-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.521
Hayirli olsun canım... insallah guzel haberler alirsin sat ve bat i yazarakMerhaba herkese mart ayında tüp bebek deneyeceğiz ilk defa nolur nolur şans dileyin bize
Bata kac gun var canim senin?Amiiiinnn inşallahbelirtin var mıı ? Mesela benim kasıklarımda yumurtlamadan beri ağrım var rahmimde böyle titreşim varmış gibi hissediyorum bazen. 2-3 gündürde göğüslerim hassaslaştı bat gün geçtikçe daha hassas oldular ama sızlama yok elleyince acıyor ve uçları bir tık büyük birde karnımda bi şişlik var gaz gibi yemek yaparken tezgaha falan dayanınca rahatsız ediyor
Merhaba..instagramda embriyologidilbozkurt diye biri var..o yumurta kalitesi üzerine çalışıyor..beslenme önerileri sunuyor, takip edebilirsiniz..Yaaa bırakmayın. Pes etmek yok. Allah büyüktürbu aydan ümitliyim inşallah olacak. Öncelikle ben bu ay biraz rejim yapacağım ve spor. Bir de sağlıklı besleneceğim. Dışarıdan yemek istemeye son yumurtam nasıl kaliteli hale gelir bir de bunu bulsam ah ah
Kansızlığı kendim yaşadığım için fikrim var ve maalesef adeti de geciktiriyor. Kan ilacı verdi mi doktorunuz?İlk iki gün olur oda cok çok kanama değil. Nasıl bir kansızlığa bağlı demir eksikliği ki bu adetim 10 gün gecikti ve bugün öğlen adet oldumm
Çok teşekkür ederim inceleyeceğimMerhaba..instagramda embriyologidilbozkurt diye biri var..o yumurta kalitesi üzerine çalışıyor..beslenme önerileri sunuyor, takip edebilirsiniz..
Ben de bakayım teşekkür ederim canımMerhaba..instagramda embriyologidilbozkurt diye biri var..o yumurta kalitesi üzerine çalışıyor..beslenme önerileri sunuyor, takip edebilirsiniz..
Yahu dün içmeye başladım kafamı kaldıramıyorum uyku sersemlik şimdiden başladı okulda napacagım bilmiyorumAhh ağzın bal yesin aminnn inşallah rabbim kucaklarımızı sıcacık doldursun inşallah tamam kesin haber vericem inşallah güzel haberler vermek nasip olur.❤
Benim su gibi akıntım olduğunda regl oldum ilk defa o kadar çok akıntım oldu, topikten başka birisi de hamileydi umarım hamileliktirKizlar su gibi akıntı neyin isaretiydi?
Aa regle daha yakin degilim canim ya.. tam ortalarindayim aslnda döngünün.. düzenlidir de aslnda ama bilemedim seffaf bir akinti..Benim su gibi akıntım olduğunda regl oldum ilk defa o kadar çok akıntım oldu, topikten başka birisi de hamileydi umarım hamileliktir
Döngünün ortasındaysan yumurtlama akıntısıdır o zaman neden garipsedin canımAa regle daha yakin degilim canim ya.. tam ortalarindayim aslnda döngünün.. düzenlidir de aslnda ama bilemedim seffaf bir akinti..
Salı günü gidicem bakalım hamileliğe engel olmaz zaten dimi ilaç vitamin vs verse çünkü bildiğim kadarıyla kist de yok bende. Ovulasyon testi deniycem bu ay çünkü ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorum. Adetim 10 gün gecikti çünkü. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayıKansızlığı kendim yaşadığım için fikrim var ve maalesef adeti de geciktiriyor. Kan ilacı verdi mi doktorunuz?
Evet sorma bir ağırlık veriyor ister istemez su gibi geçsin bu günler ve hedefimize ulaşalım inşallahYahu dün içmeye başladım kafamı kaldıramıyorum uyku sersemlik şimdiden başladı okulda napacagım bilmiyoruminşallah sonu güzel olur senin de haberlerini bekliyorum canım benim
sat ve bat tarihlerini söyler misinBenjde yazarmisiniz .ocak ayında kürtaj oldum
hadi hayırlısı inşallah bebeğim :)Kızlar doktordan çıktım hormonlar adetin üçüncü günü bakılıyor ama biz o zaman gelemedik 10. Gün bugün ama hormonlarda genelde sıkıntı çıkmıyordu o yüzden ona şey yapmadık. Eşinden sperm testi istecez dedi ben de onu yaptırdık iyi çıktı dedim tamam o zaman dedi geriye rahim filmi kalıyor dedi. İlişki oldu mu dedi ah dün olmuştuoldu dedim ilişki olmadan çekilmesi gerekiyor dedi önümüzdeki adet bitiminde çekeriz dedi gebelik olmazsa dedi. Muayene etti yumurtalıklar gayet iyi dedi senin rahim ince bu sebepten olmuyor olabilir dedi Progestan yazdı. Biliyor musunuz ilk gebeliğimde de 15 ay olmamıştı son ay doktor Progestan vermişti onu içtiğim ay gebe kalmıştım tarih tekerrür mü edecek acaba nedense Progestan içince olacağına inanıyorum hayırlısı ile. Bir de bitkisel bir takviye yazdı “art med “ diye. Ona da bakıcaz @Papatyamaviss @trueliving_ @TASUU @melisaa93 bebekheyecani @Safransari ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
inşallah canım listeye eklenmek istersen sat ve bat tarihlerini bana yazabilirsinBende benim bu Mart'ta transferim var inşallah bende gebe kalırım
Merhabalar. Uygulamayı yeni kullanmaya başladım, bende yer almak istiyorum.hoş geldin bebeğim umarım bu son ayın olur :)
aşkım satı da yaz bana hemen ekliyim.esenyurttta reyap hastanesine gidiyorum ben.kadın bi doktor var çok ilgili ona gidebilirsin.kızlar ben kaç gündür depresyondayım, adetin 13 gunu gittim rahim kalınlığı 6mm mmdi, sağda kist, solda 18-17 mm yumurta var, 4 gun bekle iğne yap dedi, umutsuz şekilde yaptım, yapmıcaktım, ama doktorun tedavisine uymak istedim, bu gün iğnenin 2ci günü, doktordan geldiğimden ağrıyorum, Avcılar ya da Beylikdüzü tarafda iyi doktor bilen var mı, önümüzdeki ay özele gideyim diyorum..bebekheyecani canım benim batı 9 marta çekmen mümkünmü, uygulamadan bakmıştım, kontrol ettim 9a denk geliyor