💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Başta hiçbir şey yoktu herşey normaldi sonra bir anda yumurtalıklarim batmaya başladı yumurtlama dönemi oluyor falan yazılmış nette ama ovulasyona göre henüz yumurtlamadim
Adet bittikten sonra vucut kendini yumurtlamayla hazırlıyor üçüncü günde bile ağrı olabiliyor bu endişelendirmesin seni ve özellikle insan kendini dinleyince belirti hissediyor psikolojik olarak

Evet
10 güne kadar pozitif gosterir diyor doktorlar bazi kaynaklar ise 12-14 gün
O zaman hüsrana uğramamak için şuan gördüğün çizgiyi göz ardı etmelisin Zor biliyorum ve seni anlıyorum da ama en zoru mutlu olup sonra hayal kırıklığı yaşamak

Adet bittikten sonra vucut kendini yumurtlamayla hazırlıyor üçüncü günde bile ağrı olabiliyor bu endişelendirmesin seni ve özellikle insan kendini dinleyince belirti hissediyor psikolojik olarak
Normalde bende de büyürken ağrı kramp vs olur ama ilişkide bir agriydi yani çok zor devam ettim, başta hiçbir şey yoktu sonradan sanki eşim yumurtliklara baskı uyguluyor patlayacak gibi hissettim sürekli olan bir ağrı değildi yani ilişki sırasında sonlara doğru oldu

Eğer bu Bi kaç kere daha devam ederse doktora gitmelisin benzer birşey yaşadım yani bu ağrının hamilelikle ilgisi olamaz yumurtlamayla da ilgisi olamaz

Ablaaa sevayd benim ateş tabloma bakar mısın yumurtlamamı değiştirdi program iki kere mi yumurtladım acaba?

fnd_50 göremedim sanırım bu testte

Eklentiler

• 9A1279A6-C31C-4E36-B522-79DABFD5338A.jpeg
    150,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 6647E4C2-B8E6-404E-A0C8-AE46CB8F9148.jpeg
    128,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 8905F420-130B-4FCB-BAB6-634B2407E1F3.jpeg
    131,6 KB · Görüntüleme: 87
İlk 5 dakika da çıkan testim ama ateş tablom 2.ye yumurtlama gösterdi 2 gündür test yapıyorum bu en koyu olmuş hali sizce varmı birşeyler?

Eklentiler

• Screenshot_20230227_101248_com.android.gallery3d.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…