2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kuzum haber var mı napıyormuş minik bebek

Ben Şişli Memorial da tedavi oldum, transferin 6. Günü heyecanla bekliyorum. Kan sulandırıcı başlanacak ama gebelik oluşursa denildi. İnşallah hayırlı ve sağlıklı devam eder süreç

Kızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederim Bu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ah sana bakmaya geldim nasıl geçti kontrolün diye çok şükür ki herşey yolundaymış, rahat bir nefes al artık. Ne yazık ki bizler en başından sürece dahil olduğumuz için endişemiz kaygımız hiç bitmiyor. neyse ki sonu selamet oldu. Sağlıkla büyüsün.

maşaallah subhanallah canım :) çok sevindim darısı hepimizin başına inşaallah

Oy maşallah hadi darısı başımıza hayırlısıyla

Hayırlı olsun canım benim çok sevindim senin adına şimdide sağlık ocağı işleri başlayacak test felan isticekler

Allah razı olsun kuzum benim çok teşekkür ederim Gerçekten öyle kuzum Rabbim inşallah hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…