- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 43
- 27
Evet oldum. 3 kere de kan verdim düzenli olarak artıyor. Ben de anlamadım. Evdeyken olmuyor anacak ben öğretmenim mecbur gün içinde ayaktayım o zamanlar oluyor. Doktorum kahverengi olduğu sürece sıkıntı yok diyor bilmiyorum tedirginim. Hayırlısı olsun artıkKuzum aslında kesilmesi lazım ama bazılarında devam ediyor galiba senin gibi .Muayene olmuş muydun canım ?
Evet doğru remzi hoca doktorum. Şükür 4.denemede onda ilk pozitifi gördük hayırlısıylaDoktorum Mehmet Reşit Asoglu. Namı değer MRASizin Remzi Abalı'ydi sanırım öyle okumuştum sanki
Yorulunca bende de gelmişti canım muhtmelen ondan oluyor seninde.Benim de doktorum bu haftalarda normal kanamaya dönmediği sürece demişti.İnşallah sağlıkla ilerlesin gönlünü ferah tut canımEvet oldum. 3 kere de kan verdim düzenli olarak artıyor. Ben de anlamadım. Evdeyken olmuyor anacak ben öğretmenim mecbur gün içinde ayaktayım o zamanlar oluyor. Doktorum kahverengi olduğu sürece sıkıntı yok diyor bilmiyorum tedirginim. Hayırlısı olsun artık
İnşallah bir sıkıntı olmazYorulunca bende de gelmişti canım muhtmelen ondan oluyor seninde.Benim de doktorum bu haftalarda normal kanamaya dönmediği sürece demişti.İnşallah sağlıkla ilerlesin gönlünü ferah tut canım
Bu serumu ben de arıyorum. Bulamıyorum. Siz nereden aldınız acabaİntralipid serum diye geçiyor ama başka bir adı var canım hemşire kağıda yazdı oranını birşeyleri eczaneden 740 TL ye aldım.Allah nasip ederse hamile kalırsam 6. Haftada bir kez daha yapılacak
Bu serumu ben de arıyorum. Bulamıyorum. Siz nereden aldınız acaba
Merhaba izmirde Dr Ali Öner Erdoğdu tavsiye ederim.ben dış merkezlerde 4 kere transfer oldum be hepsi negatifle sonuçlandı.Ali bey önce tedavi etti.kist vardı onu yok ettik.sonra Prp yapıldı Ali Beydeki ilk transferimde pozitifi gördüm.transfer öncesi ve sonrası serum verildi ve embriyoyu vücut kabul etsin diye bir ilaç verildi.Ben hala doktor bulamadım ya. Bahçeci bülent hoca mı yoksa İzmir ege mi arada kaldım. İrenbe ve tavmergen de kafamı karıştırıyor
Canım benimKızlar merhaba benim pazar günü ağrılar iyice arttı kanamam başladı.Maalesef gitti çarşamba tekrar kan vermemi istedi doktorum sanırım betaya bakıcak sıfırlanıyor mu diye. Hakkımızda hayırlısı pozitif olan arkadaşlar adına çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı tekrar benimde başıma
Amin canım benim hep bu topikte buralarda olcam.Uğurlu bir torpik burasıCanım benimRabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder sana ve bekleyenlere inşallah Rabbim yardımcın olsun
Sen yeniden neden kan verdin doktor mu istedi yoksa sen mi artisi gormek icin verdin? Bence dur uzulme hemen 2 gun sonra ver tekrar kan eger yine ayni olursa doktora sorarsin ya da bekleyemwm dersen de sorabilirsin.Kızlar benim 14. Günüm 1133 tü bugün 16. Gün 1299 çıktı çok üzgünüm sizce nedir
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin tekrar canım sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallahKızlar merhaba benim pazar günü ağrılar iyice arttı kanamam başladı.Maalesef gitti çarşamba tekrar kan vermemi istedi doktorum sanırım betaya bakıcak sıfırlanıyor mu diye. Hakkımızda hayırlısı pozitif olan arkadaşlar adına çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı tekrar benimde başıma
Evet bırakma biziAmin canım benim hep bu topikte buralarda olcam.Uğurlu bir torpik burası
Doktor istedi canım. Sordum iki gün sonra tekrar vericem sizce nedirSen yeniden neden kan verdin doktor mu istedi yoksa sen mi artisi gormek icin verdin? Bence dur uzulme hemen 2 gun sonra ver tekrar kan eger yine ayni olursa doktora sorarsin ya da bekleyemwm dersen de sorabilirsin.
Allah Allah sen çift transfer miydin kuzum ?Kızlar benim 14. Günüm 1133 tü bugün 16. Gün 1299 çıktı çok üzgünüm sizce nedir
Amin canım Allah razı olsunMerhaba, pozitif alanlar hayırlı olsun. İnşallah bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Biz nisan transferi olanlara da dua edin. 1 nisanda transferim olacak. Gebelerin duası kabul olur
Canimm uzulme demek bosa kendimden bliyorm ama su mubarek ramazan gunlerinde rabbim gonlumuzu ferahlatacaktir ❤ vakti saati geldiginde rabbim bize nasip edicekKızlar merhaba benim pazar günü ağrılar iyice arttı kanamam başladı.Maalesef gitti çarşamba tekrar kan vermemi istedi doktorum sanırım betaya bakıcak sıfırlanıyor mu diye. Hakkımızda hayırlısı pozitif olan arkadaşlar adına çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı tekrar benimde başıma
Yok tek canım. Off ne ki acabaAllah Allah sen çift transfer miydin kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?