2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın Kızlar Güneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah

Ah ne güzel heyecanlar bunlar:) ama yol çok uzun hiç bitmeyecek heyecan kaygı mutluluk:) tadını çıkarın hiçç 9 ay bian önce bitsin demeyin her günün tadı çıksın :) çokk hızlı büyüyorlar çünkü

Çok haklısın canım Her defasında rahatlıycam diyorum ama hep başka bir heyecan çıkıyor dediğin gibi Çok teşekkür ederim

Allah yardimcin olsun kuzum insallah pitir pitir duyacaksin bebeginin kalp atislarini

Günaydın kuzum dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini bekliyoruz burda sabırsızlıkla

Gunaydinn canm guzel haberlerini bekliyoruz

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşaallah kalp atışını duymuşsunuzdur

Canım benim... Allah tüm adımları yaşamayı nasip etsin... Bütün heyecanların mutluluk gözyaşına dönsün... Hiç bitmesin... Hepimiz için inşallah...

Kızlar transfer öncesinde esnasında ve sonrasında özellikle okuduğunuz dualar var mı?
Ben meryem suresini ve yusuf suresini dinliyorum tatlım hergün.

kuzu günaydın, aklımdasın he :) hayırlı haberler inşaallah.
Dünyanın en güzel sesini duymuş olmalısın bu saatte artık :)

Hayırlı güzel haberlerini beklioruz canım

Kızlar transfer öncesinde esnasında ve sonrasında özellikle okuduğunuz dualar var mı?
Ben transfer zamanı ve sonrası her derde deva olan Yasini Şerif ve başarı için okunan Fetih Suresini okumuştum.
Tutunduktan sonra da güzel ahlak için Rahman suresi, yine başarılı aklı selim olmaları niyetiyle Fetih okumak istiyorum ama şuana kadar daha fırsatım olmadı. :S

Kızlar merhaba 24 Mart'ta dondurulmuş 6. Gün emriyo transferi oldum, bugün 6. Günüm bekliyorum. Sizler hangi hastanede transfer oldunuz, pgt yapıldı mı ? Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Kızlar merhaba 24 Mart'ta dondurulmuş 6. Gün emriyo transferi oldum, bugün 6. Günüm bekliyorum. Sizler hangi hastanede transfer oldunuz, pgt yapıldı mı ? Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

hayırlı uğurlu olsun canım. Güzel haberler alırsın inşaallah.
Ben bursa jinemed. pgt olmadı.
estrofem,progestan,duphaston,prednol,folik,coraspin,oksapar,vitamin kullanıyorum

Canım seni çok iyi anlıyorum güzel haberlerini bekliyoruz sakin ol muhtemelen muayne olmussundur nasıl geçti

hayırlı uğurlu olsun canım. Güzel haberler alırsın inşaallah.
Ben bursa jinemed. pgt olmadı.
estrofem,progestan,duphaston,prednol,folik,coraspin,oksapar,vitamin kullanıyorum
Ne kadar çok ilaç kullanıyormuşsunuz, ben progestan içerikli iğne, fitil ve folik asit sadece umarım yeterlidir

Merhaba ç. Hayırlı olsun öncelikle transferiniz hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah ben bahçeci Fulya’da transfer oldum. 4.denemem ama bu merkezde ilkti. İlk defa ngs genetikli embriyo transferi oldum. 5+2 bugün. Estrofem sabah 2 akşam 2, prolutex sabah 1 akşam 1, vitamin , d3 vitamini, coraspin kullanıyordum transferin 8.günü leke geldi kestik onu, leke geldiği içinde 4 gün önce progestan fitil ekledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…