Tabi doktorun daha iyi bilir.ama benim bildigim toksoplazmaya bagisikligin var yani enfeksiyon gecirmissin. Su an endiselenecek bir sey yok.Merhaba Kızlar. Güzel haber alanları tebrik ederim. Benim tahlil sonuçlarım geldi. Toxoplasma igm 1.26 çıkmış referans olarak 1-in üstü pozitif yazıyor. Moralim çok bozuldu. Acaba bebeğime zarar verirmi diye. Transferden beri kendime dikkat ediyorum. Yarın doktora göstericez sonuçları böyle sonuç olup problemsiz hamilelik geçiren varmı akrabalarda arkadaşlar?
Teşekkür ederim canım benim pek bilgim yok açıkçası 6 tane falan tahlilim eksikti onları bugün istedi bakalım içlerinden neler çıkacakBu arada canım benim tahlil sonucumda kumbs reaksiyonu neqativ çıktı. Rhogam iğnesi oldum ben. Tüp bebekte düşüğü önlemek için doktor gerek görürse, ilk haftalarda oluyormuş iğne. Haber veriyim dedim sana da
Ne gibi tahliller istiyor doktor kızlar ben pek bilmiyorum bu tahlilleriTeşekkür ederim canım benim pek bilgim yok açıkçası 6 tane falan tahlilim eksikti onları bugün istedi bakalım içlerinden neler çıkacak
Cok sevindim bebegim yaa saglikla ilerlesim cinsiyeti ne zmnbelli olcakmsKızlarKontrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış bebek görüntüsü olmuş artık şükürler olsun Rabbim hepimize her muayenede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Şimdi yok canım yazda besliyorduk kedi o da kaçtı. Uzun süredir yok yani. İnşAllah bağışıklık olur. Ben de şaşırıyorum nasıl geçire bilirim diyeTabi doktorun daha iyi bilir.ama benim bildigim toksoplazmaya bagisikligin var yani enfeksiyon gecirmissin. Su an endiselenecek bir sey yok.
Kedi kopegin var mi? Çiğ etten ya da kedi kopek diskisindan geciyor bildigim
Aslinda riskli olan durum bagisikliginin cikmamasi ve evde hayvan besliyor olman. Hayvani severek hastalik gecmez ama dışkı ile temas edilmemesi lazim. Ben kocama temizletiyorum kedi kumunu
Ne gibi tahliller istiyor doktor kızlar ben pek bilmiyorum bu tahlilleri
Benim de hiç sevmediğim takıntım ya araştırmaktan bi hal oldum artık. Ama kendimi durduramıyorum belirsizlik Hiç sevmem o yüzden tüm tahliller ameliyatlara hastalıklar ne çıksa araştırmaya koyuluyorum. Ama hiç iyi bi şey değil. Psikolojik olarak çok yoruyor beni.Teşekkür ederim canım benim pek bilgim yok açıkçası 6 tane falan tahlilim eksikti onları bugün istedi bakalım içlerinden neler çıkacak
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla duyarız kalp atışını bize de nasip olur yaptırmakKan sayımı. İdrar tahlili. Rubella cvm, toxoplasma gibi enfeksiyonlar. Kan grubun negatifse, onla ilgili tahlil. Tsh. Bende bunları istedi kalp atışını duyduktan sonra
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla duyarız kalp atışını bize de nasip olur yaptırmakKan sayımı. İdrar tahlili. Rubella cvm, toxoplasma gibi enfeksiyonlar. Kan grubun negatifse, onla ilgili tahlil. Tsh. Bende bunları istedi kalp atışını duyduktan sonra
bende böyleyim çok iyi anlıyorum seniBenim de hiç sevmediğim takıntım ya araştırmaktan bi hal oldum artık. Ama kendimi durduramıyorum belirsizlik Hiç sevmem o yüzden tüm tahliller ameliyatlara hastalıklar ne çıksa araştırmaya koyuluyorum. Ama hiç iyi bi şey değil. Psikolojik olarak çok yoruyor beni.
Merhaba canım. Ben hastaneden yazdırıyorum ama her gidişimde sgk muayenesi açılmadığı için benim ilaçlarımı da karşılamıyordu. Aile hekimine gidip yazdırıyoruz. Estrofem ya da climara forte bunun ayda belirli bir miktarını karşılıyor. Kan sulandırıcının enox ya da oxopar bunun tamamını karşılıyor. Bir kutu 560 lira filan olunca değiyor. Kalçadan vurulan proluton iğnesini de karşılıyor. Göbekten vurulan progestanı hiç karşılamıyor. En pahalı da o tutuyor açıkçası. Ama bu dediklerimle bile 3 bin kadar kar elde edebilirsin totalde. Benim için güzel bir kar :)Akşama kana gideceğim çok sabırsızlıkla bekliyorum bişey soracağım ben şimdi klinik olarak tedavi gördüğüm için ilaçları sgk olarak alamıyorum bunun için ne yapmalıyım
Kaçtan kaça çıktı? Maşallah güzel gözüküyorKızlar kan değerim çıktı 376
İlk testim canım 11.günüm normalde yarın istemişti doktorumKaçtan kaça çıktı? Maşallah güzel gözüküyor
İnşallah canım inşallah Allah herkese yaşatsınO zaman maşallah süüüper. Gözün aydın tebriiiik ederim. Geliyor bebiiişşşşş :)
Allah razı olsun herkestenMaşallah çok güzel değerin
Valla kuzum tsh idrar hemogram dışında hepstit rubella hıv toksoplazma Gibi testlerNe gibi tahliller istiyor doktor kızlar ben pek bilmiyorum bu tahlilleri
Allah razı olsun kuzum benimCok sevindim bebegim yaa saglikla ilerlesim cinsiyeti ne zmnbelli olcakms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?