ama elimde değil.Rahat bir insan olmayı çok isterdim

Hayirli sabahlar hanimlar kadir gecemiz mubarek dualarimiz kabul gunahlarimiz affolsun dularinizda beni de eksik etmeyin
Hayırlı sabahlar canım benim Amin inşallah Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim yavrularımızı sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin,tedavi sürecinde olan ve henüz başlaysmamış tüm arkadaşlara da hayırlısıyla pozitif haberler almak nasip olsun inşallah

Aminnn banada dua et insaAllah ❤ nasilsin nasil gidiyor

Aminnn banada dua et insaAllah ❤ nasilsin nasil gidiyor
Ederim kuzum bu akşam son cüzümü okuyacağım duam da olacaksın sende Çok şükür kuzum iyiyim heyecanla kontrol zamanlarını bekliyoruz işte sende ne var ne yok

Ederim kuzum bu akşam son cüzümü okuyacağım duam da olacaksın sende Çok şükür kuzum iyiyim heyecanla kontrol zamanlarını bekliyoruz işte sende ne var ne yok
Rabbim kabul eylsin canim bende tam 36.gub kadir gecesinde hasta oldum

Amin kuzum inşallah Aa olsun sökülmüşsün ya kaç gündür ağrım var diyordun iyi olmuş canım benim
Aynen canm ama bu seferde adet agrisi cok cekiyorm sabah 5ten beri kivraniyorum hic uyuyamadim bebisinle ilk bayramda kendini yorma sakin

Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecemiz mübarek olsun hanımlar. Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah Pozitif haberini alanlar bebişlerini sağlıkla kucağına alsınlar.Hamilelik isteyen tüm herkeslere rabbim aratmadan tez vakitte nasip etsin

Kızlar kandiliniz mübarek olsun hepiniz duamdasınız sizde bana dua edin bugün 11. Günüm değerim 291 çıktı . 9. Gün 140 dı ben biraz tedirgin oldum az artmış diye . Doktorum süper dedi 24 Nisan kese için randevu verdi

Kızlar aranızda devlet Hastanesi'nde muayene olan var mı ? Özel randevum 6 Mayıs'ta bu çarşamba günü devlet Hastanesi'ne randevu aldım muayeneleri falan nasıl oluyor acaba

Kızlar aranızda devlet Hastanesi'nde muayene olan var mı ? Özel randevum 6 Mayıs'ta bu çarşamba günü devlet Hastanesi'ne randevu aldım muayeneleri falan nasıl oluyor acaba
Ay ben ilk betaya gittim baktırmaya içeriye 3 kişi aldı önce birimizi dinledi perdeli bi alan var oraya geçirdi muayenesini yaptı o giyindi hemen diğerimizi aldı her şey çok hızlı oluyor

Ay ben ilk betaya gittim baktırmaya içeriye 3 kişi aldı önce birimizi dinledi perdeli bi alan var oraya geçirdi muayenesini yaptı o giyindi hemen diğerimizi aldı her şey çok hızlı oluyor
Ya ikili testlerini falan devlette olayım diyorum doktor içinde tatlı yorumlar vardı artık karından bakılır bana da inşallah güzel geçer 3-4 hafta beklemek zor oluyor diye arada böyle devlete randevu alacağım gibi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…