💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bata kac gun var canim senin?

Merhaba..instagramda embriyologidilbozkurt diye biri var..o yumurta kalitesi üzerine çalışıyor..beslenme önerileri sunuyor, takip edebilirsiniz..

Ahh ağzın bal yesin aminnn inşallah rabbim kucaklarımızı sıcacık doldursun inşallah tamam kesin haber vericem inşallah güzel haberler vermek nasip olur.
Yahu dün içmeye başladım kafamı kaldıramıyorum uyku sersemlik şimdiden başladı okulda napacagım bilmiyorum inşallah sonu güzel olur senin de haberlerini bekliyorum canım benim

Kansızlığı kendim yaşadığım için fikrim var ve maalesef adeti de geciktiriyor. Kan ilacı verdi mi doktorunuz?
Salı günü gidicem bakalım hamileliğe engel olmaz zaten dimi ilaç vitamin vs verse çünkü bildiğim kadarıyla kist de yok bende. Ovulasyon testi deniycem bu ay çünkü ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorum. Adetim 10 gün gecikti çünkü. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

Yahu dün içmeye başladım kafamı kaldıramıyorum uyku sersemlik şimdiden başladı okulda napacagım bilmiyorum inşallah sonu güzel olur senin de haberlerini bekliyorum canım benim
Evet sorma bir ağırlık veriyor ister istemez su gibi geçsin bu günler ve hedefimize ulaşalım inşallah

hadi hayırlısı inşallah bebeğim :)

aşkım satı da yaz bana hemen ekliyim.esenyurttta reyap hastanesine gidiyorum ben.kadın bi doktor var çok ilgili ona gidebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…