İşte o kötü kuzum Allah yardımcın olsunAy br de benim migrenim var o da oyle ya cok uzuleyim cok sevineyim cok uyuyaym normalin disina cikarsam migrenim tutuyor hemen
Evet bende şahit oldum çok güzeldi beylikdüzündeyim.Kizlr burda inanilmaz br kar yagiyor lapa lapa konumendik/istanbul
Sagol caniminici ❤İşte o kötü kuzum Allah yardımcın olsun
Dimi ne kadar guzeldi valla rabbim disarda kalanlara yardim etsinEvet bende şahit oldum çok güzeldi beylikdüzündeyim.
Of stres heyecan çok kotu ya insan dokuz doğuruyorAmin kuzum benim inşallahEvet canım yarın 9:30 da randevum heyecanlıyım çok
Amin canım benimOf stres heyecan çok kotu ya insan dokuz doğuruyorinşallah sağlıkla duyarsın canım benim
Cuma günü akşam gidicem canım 8 de. Stres bastı şimdidenİnşallah canım benimSenin ne zamandı randevu
Ay geçmiyor zaman kuzum evet bekledikçe heyecan stres benim de sırtımda ve çene altımda çıktıCuma günü akşam gidicem canım 8 de. Stres bastı şimdidengöğüs yumuşadı ona takıyorum , sivilce çıkmaya başladı yüzümde bir acayibim hayırlısıyla inşallah güzel haberler alalım yarın önce sende sıra inşallah
Benimde çene altında var sadece canım ama işte stres gerçekten bitmiyor valla hayırlısı hakkimızdaAy geçmiyor zaman kuzum evet bekledikçe heyecan stres benim de sırtımda ve çene altımda çıktıİnşallah kontrolden sonra rahatlayacağız
Benim de 2 gün çok ağrımıştı. Transferden sonra 5. ve 6. Gün olmuştu. Sonra geçti.kızlar baş ağrısı yaşayan var mı ya ?
Maşallah canım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin RabbimSelam kızlar bende bugün keseyi gördüm hatta kalp atışını gördüm çok küçük olduğu için daha duyamayız dedi ama ekranda gösterdi pıt pıt atıyordu resmen5+3 üz şuan da haftaya çarşamba tekrar gel dedi sadece. Kesenin dışında biraz bir kanlanma varmış onun için progestanın iğnesi ile proluot yazdı , proulutu kanaman olursa kullan diğerini de çarşambaya kadar kullan dedi , progestan fitil bide duphaston kullanıyorum zaten normalde bide bu ikisi eklendi şimdilik böyle şükür şu saate kadar lekelenmem veya bir kanamam olmadı inşallah böyle de devam eder siz nasılsınız nasıl durumlar
Canım benim tebrik ederimSelam kızlar bende bugün keseyi gördüm hatta kalp atışını gördüm çok küçük olduğu için daha duyamayız dedi ama ekranda gösterdi pıt pıt atıyordu resmen5+3 üz şuan da haftaya çarşamba tekrar gel dedi sadece. Kesenin dışında biraz bir kanlanma varmış onun için progestanın iğnesi ile proluot yazdı , proulutu kanaman olursa kullan diğerini de çarşambaya kadar kullan dedi , progestan fitil bide duphaston kullanıyorum zaten normalde bide bu ikisi eklendi şimdilik böyle şükür şu saate kadar lekelenmem veya bir kanamam olmadı inşallah böyle de devam eder siz nasılsınız nasıl durumlar
İnşallah canım senden de güzel haberler bekliyoruzMaşallah canım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimbende cuma gidicem 5+3 olucam inşallah bende güzel haberler alırım
Ay hadi güzel güzel duy bebişini kuzumCanım benim tebrik ederimSağlıkla ilerlesin inşallah Bende yarın nasip olursa kalp atışı için gideceğim heyecanla bekliyorum
Şu kahve işini çözmemiz lazım ama böyle olmuyor... Kahvesiz...hiç şikaey etmeyeceğim hamileliğimde demiştim. Etmeyeceğim de :)
ama endişelendim ben başı ağrayan insan değilim yani anca uyku saatim şaşarda geç uyunırsam ağrırdı.
şimdi gece uyanıyorum. endişelendim doğrusu.
şey dedi hemşire kan miktarı iki katına çıkıyor hamilelikte e normal dedi. bide kafeini falan bıraktık. ben günde kaç kahve içerdim. şimdi tık yok. ondandır inşallah
Aaa ben de beylikdüzündeyim. Ucundan gördük biz de :)Evet bende şahit oldum çok güzeldi beylikdüzündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?