- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.501
Benim doktorumda progestan verdi bu ay uyguladım inşallah tutmuştur. 3 ay kullanıcam 2 ay kaldı inşallah bende de işe yarar. Adetin başından 15 gün sayıp 15 ile 26 gün arası 10 gün kullan dedi sen nasıl uygulucaksın. Bana yazdıkların umut olduKızlar doktordan çıktım hormonlar adetin üçüncü günü bakılıyor ama biz o zaman gelemedik 10. Gün bugün ama hormonlarda genelde sıkıntı çıkmıyordu o yüzden ona şey yapmadık. Eşinden sperm testi istecez dedi ben de onu yaptırdık iyi çıktı dedim tamam o zaman dedi geriye rahim filmi kalıyor dedi. İlişki oldu mu dedi ah dün olmuştuoldu dedim ilişki olmadan çekilmesi gerekiyor dedi önümüzdeki adet bitiminde çekeriz dedi gebelik olmazsa dedi. Muayene etti yumurtalıklar gayet iyi dedi senin rahim ince bu sebepten olmuyor olabilir dedi Progestan yazdı. Biliyor musunuz ilk gebeliğimde de 15 ay olmamıştı son ay doktor Progestan vermişti onu içtiğim ay gebe kalmıştım tarih tekerrür mü edecek acaba nedense Progestan içince olacağına inanıyorum hayırlısı ile. Bir de bitkisel bir takviye yazdı “art med “ diye. Ona da bakıcaz Papatyamaviss @trueliving_ @TASUU @melisaa93 bebekheyecani @Safransari ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
Canım ovulasyon testleri satılıyor eczanede var Trentyolda var adetin bittikten sonra başlıyorsun yapmaya yapmadan önce 2 saat sıvı almıyorsun idrarını tutman gerek birde sabah ilk idrarın olmayacak yapıyorsun çift çizgi görünce yada t çizgisi c den daha koyu olması lazım ogün senin yumurtladıgın gün oluyor yıne devam teste t çizgisi acılırsa rengi ogünde catlamış oluyor genelde ertesi gün catlar yumurtlama dahıl 3 gün üst üste ilişki öneriyor satanlar çatlama dan sonra üstüne 14 gün sayınca o senin adet günun oluyor genelde 14 gün olur inşallah anlatabilmişimdirYa canım bu ovulasyon ne nasıl oluyor bana biraz açık anlatabilir misin bilgim yok en azından aydınlanim ya adet gecikince yumurtlama da erken oluyor mantıken ama nasıl ovulasyon fln anlatır mısın bana
Canım ben anlattım 76. Sayfada olması lazımKızlar merhaba benden bir ay önce kimyasal yaşadım maalesef şimdi bugün internetten ovulasyon testi sipariş ettim aranızda kullananlar var mı daha önce hiç kullanmadım
İnşallah kankam sanırım benimki rahim inceliğinden olmuyor buna kanaat getirdim çünkü eymende de olmadı olmadı Progestan kullandığım ay oldu. Şimdiki doktorum da rahim ince bundan olmuyor olabilir muhtemelen o yüzden Progestan ile kalmış olabilirsin çünkü yumurtaların gayet iyi dedi. Çok inanıyorum bu ay arkandan geleceğim inşallahAh askım daha yenı bakıyorum bugun cok yogun bı gunduCok sukur sıkıntı yok doktor da olumlu guzel konusmus bence ınsallah bu ay rahım fılmıne gerek kalmadan bu ıs olur kankacım
Canım umut olduğuma sevindim çünkü ben kendime bile umut oldum vallahiBenim doktorumda progestan verdi bu ay uyguladım inşallah tutmuştur. 3 ay kullanıcam 2 ay kaldı inşallah bende de işe yarar. Adetin başından 15 gün sayıp 15 ile 26 gün arası 10 gün kullan dedi sen nasıl uygulucaksın. Bana yazdıkların umut oldu
Bana 10 gün iç dedi bir tablette 10 adet var. 1 kutu 3 ay yetecek yani günde bir kere iç dedi bende hep sabah uyandığım gibi içtim cuma günü son ilacı içtim yumurta akı gibi olan 6 gün falan sürdü. 1 mart adet olmam gerekli bakalım olucakmıyım. Alt karnım çok gergin geçen hamileliğimde de öyle olmuştu alt karnım bir değişik gergin hissi bu ayda aynı şeyi yaşadım. İnşallah ilk aydan tutar benimde ilk bebek olacak.Canım umut olduğuma sevindim çünkü ben kendime bile umut oldum vallahidediğim gibi ilk gebeliğimde 15 ay olmamıştı doktor Progestan vermişti bak beş sene olacak o zaman adetin 10. Günü başla 15 gün iç bırak demişti. (15. Gün başla 10 gün iç bırak da demiş olabilir hatırlayamadım) Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Bu doktorum da iki kutu yazdı bana bitene kadar sabah akşam kullan dedi. Ben de onda şüpheye düştüm sürekli mi içmeliyim yoksa bir kutu bitip adeti bekleyip ondan sonra aynı şekilde mi içmeliyim diye.
