2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Tabi doktorun daha iyi bilir.ama benim bildigim toksoplazmaya bagisikligin var yani enfeksiyon gecirmissin. Su an endiselenecek bir sey yok.
Kedi kopegin var mi? Çiğ etten ya da kedi kopek diskisindan geciyor bildigim
Aslinda riskli olan durum bagisikliginin cikmamasi ve evde hayvan besliyor olman. Hayvani severek hastalik gecmez ama dışkı ile temas edilmemesi lazim. Ben kocama temizletiyorum kedi kumunu

Teşekkür ederim canım benim pek bilgim yok açıkçası 6 tane falan tahlilim eksikti onları bugün istedi bakalım içlerinden neler çıkacak

Kızlar Kontrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış bebek görüntüsü olmuş artık şükürler olsun Rabbim hepimize her muayenede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Cok sevindim bebegim yaa saglikla ilerlesim cinsiyeti ne zmnbelli olcakms

Şimdi yok canım yazda besliyorduk kedi o da kaçtı. Uzun süredir yok yani. İnşAllah bağışıklık olur. Ben de şaşırıyorum nasıl geçire bilirim diye

Teşekkür ederim canım benim pek bilgim yok açıkçası 6 tane falan tahlilim eksikti onları bugün istedi bakalım içlerinden neler çıkacak
Benim de hiç sevmediğim takıntım ya araştırmaktan bi hal oldum artık. Ama kendimi durduramıyorum belirsizlik Hiç sevmem o yüzden tüm tahliller ameliyatlara hastalıklar ne çıksa araştırmaya koyuluyorum. Ama hiç iyi bi şey değil. Psikolojik olarak çok yoruyor beni.

Kan sayımı. İdrar tahlili. Rubella cvm, toxoplasma gibi enfeksiyonlar. Kan grubun negatifse, onla ilgili tahlil. Tsh. Bende bunları istedi kalp atışını duyduktan sonra
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla duyarız kalp atışını bize de nasip olur yaptırmak K
bende böyleyim çok iyi anlıyorum seni

Akşama kana gideceğim çok sabırsızlıkla bekliyorum bişey soracağım ben şimdi klinik olarak tedavi gördüğüm için ilaçları sgk olarak alamıyorum bunun için ne yapmalıyım
Merhaba canım. Ben hastaneden yazdırıyorum ama her gidişimde sgk muayenesi açılmadığı için benim ilaçlarımı da karşılamıyordu. Aile hekimine gidip yazdırıyoruz. Estrofem ya da climara forte bunun ayda belirli bir miktarını karşılıyor. Kan sulandırıcının enox ya da oxopar bunun tamamını karşılıyor. Bir kutu 560 lira filan olunca değiyor. Kalçadan vurulan proluton iğnesini de karşılıyor. Göbekten vurulan progestanı hiç karşılamıyor. En pahalı da o tutuyor açıkçası. Ama bu dediklerimle bile 3 bin kadar kar elde edebilirsin totalde. Benim için güzel bir kar :)

Kızlar ben de bugün hem ilaç yazdırmaya hem de hamilelik takibi açtırmaya aile hekimine gittim. Kan ve idrar tahlili aldılar hemen. İçeriği bilmiyorum ama toplamda 62 test. İnşallah güzel sonuçlar çıkar.

Bir de kan sulandıcı ilaçtan canı yanan arkadaşlar Clexane daha hafif ve can yakmıyormuş. Ancak sgk karşılamıyor. 10 tanesi 1000 lira. Muadillerine göre daha pahalı. Ama yine de zor durumda olan arkadaşlar deneyebilir. Ben de merakımdan 2 tane aldım. Bir deneyeceğim deneyimimi paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…