-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Ben kafaya takmadigimi düşünmüştüm ama muhtemelen içten içe stres yaptım. Zaten ovu testi yapmayı bıraktım 3-4 gün sonra yumurtlama oldu, bu ay kafaya takmaya caliscamStres etkiliyor canım
Ahhh ahhhh kim bu kafaya takmamanın sırrını bulursa çok büyük sevap alacakBen kafaya takmadigimi düşünmüştüm ama muhtemelen içten içe stres yaptım. Zaten ovu testi yapmayı bıraktım 3-4 gün sonra yumurtlama oldu, bu ay kafaya takmaya caliscam
Ben şunu fark ettim ctesi test yaptım negatif gördüm kafa olarak da hazırladım kendimi regl geliyor diye. Ertesi gün direkt ateş ölçmeyi unutmuşumAhhh ahhhh kim bu kafaya takmamanın sırrını bulursa çok büyük sevap alacak
Ben hepsini bıraktımBen şunu fark ettim ctesi test yaptım negatif gördüm kafa olarak da hazırladım kendimi regl geliyor diye. Ertesi gün direkt ateş ölçmeyi unutmuşumaslında takmıyor desek de o kadar şey var ki kafada, sabah kalk ateş ölcmeyi unutma, su içme test yap pik günü sakın arayı bozma değerlendirmek lazım bugün çatladi yarın çatladı falan derken aslında çok fazla takıyoruz. Ben artık ateş ölcmemeyi düşünüyorum her sabah. Bir de yumurtlama masajı yapcam bu ay. Akıntı gelince de ovu testi yaparım sonucu söylerim size
Eşim keçiboynuzu kullanmaya başlamıştı zaten bu ay. Çörekotu tarçın bal herkese iyi olmuyor diye okumuştum o yüzden geçen ay korktum yapmaya. Belki bu ay yaparım ben de biraz daha araştırayım. Ya ovu testi yapsam da bugün pik olur yarın olur derken biz gün aşırı devam ediyorduk döngünün süresi uzayınca artık çatladığında yeter moduna girmiştikBen hepsini bıraktımbu ay sadece gün aşırı ilişki. Kendime çörek otu, tarçın, bal yaptım. Eşime keçiboynuzu, arı sütü bal propolis. Bu ay da bunu deneyeyim
Bende geldim grubaaa herkes için hayırlı olur inşallahMart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun. ♡
Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen. ♡
Ateş Takibi Yapanlar
@Belisimm 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ANNE ADAYI ♡ SAT BAT DURUM@Tikabasa - - @tubiiloji - - @minik serduy 5 Şubat 1 Mart @Suyolu01 31 Ocak 1 Mart @mutluanne2779 2 Şubat 2 Mart @Astrologsero 5 Şubat 4 Mart @suyesili1 6 Şubat 4 Mart @TASUU 5 Şubat 5 Mart tweeetyyy 2 Şubat 6 Mart @Anac ana 9 Şubat 6 Mart @Belisimm 3 Şubat 8 Mart @Gizem2021 3 Şubat 8 Mart @destinesiaa 9 Şubat 9 Mart @Mervenur277 10 Şubat 9 Mart @Mrvpearl 12 Şubat 9 Mart @sevayd 11 Şubat 10 Mart @berenikaa 11 Şubat 11 Mart @Eyllselmhn 11 Şubat 11 Mart @mlh5 11 Şubat 11 Mart @mrsdnz 10 Şubat 14 Mart aynurland 8 Şubat 16 Mart
Bende bu gün gittim hastaneye sağda 14 solda 10 yumurta olduğunu söyledi ve perşembe günü klomene başlamami söyledi. Bu yumurta sayılarına göre ne anlamam lazım iyi mi kötü mü? 2 buçuk senedir çocuk istemi var 2 defa kimyasal gebelik geçirdim 2 Aydr da hastaneye geliyorum geçen ayda klomen kullandm ama işe yaramadıbende de gelmiyordu, ilişki oldu sabahısı geldi hiç kaçmaz adet geçigince eşime diyorum hadi görev başına )))) test yaptın mı sen? ben bu aydan hiç umutlu diyilim ya kist falan ( sağda yumurta yok, solda da 11 tane çok fazla yani olma ihtimali çok düşük...
canım tarihlerini pek anlayamadım hangisini yazacağımSelam kizlar. Narkozlu bir operasyon gecirdigim icin subati pas gecip direkt marta geliyorum. Sat 27 ocak bat1 27 subat bat2 27 mart. İnsallah isteyenlerin bebek haberi aldigi bir ay olur.
hoş geldin :)Bende geldim grubaaa herkes için hayırlı olur inşallah13 Şubat adetimin ilk günü beklenen adet günü belli değil düzensiz olduğu için
ekledim canım hoş geldin :)Benide ekler misiniz canım sat 14 şubat bat 15 martbebekheyecani
canım bende klomenden sonrakı ay 11 tane vardı, doktor kullanamayız sayı çok kiste donuse bilir dedi, bir ay boş bıraktık, bu ay yeniden klomene başladık, geçen bir video gordum aşılama olucaksa iyi diyordu orda ama dikkatli olmak lazım, doktor daha iyi biliyordur canım, günde kaç tane kullanıcaksın?Bende bu gün gittim hastaneye sağda 14 solda 10 yumurta olduğunu söyledi ve perşembe günü klomene başlamami söyledi. Bu yumurta sayılarına göre ne anlamam lazım iyi mi kötü mü? 2 buçuk senedir çocuk istemi var 2 defa kimyasal gebelik geçirdim 2 Aydr da hastaneye geliyorum geçen ayda klomen kullandm ama işe yaramadı
ekledim bebiş :)
Günde 1 tane 5 gün kullan ve tekrar gel dedicanım bende klomenden sonrakı ay 11 tane vardı, doktor kullanamayız sayı çok kiste donuse bilir dedi, bir ay boş bıraktık, bu ay yeniden klomene başladık, geçen bir video gordum aşılama olucaksa iyi diyordu orda ama dikkatli olmak lazım, doktor daha iyi biliyordur canım, günde kaç tane kullanıcaksın?
boyutları ne kadardı?Günde 1 tane 5 gün kullan ve tekrar gel dedi
Biyut söylemedi. Zaten doktorlar bakıyor sonra hadi git şu gün bı daha gel diyorlar. Bugün artık sinirlendigime ben sordm o sayılar neyi ifade ediyor diye oylelikle söyledi doktor yumurta sayısı olduğunuboyutları ne kadardı?
canım enabızın kontrol et, radyoli gürüntelemelerim kısmında, kontrol tarihini bul, rapor bölümüne bak ben de öyle bakıyorum doktoru anlamadım zamanlarBiyut söylemedi. Zaten doktorlar bakıyor sonra hadi git şu gün bı daha gel diyorlar. Bugün artık sinirlendigime ben sordm o sayılar neyi ifade ediyor diye oylelikle söyledi doktor yumurta sayısı olduğunu