Senin kaç gün kaldı bata? Su gibi akıntın oldu mu?
Aynı ilk gebeliğimdeki gibi demiş sana da doktor:) ben de o zaman günde bir tane içmiştim. Adete iki üç gün kalası afedersin altıma çiş yapmış gibi su gibi akıntım gelmişti. O zaman bir tuhaflık olduğunu anlamıştım test yaptığımda silik çıkmıştı şok olmuştum. İnşallah Rabbim seni de şoka uğratsın pozitifleri göstersinBana 10 gün iç dedi bir tablette 10 adet var. 1 kutu 3 ay yetecek yani günde bir kere iç dedi bende hep sabah uyandığım gibi içtim cuma günü son ilacı içtim yumurta akı gibi olan 6 gün falan sürdü. 1 mart adet olmam gerekli bakalım olucakmıyım. Alt karnım çok gergin geçen hamileliğimde de öyle olmuştu alt karnım bir değişik gergin hissi bu ayda aynı şeyi yaşadım. İnşallah ilk aydan tutar benimde ilk bebek olacak.İnşallah çok beklemeden gelir bir an önce bebiş. Seninde kolaylıkla gelsin tutsun İnşallah canım.
Ay hadi inşallah kankam ya vallahı heyecanla beklıyorum inanıyorum olacakİnşallah kankam sanırım benimki rahim inceliğinden olmuyor buna kanaat getirdim çünkü eymende de olmadı olmadı Progestan kullandığım ay oldu. Şimdiki doktorum da rahim ince bundan olmuyor olabilir muhtemelen o yüzden Progestan ile kalmış olabilirsin çünkü yumurtaların gayet iyi dedi. Çok inanıyorum bu ay arkandan geleceğim inşallah
Ahh ağzın bal yesin aminnn inşallah rabbim kucaklarımızı sıcacık doldursun inşallah tamam kesin haber vericem inşallah güzel haberler vermek nasip olur.Aynı ilk gebeliğimdeki gibi demiş sana da doktor:) ben de o zaman günde bir tane içmiştim. Adete iki üç gün kalası afedersin altıma çiş yapmış gibi su gibi akıntım gelmişti. O zaman bir tuhaflık olduğunu anlamıştım test yaptığımda silik çıkmıştı şok olmuştum. İnşallah Rabbim seni de şoka uğratsın pozitifleri göstersinbeni mutlaka haber et canım benim.
Anladım sanirim canım çok teşekkür ederimCanım ovulasyon testleri satılıyor eczanede var Trentyolda var adetin bittikten sonra başlıyorsun yapmaya yapmadan önce 2 saat sıvı almıyorsun idrarını tutman gerek birde sabah ilk idrarın olmayacak yapıyorsun çift çizgi görünce yada t çizgisi c den daha koyu olması lazım ogün senin yumurtladıgın gün oluyor yıne devam teste t çizgisi acılırsa rengi ogünde catlamış oluyor genelde ertesi gün catlar yumurtlama dahıl 3 gün üst üste ilişki öneriyor satanlar çatlama dan sonra üstüne 14 gün sayınca o senin adet günun oluyor genelde 14 gün olur inşallah anlatabilmişimdir
Ben bir test bağımlısıyımAhahaha bi tane daha benden bende böyleyim hoşuma gidiyor resmenbende yaptım bisey cikmadi az kaldı bakalım varsa çıkardı diye düşünüyorum ama nasip tabiki
Canım bendede çıkmadı ki bence testin kendi çizgisiydi ben yumurtlamadan 10-11 gün geçmeden çıkacağını düşünmüyorumCanım sende çıktı bat aynı bende de çıkar belki diyerek bende bu sabah erken gebelik testi yaptım ve negatif7 gün geçti yumurtlamadan sonra silikte olsa çıkmazdıydı olsaydı erken gebelik testi sonuçta
Biliyorum bekliyorum çaresiz inşallah ikimizde gerçek çift çizgiyi görürüz biran önceCanım bendede çıkmadı ki bence testin kendi çizgisiydi ben yumurtlamadan 10-11 gün geçmeden çıkacağını düşünmüyorum
Amiiiinnn inşallahBiliyorum bekliyorum çaresiz inşallah ikimizde gerçek çift çizgiyi görürüz biran önce
Mart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun. ♡
Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen. ♡
Canım kızlarım,güzel anne adaylarım bu ay çok kalabalığız maşallah bize :) tarihlerinizi lütfen kontrol edin malum kalabalık olduğumuz için gözden kaçma ya da yanlış yazma ihtimalim olabilir.Bana yazarsınız yine düzeltirim ben hepiniz hoş geldiniz.
