2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ay geçmiyor zaman kuzum evet bekledikçe heyecan stres benim de sırtımda ve çene altımda çıktı İnşallah kontrolden sonra rahatlayacağız

Ay geçmiyor zaman kuzum evet bekledikçe heyecan stres benim de sırtımda ve çene altımda çıktı İnşallah kontrolden sonra rahatlayacağız
Benimde çene altında var sadece canım ama işte stres gerçekten bitmiyor valla hayırlısı hakkimızda birşey olsaydı adet olurdum bu zamana kadar yada kanama başka birşey illaki olurdu diye kendimi avutuyorum rahatlıycaz rahatlıycaz hayırlısıyla canım az kaldı

Selam kızlar bende bugün keseyi gördüm hatta kalp atışını gördüm çok küçük olduğu için daha duyamayız dedi ama ekranda gösterdi pıt pıt atıyordu resmen 5+3 üz şuan da haftaya çarşamba tekrar gel dedi sadece. Kesenin dışında biraz bir kanlanma varmış onun için progestanın iğnesi ile proluot yazdı , proulutu kanaman olursa kullan diğerini de çarşambaya kadar kullan dedi , progestan fitil bide duphaston kullanıyorum zaten normalde bide bu ikisi eklendi şimdilik böyle şükür şu saate kadar lekelenmem veya bir kanamam olmadı inşallah böyle de devam eder siz nasılsınız nasıl durumlar

Maşallah canım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bende cuma gidicem 5+3 olucam inşallah bende güzel haberler alırım

Canım benim tebrik ederim Sağlıkla ilerlesin inşallah Bende yarın nasip olursa kalp atışı için gideceğim heyecanla bekliyorum

Şu kahve işini çözmemiz lazım ama böyle olmuyor... Kahvesiz...

Ben bugün haftanın başına göre daha yoğun çalıştım. Hamilelikten önce bunun 3 katı çalışıyordum. Belim ağrımaya başladı. Öte yandan göbeğimde acı gibi bir ağrı var. adet ağrısına hiç benzemiyor. İlaçlar mı yaptı bilmiyorum. Biz böyle nazlı mı olacağız ya? Hemen ağrı sızı filan... Erken ayrılıp eve geçtim. Şimdi biraz dinleniyorum.

Merhaba Arkadaşlar, aslında yazmayacaktım ama o kadar güzel birbirinize destek olduğunuzu görünce içimden yazmak geldi :) hafta sonu tüm yazışmaları okudum… benimde bir aşılama ve bir başarsız tüp bebek denemem oldu eşimle herhangi bir sorunumuz olmadığına rağmen. 20 marta ikinci transferim oldu iki tane 5 gün dondurulmuş embriyosu eşime söz verdiğim için hiç test yaptırmadım 1 Nisan test günüm güzel dualarınızı bende esirgemezseniz çok mutlu olurum

Kızlar merhabalar 20 Martta 3.gun 12 hücreli embriyo transferi oldum transferden sonra 6.gun beta 18. 8.gun beta 48 nasıl acaba değerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…