2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canimmm disardan kim ne derse dedin herkes kendi ruh halini biliyor rabbim imtihan ediyor bizleri imtihanin hakkindan gelebilmeyi nasip etsin rabbim seninde vakti saati gelince rabbim evladina kavusturacaktir❤

Ahh canincok sevindim senin adina saglikla kucagina alirsin insaAllah kanama alaninida dert etme doktor onemli gore hemen igneye baslatirdi iyi dusun hep iyi olsun sen simdi kesene bebisini dusun mutlu ol❤

Canimmm disardan kim ne derse dedin herkes kendi ruh halini biliyor rabbim imtihan ediyor bizleri imtihanin hakkindan gelebilmeyi nasip etsin rabbim seninde vakti saati gelince rabbim evladina kavusturacaktir❤
Aynı dediğiniz gibi çok zor bir süreç ne kadar göz yaşı dökülüyor ne psikolojik hallerden geçiyoruz Allah sabırlımızı boşa çıkamasın …
Belirti mi deseniz aramadım test mi yapmadım umarım bu sefer farklı olur

Ben de aynı öyleydim, sözümü tuttum ve test günü pozitifi gördüm. Darısı başına inşallah. Neler hissediyorsunuz, ağrın sızın var mı?

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah çok çok sağlıklı pozitifler görürsün dualarımız seninle kendini pozitif tut asla negatif düşünme

Hayirli olsun canim gunlerine gore artis guzel bence baya erken baslamissin strese sokma kendini
Yaaa inşallah öyledir canım bu benim 2. Transferim ilki 5. Gün embriyosuydu evde test yaptığımda ikinci çizgi silikte olsa hep vardı ve kanda negatifi alınca şok olmuştum çünkü idrarda ikinci çizgi cikiyodu bu sefer 6 gün sabah test yaptığımda yine o çizgiyi görünce aynı şekilde yerle bir olmamak için kan verdim erken evet biliyorum ama dayanamıyorum

Ben de aynı öyleydim, sözümü tuttum ve test günü pozitifi gördüm. Darısı başına inşallah. Neler hissediyorsunuz, ağrın sızın var mı?
Dönüşünüz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum birinin benimle aynı şeyi paylaşması ne güzel bir duyguymuş :) 3-4 hafif bel kas ağrısı oldu dün yani 8 gün işteyken biri iki sefer göğsümde ağrının olduğunu hissetmeye başladım. Sürekli kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ve pozitif kalmamaya inş sizinki gibi güzel sonuçlar alırım bu arada sizede hayırlı olsun

Ahh canincok sevindim senin adina saglikla kucagina alirsin insaAllah kanama alaninida dert etme doktor onemli gore hemen igneye baslatirdi iyi dusun hep iyi olsun sen simdi kesene bebisini dusun mutlu ol❤
Çok şükür yavrum yok gayet sakinim şükür progestan iğne verdi 5 ampul çarşambaya kadar onu yapıcam birde plorüton vermiş onuda kanama olursa yap dedi

Rabbim gonlunden geceni en hayirlisini versin ❤

Kızlar transfer öncesinde esnasında ve sonrasında özellikle okuduğunuz dualar var mı?

Sorma kuzum ben de en ufak bir şeyde ağrım var diye oturuyorum korkuyorum Bebişleri iyi olsunda varsın nazlı geçsin

Canım benim Tedavin hayırlı olsun çok az kalmış teste Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…