-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Baktimda orda yok en son çekilen hsg var sadcecanım enabızın kontrol et, radyoli gürüntelemelerim kısmında, kontrol tarihini bul, rapor bölümüne bak ben de öyle bakıyorum doktoru anlamadım zamanlar
canım tarihlerini pek anlayamadım hangisini yazacağım
Tamam canımcımdaha subat batim gelmedi ama ben subati atlayip marta geldim o yuzden karisti canim. İstersen bos birak benim tarihleri subat satim gerceklesince guncelleriz. Bu arada da takipte kalirim sayfayi.
Arkadaşlar merhaba beni de listeye ekler misiniz sat 10 şubat bat 12 mart. Herkese başarılar diliyorum bu ay
Tamam canım yarın ekliyimbebekheyecani canim beni ekler misin
Gün aşırı değerlendirdiğinizde spermler belli bir süre kalıyor zaten içeride. Garanti olması açısından pik günü ve çatladığı günü değerlendirin benceKızlar ovülasyon da piki gördüğümüz gün mü yoksa ertesi günü mü değerlendireceğiz gün aşırı denemeye çalışıyoruz yapmadığımız güne denk gelirse ve biz yapmasak sıkıntı olur mu bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
Teşekkür ederim canım Allah tüm hastalarla birlikte bizede şifa versin inşallahCanım benim de romatizmam var geçmiş olsun umarım bebislerimize kavusuruz
Çatladığı gün piki gördükten sonraki gün müGün aşırı değerlendirdiğinizde spermler belli bir süre kalıyor zaten içeride. Garanti olması açısından pik günü ve çatladığı günü değerlendirin bence
Pik olunca yumurta folikulden atılacak demek ertesi gün de siliniyor ya testte o iki günü degerlendirmelisinizÇatladığı gün piki gördükten sonraki gün mü
Çok bilgim yok malesef
Çok teşekkür ederimPik olunca yumurta folikulden atılacak demek ertesi gün de siliniyor ya testte o iki günü degerlendirmelisiniz
Canim ben de geldim subattanMart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun. ♡
Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen. ♡
Ateş Takibi Yapanlar
@Belisimm 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ANNE ADAYI ♡ SAT BAT DURUM@Tikabasa - - @tubiiloji - - Zuzushh the YARGI Machine - - G Gulssen 13 Şubat - @minik serduy 5 Şubat 1 Mart S Suyolu01 31 Ocak 1 Mart @mutluanne2779 2 Şubat 2 Mart @Astrologsero 5 Şubat 4 Mart @suyesili1 6 Şubat 4 Mart @TASUU 5 Şubat 5 Mart @tweeetyyy 2 Şubat 6 Mart @Anac ana 9 Şubat 6 Mart @Belisimm 3 Şubat 8 Mart @Gizem2021 3 Şubat 8 Mart @destinesiaa 9 Şubat 9 Mart @Mervenur277 10 Şubat 9 Mart Mpar 12 Şubat 9 Mart @sevayd 11 Şubat 10 Mart @berenikaa 11 Şubat 11 Mart @Eyllselmhn 11 Şubat 11 Mart @mlh5 11 Şubat 11 Mart Perlitik 10 Şubat 12 Mart @mrsdnz 10 Şubat 14 Mart @Feyzacim 14 Şubat 15 Mart @aynurland 8 Şubat 16 Mart M marilyn95 14 Şubat 18 Mart
İnşallah son olur yavrumCanim ben de geldim subattansat 15 subat, pcosum bat diye bi tarih net olmasa da 20 mart diyebiliriz. Yarin doktora gidecem hormon testi vs belki asilamaya gecebilirim diyordu. Bu 2. Asilama olacak eger tamam derse
Mart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun. ♡
Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen. ♡
Ateş Takibi Yapanlar
@Belisimm 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kizlar nasil.kayit yaptiniz yapamiyorum ben
ANNE ADAYI ♡ SAT BAT DURUM@Tikabasa - - @tubiiloji - - Zuzushh the YARGI Machine - - G Gulssen 13 Şubat - @minik serduy 5 Şubat 1 Mart S Suyolu01 31 Ocak 1 Mart @mutluanne2779 2 Şubat 2 Mart @Astrologsero 5 Şubat 4 Mart @suyesili1 6 Şubat 4 Mart @TASUU 5 Şubat 5 Mart @tweeetyyy 2 Şubat 6 Mart @Anac ana 9 Şubat 6 Mart @Belisimm 3 Şubat 8 Mart @Gizem2021 3 Şubat 8 Mart @destinesiaa 9 Şubat 9 Mart @Mervenur277 10 Şubat 9 Mart Mpar 12 Şubat 9 Mart @sevayd 11 Şubat 10 Mart @berenikaa 11 Şubat 11 Mart @Eyllselmhn 11 Şubat 11 Mart @mlh5 11 Şubat 11 Mart Perlitik 10 Şubat 12 Mart @mrsdnz 10 Şubat 14 Mart @Feyzacim 14 Şubat 15 Mart @aynurland 8 Şubat 16 Mart M marilyn95 14 Şubat 18 Mart
Son adet başlama günü ile adet olma gününü yazAdimi nasil yazicam yukariya kizlar sizin yazdiginz gibi yapamiyorum
Normal yorum kisminami yazicamSon adet başlama günü ile adet olma gününü yazbebekheyecani ekler seni hayırlı olur ins.
Evet şuan bana yazdığınız yere örnek sat 14 Şubat bat 12martNormal yorum kisminami yazicam