💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ahhh ahhhh kim bu kafaya takmamanın sırrını bulursa çok büyük sevap alacak
Ben şunu fark ettim ctesi test yaptım negatif gördüm kafa olarak da hazırladım kendimi regl geliyor diye. Ertesi gün direkt ateş ölçmeyi unutmuşum aslında takmıyor desek de o kadar şey var ki kafada, sabah kalk ateş ölcmeyi unutma, su içme test yap pik günü sakın arayı bozma değerlendirmek lazım bugün çatladi yarın çatladı falan derken aslında çok fazla takıyoruz. Ben artık ateş ölcmemeyi düşünüyorum her sabah. Bir de yumurtlama masajı yapcam bu ay. Akıntı gelince de ovu testi yaparım sonucu söylerim size

Ben hepsini bıraktım bu ay sadece gün aşırı ilişki. Kendime çörek otu, tarçın, bal yaptım. Eşime keçiboynuzu, arı sütü bal propolis. Bu ay da bunu deneyeyim

Ben hepsini bıraktım bu ay sadece gün aşırı ilişki. Kendime çörek otu, tarçın, bal yaptım. Eşime keçiboynuzu, arı sütü bal propolis. Bu ay da bunu deneyeyim
Eşim keçiboynuzu kullanmaya başlamıştı zaten bu ay. Çörekotu tarçın bal herkese iyi olmuyor diye okumuştum o yüzden geçen ay korktum yapmaya. Belki bu ay yaparım ben de biraz daha araştırayım. Ya ovu testi yapsam da bugün pik olur yarın olur derken biz gün aşırı devam ediyorduk döngünün süresi uzayınca artık çatladığında yeter moduna girmiştik

Bugün regl oldum ve tedavi için doktora gittik tekrar eşimle. Eşimde sperm sayı ve hareketlilik düşük takviyeler kullaniyor asilama deneyeceğiz bu ay bakalım aslında dırek tüp bebek istedik ama doktorum en azından bir kere denenmeli dedi bana aşılama neyse dedim Bi o kaldi deneyelim bari olmazsa diğer ay çip aşılama dedi ama acaba bu ay direk çip yapsak desem mi?

Selam kizlar. Narkozlu bir operasyon gecirdigim icin subati pas gecip direkt marta geliyorum. Sat 27 ocak bat1 27 subat bat2 27 mart. İnsallah isteyenlerin bebek haberi aldigi bir ay olur.

Bende geldim grubaaa herkes için hayırlı olur inşallah 13 Şubat adetimin ilk günü beklenen adet günü belli değil düzensiz olduğu için

Bende bu gün gittim hastaneye sağda 14 solda 10 yumurta olduğunu söyledi ve perşembe günü klomene başlamami söyledi. Bu yumurta sayılarına göre ne anlamam lazım iyi mi kötü mü? 2 buçuk senedir çocuk istemi var 2 defa kimyasal gebelik geçirdim 2 Aydr da hastaneye geliyorum geçen ayda klomen kullandm ama işe yaramadı

canım bende klomenden sonrakı ay 11 tane vardı, doktor kullanamayız sayı çok kiste donuse bilir dedi, bir ay boş bıraktık, bu ay yeniden klomene başladık, geçen bir video gordum aşılama olucaksa iyi diyordu orda ama dikkatli olmak lazım, doktor daha iyi biliyordur canım, günde kaç tane kullanıcaksın?

Günde 1 tane 5 gün kullan ve tekrar gel dedi

Biyut söylemedi. Zaten doktorlar bakıyor sonra hadi git şu gün bı daha gel diyorlar. Bugün artık sinirlendigime ben sordm o sayılar neyi ifade ediyor diye oylelikle söyledi doktor yumurta sayısı olduğunu
canım enabızın kontrol et, radyoli gürüntelemelerim kısmında, kontrol tarihini bul, rapor bölümüne bak ben de öyle bakıyorum doktoru anlamadım zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…