- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Kuzum haber var mı napıyormuş minik bebekGünaydın KızlarGüneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah
Gününü bekleyemedim
Hayırlı olsun canım benim gözünaydın sağlıkla ilerlesin inşallahGününü bekleyemedim
ah sana bakmaya geldim nasıl geçti kontrolün diye çok şükür ki herşey yolundaymış, rahat bir nefes al artık. Ne yazık ki bizler en başından sürece dahil olduğumuz için endişemiz kaygımız hiç bitmiyor. neyse ki sonu selamet oldu. Sağlıkla büyüsün.Kızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederimBu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederimBu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gozun aydin canim saglikla kucagina al ❤Gününü bekleyemedim
Oy maşallah hadi darısı başımıza hayırlısıylaKızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederimBu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsinGününü bekleyemedim
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim senin adına şimdide sağlık ocağı işleri başlayacak test felan isticeklerKızlar hepinize güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederimBu grup hep pozitif haberlerle dolsun taşsın inşallah Şükürler olsun duyduk kalp atışını Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepinize çok dua ediyorum Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim 5+3 de sadece yolk kesesini görmüştük 6+5 im normalde ama ölçümde 6+4 çıktı.Herşey yolumdaymış şükürler olsun 2 hafta 1 intralipid serum alıcam 12. Haftaya kadar bir daha ki kontrol nasip olursa 13. Nisan da Rutin gebelik muayenesine döndük artık.Aile hekimine de bugün bildirdim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tebrik ederim, umarım katlanarak artsın değerlerinGününü bekleyemedim
Hayırlı olsunBenim de bugün test günümdü. 10.gün test sonucum 300 çıktı.
2.test için pazartesi yaptır dediler.
Allah razı olsun kuzum benim çok teşekkür ederimah sana bakmaya geldim nasıl geçti kontrolün diye çok şükür ki herşey yolundaymış, rahat bir nefes al artık. Ne yazık ki bizler en başından sürece dahil olduğumuz için endişemiz kaygımız hiç bitmiyor. neyse ki sonu selamet oldu. Sağlıkla büyüsün.
Allah razı olsun kuzum benimmaşaallah subhanallah canım :) çok sevindim darısı hepimizin başına inşaallah
Amin kuzum benim inşallahOy maşallah hadi darısı başımıza hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?