Gunaydin canim, Valla ben hic bisey hissetmiyorum arada agrilarim yoklamasa unutucam hamile oldugumu .sanirim onceki yasadigim kayiplar yuzunden sevinmeye korkuyorum. Suaralar zaten cok gerginim baska sebeplerden korkuyorum bisey olucak diye.Günaydın KızlarUmarım herkes iyidir Ben gebelipi öğrendiğimden beri garip bir ruh halindeyim hep bir heyecan ,acaba iyi mi , büyüdü mü , kalp atışını nasıl duyacağız vs içimde mutluluk ve korkuları aynı anda yaşıyorum galiba Siz de durumlar nasıl
Hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberler almak nasip olsun kuzumdoğru aslında. ben şubatta transfer için kendimi hazırlamıştım histeroskopi önermişti. bu aya kaldı.
29 mart test günüm. bu sabah 7. güne merhaba dedik bakalım :) bekliyoruz.
yarın sabah kan vericem ama
Gerçekten öyle kuzum ben transferde çok pozitiftim .Gebeliğimi öğrendiğimden beri garip bir endişe sardıGunaydin canim, Valla ben hic bisey hissetmiyorum arada agrilarim yoklamasa unutucam hamile oldugumu .sanirim onceki yasadigim kayiplar yuzunden sevinmeye korkuyorum. Suaralar zaten cok gerginim baska sebeplerden korkuyorum bisey olucak diye.ama moralimi yuksek tutmaya calisiyorum kaldi 2 gun keseye
Bazı kadınlarda geç döllenme oluyormuş canınızı sıkmayın. Oruç tutuyor musunuzKızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi
Kaçıncı gün embryosu kuzumKızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi
Amin canim amin insallah , bende 2.5 senedir ugrasiyorum bir suru kayip , negatif , hayalkirikligi olunca insan kolay ikna olamiyorGerçekten öyle kuzum ben transferde çok pozitiftim .Gebeliğimi öğrendiğimden beri garip bir endişe sardıBazen geçiyor bazen yeniden geliyor.Rabbime emanetiz hepimiz yıllar sonra bunu yaşatan Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günü de gösterecek inşallah
Kuzum ben vermedim ama geç çıkıyor aile hekiminde sanırım istersen bir ara sor bakalımKızlar aranızda sağlık ocağına kan testi veren var mı? Dün sabah 10da kan testi verdim transferin 8. Günüydü. Hâlâ e nabızda sonuç göremiyorum
Yok o gec dollenme degil gec tutunmadir, cunku zaten dollenmis olan yumurta bize transfer ediliyor :)Bazı kadınlarda geç döllenme oluyormuş canınızı sıkmayın. Oruç tutuyor musunuz
Canım yanlış anlamazsan kayıplar neden oldu peki bağışıklıkla alakalı bir sıkıntı mı vardı acaba ?Amin canim amin insallah , bende 2.5 senedir ugrasiyorum bir suru kayip , negatif , hayalkirikligi olunca insan kolay ikna olamiyor3 ay bitmeden de olamayacagim sanirim
Gerçekten mi benimde 6. Gün ben yarın test yapmayı düşünüyorumdoğru aslında. ben şubatta transfer için kendimi hazırlamıştım histeroskopi önermişti. bu aya kaldı.
29 mart test günüm. bu sabah 7. güne merhaba dedik bakalım :) bekliyoruz.
yarın sabah kan vericem ama
Gerçekten mi benimde 6. Gün ben yarın test yapmayı düşünüyorum
Bilmiyorum herkes öyle yorum yapıyor bende öyle dedim size destek olmak içinYok o gec dollenme degil gec tutunmadir, cunku zaten dollenmis olan yumurta bize transfer ediliyor :)
Ne demek yanlis anlamam tabiki , valla canim dis gebelikti dogal yoldan hamile kaldim ama hep tupte yerlesmeye calisti bu da sikinti yaratti tabiki. Sebebi yok . Yani net birsey diyemiyorlar. Oyuzden de sonrasinda hic normal denemek istemedim cunku yok yipratti beni. Kurtaj olmak zorunda kaldim. O bitti miyom var oyuzden tutmuyo belki tup bebek dediler ee onceden bisey olmaz dediler ama o tup bebek ilaclari buyuttu miyomu hadiiii ameliyat. 6 ay kayip zaman. Sonra tekrar tup bebek ee o da tutmadi ocakta yaptirmistim. Elimde hic embriyo da yoktu yeniden opu yeniden bilinmezlik . O yasadigini en yakinlarin bile anlayamiyo dogal olarak ve sen guclu durmak zorundasin kadinsin cunkuCanım yanlış anlamazsan kayıplar neden oldu peki bağışıklıkla alakalı bir sıkıntı mı vardı acaba ?
