Çok haklısın kuzum.Ben de senin gibiyim bu geçince biliyorum başka şeylerede takılıcam ama elimde değil.Rahat bir insan olmayı çok isterdimHep beraber evham yapmadan pozitif dusmeye ihtiyacimiz var bence.. agri olmuyo niye agri olmuyo diyorum agri oluyo niye agri oluyo diyorum. Kalp atisini duyana kdr hic rahat yok.. ama kendimi taniyosam onu duyunca da 2li 3lu testlere takarim yine kendi huzurumu kaciririm.. ama cok yanlis keyfini cikartmayi ogrenmemiz lazim
Uffff ben de..Çok haklısın kuzum.Ben de senin gibiyim bu geçince biliyorum başka şeylerede takılıcam ama elimde değil.Rahat bir insan olmayı çok isterdim
Biz de böyleyiz yapacak bişi yokUffff ben de..
Amin inşAllah şimdi 6 ay beklemem gerekiyorÇok geçmiş olsun. O kadar test yaptırmanıza rağmen neden böyle oldu acaba? Allah en kısa zamanda en sağlıklısından nasip etsin inşallah...
Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsinAmin inşAllah şimdi 6 ay beklemem gerekiyor
Hayırlı sabahlar canım benimHayirli sabahlar hanimlar kadir gecemiz mubarek dualarimiz kabul gunahlarimiz affolsun dularinizda beni de eksik etmeyin
Aminnn banada dua et insaAllah ❤ nasilsin nasil gidiyorHayırlı sabahlar canım benimAmin inşallah Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim yavrularımızı sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin,tedavi sürecinde olan ve henüz başlaysmamış tüm arkadaşlara da hayırlısıyla pozitif haberler almak nasip olsun inşallah
Ederim kuzum bu akşam son cüzümü okuyacağım duam da olacaksın sendeAminnn banada dua et insaAllah ❤ nasilsin nasil gidiyor
Rabbim kabul eylsin canimEderim kuzum bu akşam son cüzümü okuyacağım duam da olacaksın sendeÇok şükür kuzum iyiyim heyecanla kontrol zamanlarını bekliyoruz işte sende ne var ne yok
Amin kuzum inşallahRabbim kabul eylsin canimbende tam 36.gub kadir gecesinde hasta oldum
Aynen canm ama bu seferde adet agrisi cok cekiyorm sabah 5ten beri kivraniyorum hic uyuyamadimAmin kuzum inşallahAa olsun sökülmüşsün ya kaç gündür ağrım var diyordun iyi olmuş canım benim
Amin inşallah canım. Kadir gecemiz mübarek olsun inşallahHayirli sabahlar hanimlar kadir gecemiz mubarek dualarimiz kabul gunahlarimiz affolsun dularinizda beni de eksik etmeyin
Canım benim Rabbim yardım etsin sana inşallahAynen canm ama bu seferde adet agrisi cok cekiyorm sabah 5ten beri kivraniyorum hic uyuyamadimbebisinle ilk bayramda kendini yorma sakin
Amin canm sen nasilsin nasil gidiyorAmin inşallah canım. Kadir gecemiz mübarek olsun inşallah
Ay ben ilk betaya gittim baktırmaya içeriye 3 kişi aldı önce birimizi dinledi perdeli bi alan var oraya geçirdi muayenesini yaptı o giyindi hemen diğerimizi aldı her şey çok hızlı oluyorKızlar aranızda devlet Hastanesi'nde muayene olan var mı ? Özel randevum 6 Mayıs'ta bu çarşamba günü devlet Hastanesi'ne randevu aldım muayeneleri falan nasıl oluyor acaba
Ya ikili testlerini falan devlette olayım diyorum doktor içinde tatlı yorumlar vardı artık karından bakılır bana da inşallah güzel geçerAy ben ilk betaya gittim baktırmaya içeriye 3 kişi aldı önce birimizi dinledi perdeli bi alan var oraya geçirdi muayenesini yaptı o giyindi hemen diğerimizi aldı her şey çok hızlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?