Ateş Takibi Yapanlar
@Belisimm 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ANNE ADAYI ♡ SAT BAT DURUM@tubiiloji - -
@Afratafrac - -
@Zuzushh - -
@keug03
@cns15 16 Şubat -
@bluequeen 24 Ocak -
fnd_50 16 Şubat -
G gulomakgul 28 Ocak 1 Mart
September Wind 1 Şubat 1 Mart
@kahveseverr 2 Şubat 1 Mart
@minik serduy 5 Şubat 1 Mart
@Suyolu01 31 Ocak 1 Mart
@mutluanne2779 2 Şubat 2 Mart
@berilettomber 2 Şubat 2 Mart
@Angel57 3 Şubat 3 Mart
@melikebyhn12 6 Şubat 3 Mart
mutlutablo 6 Şubat 3 Mart
@Astrologsero 5 Şubat 4 Mart
@suyesili1 6 Şubat 4 Mart
@Hayirlisi123 3 Şubat 5 Mart
@Belisimm 3 Şubat 5 Mart
@TASUU 5 Şubat 5 Mart
@ezomanya 6 Şubat 5 Mart
cans16 15 Ocak 5 Mart
@tweeetyyy 2 Şubat 6 Mart
@seeymaaa 2 Şubat 6 Mart
@1ciftyesilgozz 4 Şubat 6 Mart
@True_orange 6 Şubat 6 Mart
@Anac ana 9 Şubat 6 Mart
@zynocann 11 Şubat 7 Mart
@Gizem2021 3 Şubat 8 Mart
@naz1997 7 Şubat 8 Mart
@onbirmayis 10 Şubat 8 Mart
@esmerimm41 3 Şubat 9 Mart
@Hayatbaska 8 Şubat 9 Mart
@destinesiaa 9 Şubat 9 Mart
@Papatya220 9 Şubat 9 Mart
@Mervenur277 10 Şubat 9 Mart
@Mrvpearl 12 Şubat 9 Mart
@kosulsuzsevgi 15 Şubat 9 Mart
@CEYLANIKOO 11 Şubat 10 Mart
@sevayd 11 Şubat 10 Mart
@HoneyBear - 10 Mart
@mlh5 11 Şubat 11 Mart
@berenikaa 11 Şubat 11 Mart
S simurgggg 11 Şubat 11 Mart
@mlh5 11 Şubat 11 Mart
@Hasretimm123 11Şubat 11 Mart
@Mavi070707 - 11 Mart
@Tumay94 15 Şubat 11 Mart
@Perlitik 10 Şubat 12 Mart
@Asli Miraz 14 Şubat 12 Mart
@fatsek 15 Şubat 12 Mart
@avokadokadin 13 Şubat 13 Mart
@mrsdnz 10 Şubat 14 Mart
@DILARA159 12 Şubat 15 Mart
F Feyzacim 14 Şubat 15 Mart
@aynurland 8 Şubat 16 Mart
bebekheyecani 18 Şubat 16 Mart
@cnlrm 18 Şubat 16 Mart
@Gulssen 13 Şubat 17 Mart
@Tikabasa 16 Şubat 17 Mart
@mevsimofm 17 Şubat 17 Mart
@BirMucizeOlsunb 18 Şubat 17 Mart
@edirefedirefediref 20 Şubat 17 Mart
@marilyn95 14 Şubat 18 Mart
@mucizebekliyorum1 18 Şubat 18 Mart
@melisaa93 17 Şubat 18 Mart
@sundy94 18 Şubat 18 Mart
@cicekperisi12 19 Şubat 18 Mart
@difembahyaa 20 Şubat 18 Mart
@filozofia 15 Şubat 20 Mart
@chelin 18 Şubat 20 Mart
@birbebekhikayesi 20 Şubat 20 Mart
@leblebii19 21 Şubat 20 Mart
@cerenunited 21 Şubat 21 Mart
@patatesliiborek 21 Şubat 22 Mart
@Sunshine597 21 Şubat 23 Mart
@Passion_ 23 Şubat 23 Mart
@ayisigi-28 18 Şubat 25 Mart
@balbadem1 - 25 Mart
@Nissalovely 23 Şubat 26 Mart
@birebruli 24 Şubat 27 Mart
@trueliving_ - 31 Mart
Ben 8. Gunden itibaren baslarim kesin test yapmaya tutamam kendimiCanım bendede çıkmadı ki bence testin kendi çizgisiydi ben yumurtlamadan 10-11 gün geçmeden çıkacağını düşünmüyorum