Aynen oyle canim bizim icin en hayirlisi bu diyoruz simdilik rabbim en guzelini en guzel vakitte bize nasip eeicektirAynen canım yapıcak bişey yok verende o alanda o iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah
Benmde yumurta toplamadan sonra cok fena bir karin sisligim vardi hatta yemek yemede bile cok zorlaniyordum ama zamanla gecti canimMerhaba hanımlar. Benim pazar günü opu oldu ve cuma günü de taze transfer yapılacak bir aksilik olmazsa. Ama opudan sonraki 2. Günde olmama rağmen gaz sancılarına benzer kramplar vs var. Siz transfere tamamen sorunsuz mu girmiştiniz? Çünkü bu sancılar geçmezse bir de transferde karşılacağım ağrılar falan epey zor olmaz mı? Rahimde bir ağrı hissetmiyorum sadece mide ve iğne vurulan bölgelerde kas ağrılarım var.
Tamamdır. Ben de her şeyi deniyorum bir de kuru kayısı falan yiyim çünkü patlayacağım. Yürürken bile sıkıntı çekiyorum.Kuzum benim ilk transferim tazeydi gaz sancısı olmadı bol bol kuru erik ve kayısı tükettim sıvı ağırlıklı beslenmiştim.Sende bunları tüket ve bol su iç inşallah şifa olur
Canim iki gün sonra tekrarlayalım dedi olabiliyor böyle dedi ama ben iyi düşünemiyorum kendi takip edecek doktorum bugün gel keseye bakalım dedi ben gitmedim sonuç böyle olunca o da şaşırdıDoktor bisey demedi mi ? Bazen dalgalanmalar oluyormus ama umarim kotu degildir iyi dusun
Canım aynı yerde 54 saat sonra verdimKanı aynı yerde aynı saatlerde mi verdin canım? Merkezden merkezede labaratuar çalışma değişikliği olabiliyor
Böyle durumlar yasanabiliyormus ama ben çok ürktüm niye böyle oldu diye geldiğimden beri yedim kendimiCanım doktorun ne dedi normal felan dedimi
Allah razı olsun canım. İnşallah diyorum çok korkuyorum çok öyle hayaller kurdum ki öyle güzel ki o hayaller o minik eller yine benden uzaklaştı gibi geliyor inşallah benimledir ona çok ihtiyacım varKuzum benim yaİnşallah herşey yolundadır belki bir yanlışlık olmuştur yeniden kan vereceksin sanırım o zaman daha net belli olur kuzum, duamdasın Rabbim yardım etsin sana inşallah bir sıkıntı olmayacak
Canım üzme kendini bi kaç kez okumuştum senin ki gibi olup gayet sağlıklı gebelik geçirenler var içini ferah tut. Benim ki 435 lerde kaldı kese oluşmuştu ama dr sağlıksız gebelik dedi düştü kendiliğinden. Hiç boşuna üzme kendini bebişini etkileme rabbim bebeğini kucağına almayı nasip edicek dualarımdasın canım benimEvet canim bu üçüncü test ilki 577 ikinci 1133 üçüncü 1299 yıkıldım resmen
İnşallah canım burda kocaman bı aile olduk Allah razı olsun inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah tez vakitte kavusalim miniklerimizeCanım üzme kendini bi kaç kez okumuştum senin ki gibi olup gayet sağlıklı gebelik geçirenler var içini ferah tut. Benim ki 435 lerde kaldı kese oluşmuştu ama dr sağlıksız gebelik dedi düştü kendiliğinden. Hiç boşuna üzme kendini bebişini etkileme rabbim bebeğini kucağına almayı nasip edicek dualarımdasın canım benim
Kesinlikle canım birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Birbirimizden çok şey öğrendik burda hepimiz için hayırlısı sıkma sen canını kötüyü de düşünme çıkar aklındanİnşallah canım burda kocaman bı aile olduk Allah razı olsun inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah tez vakitte kavusalim miniklerimize
Çabalıyorum canım eğer hala bendeyse ona zarar vermek istemiyorumKesinlikle canım birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Birbirimizden çok şey öğrendik burda hepimiz için hayırlısı sıkma sen canını kötüyü de düşünme çıkar aklından
Sen yine sabret arkadaşım 2 gün sonra bida görelim bakalım yok dayanamıyorum dersende yarın takip doktoruna bi gidebilirsin vajinal ultrasonla bakar. Çok zor beklemek biliyorum buda bizim sınavımız her aşaması stresli ve bol sabır gerektiren bir yol. Güzel haberlerini alalım inşallahCanım aynı yerde 54 saat sonra verdim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet doğru remzi hoca doktorum. Şükür 4.denemede onda ilk pozitifi gördük hayırlısıyla
Sabır bizim ilacimiz kardeşim haklısın. Öyle yapacaktım başta sonra kendime eziyet etmeye gerek yok dedim persembe hem kendi doktoruma hem de tahlile gidicem inşallahSen yine sabret arkadaşım 2 gün sonra bida görelim bakalım yok dayanamıyorum dersende yarın takip doktoruna bi gidebilirsin vajinal ultrasonla bakar. Çok zor beklemek biliyorum buda bizim sınavımız her aşaması stresli ve bol sabır gerektiren bir yol. Güzel haberlerini alalım inşallah
Canım senin ilk testlerin nasildida 435te kaldiCanım üzme kendini bi kaç kez okumuştum senin ki gibi olup gayet sağlıklı gebelik geçirenler var içini ferah tut. Benim ki 435 lerde kaldı kese oluşmuştu ama dr sağlıksız gebelik dedi düştü kendiliğinden. Hiç boşuna üzme kendini bebişini etkileme rabbim bebeğini kucağına almayı nasip edicek dualarımdasın canım benim
Üç kan da aynı saatte mi verildi ??Sabır bizim ilacimiz kardeşim haklısın. Öyle yapacaktım başta sonra kendime eziyet etmeye gerek yok dedim persembe hem kendi doktoruma hem de tahlile gidicem inşallah
Ay o da guzelmisben şuan 4+1 im siz ne zaman keseyi gördünüz kalp atışı ne zamanmis
Yok canım birinci ile ikinciyi saat sabah 10 gibi verdim sonuncusu 16 da verdim farkeder mi kiÜç kan da aynı saatte mi verildi ??
Yani akşam yedi mesela hepsi akşam yedide mi verildi iki gün ara ile ?
Aminnn aminnnn cümlemiz inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahdarısı bana ve bütün kader arkadaşlarıma
Kendini hiç strese sokma ben kotu birşey olduğunu düşünmüyorum kimyasal olsa bu kadar yüksek değer olmaz dalgalanma olabilir inşallah verdiğin tekrar kanda güzel artış görürsün üzme bak bebisine yazıkBöyle durumlar yasanabiliyormus ama ben çok ürktüm niye böyle oldu diye geldiğimden beri yedim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?