- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.701
Canım aslında yumurtlamadan öncesinde de ağrı olabiliyor. Yumurtalar büyürken.Başta hiçbir şey yoktu herşey normaldi sonra bir anda yumurtalıklarim batmaya başladıyumurtlama dönemi oluyor falan yazılmış nette ama ovulasyona göre henüz yumurtlamadim
Adet bittikten sonra vucut kendini yumurtlamayla hazırlıyor üçüncü günde bile ağrı olabiliyor bu endişelendirmesin seni ve özellikle insan kendini dinleyince belirti hissediyor psikolojik olarakBaşta hiçbir şey yoktu herşey normaldi sonra bir anda yumurtalıklarim batmaya başladıyumurtlama dönemi oluyor falan yazılmış nette ama ovulasyona göre henüz yumurtlamadim
Evetİğne sürecinde pozitif çıkma olasılığı mı var
O zaman hüsrana uğramamak için şuan gördüğün çizgiyi göz ardı etmelisin Zor biliyorum ve seni anlıyorum da ama en zoru mutlu olup sonra hayal kırıklığı yaşamakEvet
10 güne kadar pozitif gosterir diyor doktorlar bazi kaynaklar ise 12-14 gün
Buyudugu için mi baskı olusmustur yani? Başta hiçbir şey yoktu sonradan çok zorlandımCanım aslında yumurtlamadan öncesinde de ağrı olabiliyor. Yumurtalar büyürken.
Normalde bende de büyürken ağrı kramp vs olur ama ilişkide bir agriydi yani çok zor devam ettim, başta hiçbir şey yoktu sonradan sanki eşim yumurtliklara baskı uyguluyor patlayacak gibi hissettim sürekli olan bir ağrı değildi yani ilişki sırasında sonlara doğru olduAdet bittikten sonra vucut kendini yumurtlamayla hazırlıyor üçüncü günde bile ağrı olabiliyor bu endişelendirmesin seni ve özellikle insan kendini dinleyince belirti hissediyor psikolojik olarak
12.günümdüAdet baslangicindan kacinci gunuz ki
Eğer bu Bi kaç kere daha devam ederse doktora gitmelisin benzer birşey yaşadım yani bu ağrının hamilelikle ilgisi olamaz yumurtlamayla da ilgisi olamazNormalde bende de büyürken ağrı kramp vs olur ama ilişkide bir agriydi yani çok zor devam ettim, başta hiçbir şey yoktu sonradan sanki eşim yumurtliklara baskı uyguluyor patlayacak gibi hissettim sürekli olan bir ağrı değildi yani ilişki sırasında sonlara doğru oldu
Var gibi gözüküyor amaİlk 5 dakika da çıkan testim ama ateş tablom 2.ye yumurtlama gösterdi2 gündür test yapıyorum bu en koyu olmuş hali sizce varmı birşeyler?
Hatta 3 gündür yapıyorum ceza yemiştim giremedim kk ya size atamıyorum diye içim içimi yediVar gibi gözüküyor ama
ovülasyonla mı takip ediyosun . Gebelik olduğundada ovü pozitif çıkarmışHatta 3 gündür yapıyorum ceza yemiştim giremedim kk ya size atamıyorum diye içim içimi yediinşallah vardır, tek anlamadığım neden yumurtlama olduğu kafam karıştı
Çok dipte çizgi görüyorum ama benim bu teste bile siliklik gösterdi geçen ayfnd_50 göremedim sanırım bu testte
Hayır ateşle takip ediyorum bu gebelik testiovülasyonla mı takip ediyosun . Gebelik olduğundada ovü pozitif çıkarmış
Bende emin olamıyorum 10 dk içinde bi çizgi görüyorum ama aşırı silik gerçi bat a 6 gün varÇok dipte çizgi görüyorum ama benim bu teste bile siliklik gösterdi geçen ay
Ne guzel cabuk girmussunuz12.günümdü