Aslında hep olcutururdum 11 12 çıkardı hep bebeğe kotu birşey olmasinda ben herşeye razıyım kuzumCanm belki senin normalde de tansiyonun yuksektir ama hic denk gelmedigi icin bilmiyorsndur mesela benm hep dusuktur normalde de 9 larda filan sen kendine dikkat et dusunup stres yapma yeter
Canım çok teşekkür ederim rahatlattın beni umarım herşey yolunda gider hepimiz için inşallahYok canım merak etme daha erken dönemdesin doğuma yakın olduğu durumlarda preeklemsi gelişiyor o zaman erken doğum olma riski oluyor ama seninki daha yeni zaten yüksek devam ederse gebelikte kullanılan tansiyon ilaçları var düzene sokmak için onu kullanırlar. Stres yapma o daha çok yükseltir tansiyonunu rahat ol zaten bir risk olsa git yarın gel derler mi sakin kalmaya çalış
Amin kuzum amin hiç merak etme sen sakin kal yeterCanım çok teşekkür ederim rahatlattın beni umarım herşey yolunda gider hepimiz için inşallah
Gözünaydın canım benimHanımlar bugün transferim vardı şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum
Ayy evet arkadaşım da paylaşmışKizlr burda inanilmaz br kar yagiyor lapa lapa konumendik/istanbul
Bilgim yok kuzum ama takip edilecek sonuçta sen gönlünü ferah tutAllah razı olsun canım benim sağlık ocağı yarın tekrar tansiyon kan felan alacaklar bu tansiyon bebek için sorun yaratır mı acaba
Yok yok canm oyle dusunme dusunmeki strese girmesin bebis sen hic habern yokmus gibi devam et kendine dikkat et tuzlu filan yeme kendine iyi bak yeterAslında hep olcutururdum 11 12 çıkardı hep bebeğe kotu birşey olmasinda ben herşeye razıyım kuzum
Evet kuzum gerçekten en zor geçen zaman kalp atışı için beklediğimiz zaman oldu bizim deAslinda tam zamaninda cagirmislar gercekten hepsini bir arada cikaralim diye ama nasil bekliycez bakalim, bu kadar bekledik su 2 haftacik gecmez simdi
Harika yagdi once dolu dolu gibi sonra lapa lapa simdi de gunes actiAyy evet arkadaşım da paylaşmışTekirdağ da hiç birşey yok bu senede karı göremedik
Ay evet kuzum benim de düşük hep 9/5 -9/6 -10/6 falan çıkar hepCanm belki senin normalde de tansiyonun yuksektir ama hic denk gelmedigi icin bilmiyorsndur mesela benm hep dusuktur normalde de 9 larda filan sen kendine dikkat et dusunup stres yapma yeter
Kuzum bence normaldir.Ben de de sadece şişlik var ağrı vs yok mesela.Bende sürekli kendimi yokluyorumBenden de bir soru geliyor. Bugün 5+1 görünüyorum. Göğüs hassasiyetim azaldı normal mi? Şişkinliği ilk gün gibi olmasada var ama yumuşadı ve acısı geçti gibi.
Benimde hep oyledir cok uzudlugmde filan biraz etkisni gorurum demek o siralar cok dusuyorAy evet kuzum benim de düşük hep 9/5 -9/6 -10/6 falan çıkar hep
Heyecan ,üzüntü , yorgunluk hepsi etken demek ki kuzum baksanaBenimde hep oyledir cok uzudlugmde filan biraz etkisni gorurum demek o siralar cok dusuyoronun disinda pek etkisi olmaz
Öyle yaparım kuzum yarından sonra sende inşallah sağ salim kalp atışını duyarsın sende yarın gidiyorsun dimiBilgim yok kuzum ama takip edilecek sonuçta sen gönlünü ferah tutŞimdi bebişini düşün ve sakinleş Tansiyon aletin yoksa eğer alabilirsen al kuzum en azından evde de ölçersin
Saol canim Allah razı olsunYok yok canm oyle dusunme dusunmeki strese girmesin bebis sen hic habern yokmus gibi devam et kendine dikkat et tuzlu filan yeme kendine iyi bak yeter
Sağol canım yaKuzum bence normaldir.Ben de de sadece şişlik var ağrı vs yok mesela.Bende sürekli kendimi yokluyorumBelirti olmayınca başka göğsüme bakıyorum ama bence normal
Amin kuzum benim inşallahÖyle yaparım kuzum yarından sonra sende inşallah sağ salim kalp atışını duyarsın sende yarın gidiyorsun dimi
İnşallah canım benimSağol canım yaay evet belirti aramaktan helak olduk valla hayırlısıyla şu 9 ayı bir tamamlasaydık
Ay br de benim migrenim var o da oyle ya cok uzuleyim cok sevineyim cok uyuyaym normalin disina cikarsam migrenim tutuyor hemenHeyecan ,üzüntü , yorgunluk hepsi etken demek ki kuzum baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?