2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar benim test günüm yaklaştıkça çok korkuyorum mantıklı olmaya ve pozitif düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar benim test günüm yaklaştıkça çok korkuyorum mantıklı olmaya ve pozitif düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil ne yapacağımı bilmiyorum
Canım benim bilirim o hissi ama pozitif olmaya çalış inan sürece çok büyük katkı sağlıyor Olacağına inan Korkman çok normal ama pozitif düşünmeye çalış

Kızlar ya almam gereken ilaçlarım vardı gitmisken tansiyona baktırdım 14/7 çıktı hemen yanında acil vardı oraya gittim orda 11/7 çıktı 5 dakika içinde bu nasıl oluyor eczaneninlo dijitalti acilinli bildiğimiz diğeri dijitalsiz olan 10 dakika sonra yine olctuler 10/7 çıktı ben anlamadım bu dijitallerdemi sorun

Sende bi sıkıntı varsa sarımsak ye tatlım dengeler

Akrep burcuyum önsezilerim güçlüdür. Benimkilerden bana ikiz gibi geliyor ama herkes tek embriyo tutmuştur diyo görücez bakalım
Benim 5. Gün çift embryo transferi 10. Gün 350 , 12. Gün 815 tek tuttu kuzum.Senin değerlerin maşallahı var ikiz olması muhtemel

İlk tansiyona dinlenmeden bakıldıysa ondandır. Yani mesela yürüdünüz eczaneye gittiniz ölçtürdünüz yüksek çıkar. Ama gebelikte tansiyon takibi önemli zaten her kadın doğum muayenenizde doktorunuz ölçecek aksilik görürse söyler size. Ayrıca ölçüm aleti farklılaştıkça tansiyonda değişebilir hiç endişelenmeyin o yüzden

Aaaa boşu boşuna mı telaş olduk şimdi Kuzum bende ki tansiyon aletini ekliyim genel olarak doğru ölçüyor sıkıntı yaşamadık hiç

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-30-18-46-03-821-edit_trendyol.com.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…