Canım benimKızlar bugün test günümde değerim 0.5 çıktıpozitif görenlere ve süreci devam edenlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrikler canımkızlar 79,40 çıktı. transferin 7. günü.
Amin canım bugün 12.gunum ama doktorum pazartesiye kadar ilaçlarına devam et tekrar test yap diyor 5.gun embriyosu yükselme ihtimali varmi saçma geldi bana ilaçlara devam etmekCanım benimAllah'ım en kısa en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
lekelenme kanama falan birşeyin oldu mu?Amin canım bugün 12.gunum ama doktorum pazartesiye kadar ilaçlarına devam et tekrar test yap diyor 5.gun embriyosu yükselme ihtimali varmi saçma geldi bana ilaçlara devam etmek
Zannetmiyorum kuzumAmin canım bugün 12.gunum ama doktorum pazartesiye kadar ilaçlarına devam et tekrar test yap diyor 5.gun embriyosu yükselme ihtimali varmi saçma geldi bana ilaçlara devam etmek
Kızlar bugün test günümde değerim 0.5 çıktıpozitif görenlere ve süreci devam edenlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Üzülme desemde üzüleceksin elbet ama bu işin sonu değil, zamanı gelmemiş sadece..benim de negatif çıktı..kendimizi toparlayıp tekrar denicez..Rabbim en uygun zamanda bize de nasip edecektirKızlar bugün test günümde değerim 0.5 çıktıpozitif görenlere ve süreci devam edenlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrik ederim, gözün aydın...kızlar 79,40 çıktı. transferin 7. günü.
Ya çok üzüldüm... İnşallah hayırlara vesile olsun. Ne kadar üzülme desek de üzülmemek elde değil. Allah inşallah en güzel en sağlıklı hatta en doğal şekli ile nasip etsin. Sen elinden geleni en güzel şeyliyle yaptın... İçimden sana sarılmak geldi şuan..Kızlar bugün test günümde değerim 0.5 çıktıpozitif görenlere ve süreci devam edenlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok şükür iyiyim yoğun geçiyor günlerim buraya uğrayamadım, pazartesi kontrol için gideceğim lekelenme olmadı birdaha o yüzden içim rahat bi de görürsem süper olacakSen nasılsın canım özlettin kendini
Gözün aydın canım benim gayet iyi degerkızlar 79,40 çıktı. transferin 7. günü.
Canım değerin gayet iyi tabiki 2 gün sonra tekrar ver artışı takip et gözün aydınKizlar silik çizgi bile çıksa pozitif dimi, birde 9. Gün 187 çıktı değer, sizce nasıl hamileyim dimi ben şimdi, bir sorun yoktur herhalde
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim kolay yoldan nasip etsin tüm bekleyenlereYa çok üzüldüm... İnşallah hayırlara vesile olsun. Ne kadar üzülme desek de üzülmemek elde değil. Allah inşallah en güzel en sağlıklı hatta en doğal şekli ile nasip etsin. Sen elinden geleni en güzel şeyliyle yaptın... İçimden sana sarılmak geldi şuan..
Canım benim ne desem bilemedim rabbim şu mübarek ayda kimin ne dileği varsa nasip etsinKızlar bugün test günümde değerim 0.5 çıktıpozitif görenlere ve süreci devam edenlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrik ederim, gözün aydın...Sağlıkla bebişine kavuş inşallah
Harika canım benimÇok şükür iyiyim yoğun geçiyor günlerim buraya uğrayamadım, pazartesi kontrol için gideceğim lekelenme olmadı birdaha o yüzden içim rahat bi de görürsem süper olacaksen nasılsın nasıl gidiyor bebişle
Allah iyilik versinHarika canım benimAa ben daha geç gidiyorsun sanmıştım kalp atışında duyarsın İyiyim kuzum bende heyecanla kontrol gününü bekliyorum kalp atışını duyayım rahatlıyım istiyorum biraz Sabırla bekliyoruz Kontrolden çıkınca yaz bize
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumAllah iyilik versinBen 1 nisanda gidecektim normalde ama lekelenmeden dolayı doktorum erken gelmemi istedi pazartesi gideceğim inşallah kese ve kalp atışını duyarız her şey yolunda olur çıktığımda mutlaka yazarım
kese boyutu mu kotu, kanama alanı mı varmıs ,Bilmiyorum ki kuzum dr artışın iyi olmadığını söyledi.ultrasonlada baktı 2,5 cm mm neyse o kese var dedi düşmesini bekliycez ilaçları kestirdi.Regli olursun yakında dedi olmazsa serumla düşürülecek.
Gözü aydın canım darısı bize senin transfer günü nü saymazsak yedinci gün dimikızlar 79,40 çıktı. transferin 7. günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?