2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canm belki senin normalde de tansiyonun yuksektir ama hic denk gelmedigi icin bilmiyorsndur mesela benm hep dusuktur normalde de 9 larda filan sen kendine dikkat et dusunup stres yapma yeter
Aslında hep olcutururdum 11 12 çıkardı hep bebeğe kotu birşey olmasinda ben herşeye razıyım kuzum

Canım çok teşekkür ederim rahatlattın beni umarım herşey yolunda gider hepimiz için inşallah

Benden de bir soru geliyor. Bugün 5+1 görünüyorum. Göğüs hassasiyetim azaldı normal mi? Şişkinliği ilk gün gibi olmasada var ama yumuşadı ve acısı geçti gibi.

Gözünaydın canım benim Sağlıkla tutunsun bebişler inşallah

Allah razı olsun canım benim sağlık ocağı yarın tekrar tansiyon kan felan alacaklar bu tansiyon bebek için sorun yaratır mı acaba
Bilgim yok kuzum ama takip edilecek sonuçta sen gönlünü ferah tut Şimdi bebişini düşün ve sakinleş Tansiyon aletin yoksa eğer alabilirsen al kuzum en azından evde de ölçersin

Canm belki senin normalde de tansiyonun yuksektir ama hic denk gelmedigi icin bilmiyorsndur mesela benm hep dusuktur normalde de 9 larda filan sen kendine dikkat et dusunup stres yapma yeter
Ay evet kuzum benim de düşük hep 9/5 -9/6 -10/6 falan çıkar hep

Benden de bir soru geliyor. Bugün 5+1 görünüyorum. Göğüs hassasiyetim azaldı normal mi? Şişkinliği ilk gün gibi olmasada var ama yumuşadı ve acısı geçti gibi.
Kuzum bence normaldir.Ben de de sadece şişlik var ağrı vs yok mesela.Bende sürekli kendimi yokluyorum Belirti olmayınca başka göğsüme bakıyorum ama bence normal

Bilgim yok kuzum ama takip edilecek sonuçta sen gönlünü ferah tut Şimdi bebişini düşün ve sakinleş Tansiyon aletin yoksa eğer alabilirsen al kuzum en azından evde de ölçersin
Öyle yaparım kuzum yarından sonra sende inşallah sağ salim kalp atışını duyarsın sende yarın gidiyorsun dimi

Kuzum bence normaldir.Ben de de sadece şişlik var ağrı vs yok mesela.Bende sürekli kendimi yokluyorum Belirti olmayınca başka göğsüme bakıyorum ama bence normal
Sağol canım ya ay evet belirti aramaktan helak olduk valla hayırlısıyla şu 9 ayı bir tamamlasaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…