Aynen kuzum çok farketmezBende sonra transfer olanlar bana cok yakin haftalar yazinca kafam karisti yoksa 3 asagi 5 yukari yakinlar kuzum zaten. 3 gun oynuyo transfer tarihine gore bakinca da
Masallah seninki bayagi yuksek baslamis , benim de 3. 1380 diCanım bilmiyorum ki. Benim değerlerim birincisi 577 ikincisi 1133 çok şükür
Saglikla bebislerini kucagina alirsin canim insaAllah ❤Kızlar Günaydın. Ben transferden sonra annemde dinlendiğim için burada rahat rahat takılıyordum. Şimdi İstanbula evime döndüm. Dolayısıyla aktif olamıyorum. Ama sürecinizi merakla takip etmeye çalışıyorum. Bu topik gerçekten uğurlu, çok olumlu haberler alındı. Mevla tamamına erdirsin inşallah. Olumsuz haber alan arkadaşlarımız da en kısa zamanda, en sağlıklısından hatta en doğalından hamilelik haberi alsınlar inşallah.
Ben çalışma hayatıma geri döndüm. Kendimi dinlendirerek çalışmaya çalışıyorum. Evde hafif işler olmak üzere, evde de normal davranıyorum. Yemek ev düzeni çamaşır vs azar azar yapıyorum. Sakin sakin geçiyor şimdilik.
Bu arada beta değerinden doktorum ikiz olduğunu düşünüyor. Bc zaten tutmaz koyalım gitsin dedikleri bebiş de hayata tutunmuş olabilirmiş yani. Biraz bunun için heyecanlıyız. İnşallah Mevla hepimizin sürecini sonuna kadar sağlıkla tamamlatsın. Ben de durumlar böyle. Sizlerle paylaşmak istedim.
Tesekkur ederimbende şu an tedavi aşamasındayım elimde ne kalır bilmiyorum, iletişimde kalalım fazla olan ilaçları sana veririm.
Amin canım benim inşallahBilmez miyimBen de sabırla Perşembe gününü bekliyorum Allah'ım hepimizin sürecini hayırla sağlıkla kolaylıkla devam ettirin inşallah
Teşekkürler seninki de güzel canım maşallah hayırlısıyla gelsinler miniklerMasallah seninki bayagi yuksek baslamis , benim de 3. 1380 di
çok iyi yapmışsın canım, Rabbim yardımcın olsun..Canimm cok tesekkur ederim Allah razı olsunçıktık tekrar bu yola bakalim insallah bu sefer güzel haberleri alabiliriz Sen nasilsin toparladın mı biraz daha doktor bisey dedi mi kaybınla ilgili neden oldugu falan? Rabbim en yakın zamanda daha güzel daha mutlu günler görmeni nasip etsin gönlünden geçen bütün güzellikler kabul olsun ş mübarak ayda Papatyamveben-Mavi
Merhaba bizde azosperm nedeniyle 25 Nisanda Bülent Erol’da randevumuz var. İnşallah bizde de çıkış olur.Direkt tüp bebek mi olacaksınız. Size sormak istediğim çok şey var mesaj atsam olur mu?Merhaba bizim de problemimiz azospermi. İstanbul bahçeci fulyada Bülent Erol hocaya gittik. 3 aylık klomen ve takviye vitaminler ile çok şükür sperm çıkışı oldu. Bahçeci gerçekten çok ilgili bi merkez ama çok pahalı
Maşallah çok güzel artmış. Çok soruyorum ama kıyaslamak içinCanım bilmiyorum ki. Benim değerlerim birincisi 577 ikincisi 1133 çok şükür
Tabii atabilirsinizMerhaba bizde azosperm nedeniyle 25 Nisanda Bülent Erol’da randevumuz var. İnşallah bizde de çıkış olur.Direkt tüp bebek mi olacaksınız. Size sormak istediğim çok şey var mesaj atsam olur mu?
Canim benim çok geçmiş olsunçok iyi yapmışsın canım, Rabbim yardımcın olsun..
herşey gönlünce olsun..
ben kürtaj sonrası patalojıye gonderdım parçaları,orda mol gebelık oldudu çıktı- üzüm gebeliği ..
cok nadir rastalanan bır gebelıkmıs.. yanı kromozom sorunu .. her hafta beta takıbı ve ultursona gırıyorum kontrol için..
5aa embırıyosuydu ama demekkı embrıyo halıne gelırken kromozom fazla kopyalandı .. nasip..
amiiinnn canım inşaallaaahhhh, Rabbim hepimize hayırlı, saglıklı evlatlar versin daha fazla bekletmesin.aminn
çok sağol canım,Canim benim çok geçmiş olsunRabbim sevdigi inandığı kullarını sınarmış bizimde sınavımız bu ben artık kabul ettim birgün sağlıkla yavrularimiza kavuşup bu gunleri gulerek hatirlicaz koynumuzda melegimizle
12. Ve 14. Gün değerlerim estağfurullah burda hepimiz birbirimize yardım için varız sormanda bı sakınca yokMaşallah çok güzel artmış. Çok soruyorum ama kıyaslamak içinBunlar kaçıncı gün değerleri acaba?
Bende cetrotide kalmıştı 2 paket ve opu zamanı kullandığım endol fitil vardı tedavi gördüğüm merkese verdim ihtiyaç sahibine versinler diye canımKızlar peki elinizde fazla ilaç kaldı mı? Nasıl değerlendirmeyi ya da kime vermeyi düşünüyorsunuz? İhtiyaç sahibi birisi nasıl bulunur ki?
Ben de son kontrole gittiğimde bırakayım inşallah. Teşekkür ederim.Bende cetrotide kalmıştı 2 paket ve opu zamanı kullandığım endol fitil vardı tedavi gördüğüm merkese verdim ihtiyaç sahibine versinler diye canımHatta bende gonapeptly almamıştım biri hastaneye vermiş ücretsiz bana vermişlerdi onu kullanmıştım bende.Yine kalırsa tedavi gördüğüm merkeze bırakacağım
Aynı merkezde tedavi olmuşuz doktorunuz kimdi?Ben İstanbul fulya bahçecide yaptırdım. geçen pazartesi yumurta toplamı islemim oldu. Bahçecinin oradaki eczanelerde ilaç sıkıntısı yoktu. 4 eczaneden fiyat aldık 4 ünde de ilaç sıkıntısı yoktu. Bilginiz olsun. Taze transfer yapılırsa hazirana kalmaz işiniz ama dondurulmuş transfer olursa ona birşey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?