Ah ne güzel heyecanlar bunlar:) ama yol çok uzun hiç bitmeyecek heyecan kaygı mutluluk:) tadını çıkarın hiçç 9 ay bian önce bitsin demeyin her günün tadı çıksın :) çokk hızlı büyüyorlar çünküGünaydın KızlarGüneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah
Çok haklısın canımAh ne güzel heyecanlar bunlar:) ama yol çok uzun hiç bitmeyecek heyecan kaygı mutluluk:) tadını çıkarın hiçç 9 ay bian önce bitsin demeyin her günün tadı çıksın :) çokk hızlı büyüyorlar çünkü
Allah yardimcin olsun kuzum insallah pitir pitir duyacaksin bebeginin kalp atislariniGünaydın KızlarGüneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah
Amin canım benim inşallahAllah yardimcin olsun kuzum insallah pitir pitir duyacaksin bebeginin kalp atislarini
Günaydın kuzumGünaydın KızlarGüneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah
Gunaydinn canm guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın KızlarGüneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. İnşaallah kalp atışını duymuşsunuzdurGünaydın KızlarGüneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah
Canım benim... Allah tüm adımları yaşamayı nasip etsin... Bütün heyecanların mutluluk gözyaşına dönsün... Hiç bitmesin... Hepimiz için inşallah...Günaydın KızlarGüneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah
Hanımlar bugün transferim vardı şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum
Ben meryem suresini ve yusuf suresini dinliyorum tatlım hergün.Kızlar transfer öncesinde esnasında ve sonrasında özellikle okuduğunuz dualar var mı?
Günaydın KızlarGüneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah
Hayırlı güzel haberlerini beklioruz canımGünaydın KızlarGüneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah
Ben transfer zamanı ve sonrası her derde deva olan Yasini Şerif ve başarı için okunan Fetih Suresini okumuştum.Kızlar transfer öncesinde esnasında ve sonrasında özellikle okuduğunuz dualar var mı?
Kızlar merhaba 24 Mart'ta dondurulmuş 6. Gün emriyo transferi oldum, bugün 6. Günüm bekliyorum. Sizler hangi hastanede transfer oldunuz, pgt yapıldı mı ? Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Canım ben yasin Ayetel Kürsi Meryem suresi inşirah okuyordum ferahlık için ya Fettah esmasi cekiyordumKızlar transfer öncesinde esnasında ve sonrasında özellikle okuduğunuz dualar var mı?
Canım seni çok iyi anlıyorum güzel haberlerini bekliyoruz sakin ol muhtemelen muayne olmussundur nasıl geçtiGünaydın KızlarGüneşli ama soğuk bir hava burada Güneş gibi içimiz sıcacık olsun bugün 9:30 da randevum var kalp atışı için dualarınıza talibim Nedense çok heyecan yaptım gece uyuyamadım kalbim pır pır nefes alamıyorum sanki Hepimiz için hayırlı ,uğurlu ve bol bereketli bir gün olsun , güzel haberler almak nasip olsun hepimize inşallah
Ne kadar çok ilaç kullanıyormuşsunuz, ben progestan içerikli iğne, fitil ve folik asit sadece umarım yeterlidirhayırlı uğurlu olsun canım. Güzel haberler alırsın inşaallah.
Ben bursa jinemed. pgt olmadı.
estrofem,progestan,duphaston,prednol,folik,coraspin,oksapar,vitamin kullanıyorum
Merhaba ç. Hayırlı olsun öncelikle transferiniz hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallahKızlar merhaba 24 Mart'ta dondurulmuş 6. Gün emriyo transferi oldum, bugün 6. Günüm bekliyorum. Sizler hangi hastanede transfer oldunuz, pgt yapıldı mı ? Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
her bünyeye farklı ilaçlar, takma kafana ne az ne çok diye. hayırlı olsun sürecin inşaallahNe kadar çok ilaç kullanıyormuşsunuz, ben progestan içerikli iğne, fitil ve folik asit sadece umarım yeterlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?