- 25 Şubat 2016
- 5.977
- 10.121
- 248
Hadş hayırlısı :) bende bugün transfer oldum 8 nisan test günümPazartesi inşallah
Oov bugün mü rahat ol bana şuan tutacakmış senin ki gibi geldi ama hayırlısı olsunHadş hayırlısı :) bende bugün transfer oldum 8 nisan test günüm
Ciddi misin 6. Hislerin güçlü müdür:) ay hadi inşallah ya ağzın bal yesinOov bugün mü rahat ol bana şuan tutacakmış senin ki gibi geldi ama hayırlısı olsun
Maşallah kuzum çok güzel artmış değerin9.gün=521
11.gün=1623
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu sizce ikiz olma ihtimali var mı
.
Canım benim bilirim o hissi ama pozitif olmaya çalış inan sürece çok büyük katkı sağlıyorKızlar benim test günüm yaklaştıkça çok korkuyorum mantıklı olmaya ve pozitif düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil ne yapacağımı bilmiyorum
İnşallahCanım benim bilirim o hissi ama pozitif olmaya çalış inan sürece çok büyük katkı sağlıyorOlacağına inan Korkman çok normal ama pozitif düşünmeye çalış
Akrep burcuyum önsezilerim güçlüdür. Benimkilerden bana ikiz gibi geliyor ama herkes tek embriyo tutmuştur diyo görücez bakalımCiddi misin 6. Hislerin güçlü müdür:) ay hadi inşallah ya ağzın bal yesin
Allah yardımcın olsun kuzumKalçadan diye yazmış ona göre vermiş iğneleri reçeteleriçarşambaya kadar sabır edicez artık
Evet 3e katlanmış tam olarak bebeklerimMaşallah kuzum çok güzel artmış değerin3 katından fazla artmış olabilir
Haklısın canım benimAy evet o aman su nslmis sunada bakayim soncta merak insani mezara koyarmis
Tek mi transfer edilmişti ? İkiz olabilir sonuçlarınız çok iyi9.gün=521
11.gün=1623
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu sizce ikiz olma ihtimali var mı
.
Evet iki embriyoydu. İkisininde tutunmasında çok istiyorumTek mi transfer edilmişti ? İkiz olabilir sonuçlarınız çok iyi
Sende bi sıkıntı varsa sarımsak ye tatlım dengelerKızlar ya almam gereken ilaçlarım vardı gitmisken tansiyona baktırdım 14/7 çıktı hemen yanında acil vardı oraya gittim orda 11/7 çıktı 5 dakika içinde bu nasıl oluyor eczaneninlo dijitalti acilinli bildiğimiz diğeri dijitalsiz olan 10 dakika sonra yine olctuler 10/7 çıktı ben anlamadım bu dijitallerdemi sorun
Teşekkür ederim canim benimSende bi sıkıntı varsa sarımsak ye tatlım dengeler
Gönlündeki gibi olsun canım inşallah. Çift embriyo mu transfer edilmişti?Akrep burcuyum önsezilerim güçlüdür. Benimkilerden bana ikiz gibi geliyor ama herkes tek embriyo tutmuştur diyo görücez bakalım
Benim 5. Gün çift embryo transferi 10. Gün 350 , 12. Gün 815 tek tuttu kuzum.Senin değerlerin maşallahı var ikiz olması muhtemelAkrep burcuyum önsezilerim güçlüdür. Benimkilerden bana ikiz gibi geliyor ama herkes tek embriyo tutmuştur diyo görücez bakalım
İlk tansiyona dinlenmeden bakıldıysa ondandır. Yani mesela yürüdünüz eczaneye gittiniz ölçtürdünüz yüksek çıkar. Ama gebelikte tansiyon takibi önemli zaten her kadın doğum muayenenizde doktorunuz ölçecek aksilik görürse söyler size. Ayrıca ölçüm aleti farklılaştıkça tansiyonda değişebilir hiç endişelenmeyin o yüzdenKızlar ya almam gereken ilaçlarım vardı gitmisken tansiyona baktırdım 14/7 çıktı hemen yanında acil vardı oraya gittim orda 11/7 çıktı 5 dakika içinde bu nasıl oluyor eczaneninlo dijitalti acilinli bildiğimiz diğeri dijitalsiz olan 10 dakika sonra yine olctuler 10/7 çıktı ben anlamadım bu dijitallerdemi sorun
Aaaa boşu boşuna mı telaş olduk şimdiKızlar ya almam gereken ilaçlarım vardı gitmisken tansiyona baktırdım 14/7 çıktı hemen yanında acil vardı oraya gittim orda 11/7 çıktı 5 dakika içinde bu nasıl oluyor eczaneninlo dijitalti acilinli bildiğimiz diğeri dijitalsiz olan 10 dakika sonra yine olctuler 10/7 çıktı ben anlamadım bu dijitallerdemi sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?