2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Grubun ilk aşermesi başlayanı sen oldun sanırım. Arkadaşlardan gördüğüm çubuk kraker ama inan bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. Tez zamanda geçsin inşallah
Aserme daha başlamadı da bulantı çok kotu kraker denedim kuzum hiç etki etmiyor. Saol canim benim yarin doktora soylicem bakalım ne der ne verir

Hayır canım olmadım sadece sancı vardı.Progesteron iğne ilaç fitil kullandığımız için ilaçları bırakmadan olmuyorsun
Hayır canım olmadım sadece sancı vardı.Progesteron iğne ilaç fitil kullandığımız için ilaçları bırakmadan olmuyorsun sanırım
Ahh rahatlattın beni gerçekten

Kızlar transferin 3. Gününden beri sürekli lekelenme oluyor. Çok şükür pozitif sonuç aldık bu cuma kese için gideceğiz ama lekelenme bitmiyor. Günde 3 tane progesteron fitil ve günde 2 kere de iğne yapıyorum. Tüp bebek doktorum normal diyor ama ben endişeliyim bu durumu yaşayan var mı

Yaaa böyle detaylı bilgi vermişsiniz,umut vermişsiniz çoook teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun yavrunuzu(yavrularınizi) sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de dediğiniz gibi çoook süper haberler verebilirim inşallah rahim filmi istedi doktorum ilk adetimi oldum bitince rahim filmi cektirecegim inşallah. Bı sorun çıkmazsa benim de az kaldı tahminimce

Kuzum aslında kesilmesi lazım ama bazılarında devam ediyor galiba senin gibi .Muayene olmuş muydun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…