2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım benim Allah'ım en kısa en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Amin canım bugün 12.gunum ama doktorum pazartesiye kadar ilaçlarına devam et tekrar test yap diyor 5.gun embriyosu yükselme ihtimali varmi saçma geldi bana ilaçlara devam etmek

Amin canım bugün 12.gunum ama doktorum pazartesiye kadar ilaçlarına devam et tekrar test yap diyor 5.gun embriyosu yükselme ihtimali varmi saçma geldi bana ilaçlara devam etmek
Zannetmiyorum kuzum 12. Gün bir de , erken olsa neyse ama var bir bildiği heralde

Kızlar bugün test günümde değerim 0.5 çıktı pozitif görenlere ve süreci devam edenlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

kuzum allah razı olsun.
inşaallah hayırlısıyla vakti zamanında hayırlısıyla pozitifi görürsün, inşaallah canım.

Kızlar bugün test günümde değerim 0.5 çıktı pozitif görenlere ve süreci devam edenlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Üzülme desemde üzüleceksin elbet ama bu işin sonu değil, zamanı gelmemiş sadece..benim de negatif çıktı..kendimizi toparlayıp tekrar denicez..Rabbim en uygun zamanda bize de nasip edecektir

Ya çok üzüldüm... İnşallah hayırlara vesile olsun. Ne kadar üzülme desek de üzülmemek elde değil. Allah inşallah en güzel en sağlıklı hatta en doğal şekli ile nasip etsin. Sen elinden geleni en güzel şeyliyle yaptın... İçimden sana sarılmak geldi şuan..

Kizlar silik çizgi bile çıksa pozitif dimi, birde 9. Gün 187 çıktı değer, sizce nasıl hamileyim dimi ben şimdi, bir sorun yoktur herhalde
Canım değerin gayet iyi tabiki 2 gün sonra tekrar ver artışı takip et gözün aydın

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim kolay yoldan nasip etsin tüm bekleyenlere

Harika canım benim Aa ben daha geç gidiyorsun sanmıştım kalp atışında duyarsın İyiyim kuzum bende heyecanla kontrol gününü bekliyorum kalp atışını duyayım rahatlıyım istiyorum biraz Sabırla bekliyoruz Kontrolden çıkınca yaz bize

Allah iyilik versin Ben 1 nisanda gidecektim normalde ama lekelenmeden dolayı doktorum erken gelmemi istedi pazartesi gideceğim inşallah kese ve kalp atışını duyarız her şey yolunda olur çıktığımda mutlaka yazarım

kese boyutu mu kotu, kanama alanı mı varmıs ,
anlayamadım.
ınsallahhh hakkında en hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…