İnşAllah tutunmuştur ama gördüğüm kadarıyla bu ay çoğu kişinin tutmuş sizde tutmuştur büyük ihtimalaa süper canım. valla ben 5. günü kaset test yaptım bayağ silik çıktı. 6. gün sabah erken gebelik testi yaptım negatifti.
hemen evden çıktım öylece bıraktım.akşam eve gelince baktım silik çizgi çıkmış o da.
tabi kaçını dakikasında çıktı bimiyorum. moralim bozuldu ama onu negatif görünce. o yuzden yarın kan vericem inşaallah tutunmuşlardır
Belirtiniz ve hissiyatınız var mı tuttuğuna dairaa süper canım. valla ben 5. günü kaset test yaptım bayağ silik çıktı. 6. gün sabah erken gebelik testi yaptım negatifti.
hemen evden çıktım öylece bıraktım.akşam eve gelince baktım silik çizgi çıkmış o da.
tabi kaçını dakikasında çıktı bimiyorum. moralim bozuldu ama onu negatif görünce. o yuzden yarın kan vericem inşaallah tutunmuşlardır
Yok kotu bisey oldugu icin demedim ama duzeltmek istedim yanlis bilgin de olmasin senin diyeBilmiyorum herkes öyle yorum yapıyor bende öyle dedim size destek olmak için
Ya canım benim iyi yaptınNe demek yanlis anlamam tabiki , valla canim dis gebelikti dogal yoldan hamile kaldim ama hep tupte yerlesmeye calisti bu da sikinti yaratti tabiki. Sebebi yok . Yani net birsey diyemiyorlar. Oyuzden de sonrasinda hic normal denemek istemedim cunku yok yipratti beni. Kurtaj olmak zorunda kaldim. O bitti miyom var oyuzden tutmuyo belki tup bebek dediler ee onceden bisey olmaz dediler ama o tup bebek ilaclari buyuttu miyomu hadiiii ameliyat. 6 ay kayip zaman. Sonra tekrar tup bebek ee o da tutmadi ocakta yaptirmistim. Elimde hic embriyo da yoktu yeniden opu yeniden bilinmezlik . O yasadigini en yakinlarin bile anlayamiyo dogal olarak ve sen guclu durmak zorundasin kadinsin cunkuayy cok uzun oldu ama bi ic dokus bu rahatladim kusuruma bakma
Ya canım benim iyi yaptınÇok şükür şimdi güzel haberler var inşallah Bizde 3.5 yıldır istiyoruz 5 yıldır evliyiz.3.5 yılda denemediğim ilaç bitki macun aşılama tedavi 1 tane de tüp bebek var tabi kimyasal olmadı.Yalandan hayalet çizgi bile göremedim yani hiç bir testte o kadar İlk transfer kimyasal olunca üzüldüm ama umutta kapladı içimi kimyasal da olsa ilk defa olmuştu çünkü.Şükürler olsun Rabbim Mart ayında nasip etti.Kandil gecesi hamile olduğumu gördüm rüyamda.Şimdi öyle garip bir rüyanın içerisindeyim ki Anneliğin endişesi daha rahme düşünce başlıyormuş onu anladım.Küçücük ama acaba iyi mi büyüyor mu diye hergün kafamda bunlar var Kese gününü heyecanla bekliyorum seninde
Ben de 20 Mart'ta transfer oldum, afet agrilarim var endişeliyim insAllah güzel haberler alırızKızlar Merhaba,
2. Transferim nasip olursa Mart başına denk gelecek gibi görünüyorVar mı benim gibi Mart ayını bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?