💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Benim doktorumda progestan verdi bu ay uyguladım inşallah tutmuştur. 3 ay kullanıcam 2 ay kaldı inşallah bende de işe yarar. Adetin başından 15 gün sayıp 15 ile 26 gün arası 10 gün kullan dedi sen nasıl uygulucaksın. Bana yazdıkların umut oldu

Ya canım bu ovulasyon ne nasıl oluyor bana biraz açık anlatabilir misin bilgim yok en azından aydınlanim ya adet gecikince yumurtlama da erken oluyor mantıken ama nasıl ovulasyon fln anlatır mısın bana
Canım ovulasyon testleri satılıyor eczanede var Trentyolda var adetin bittikten sonra başlıyorsun yapmaya yapmadan önce 2 saat sıvı almıyorsun idrarını tutman gerek birde sabah ilk idrarın olmayacak yapıyorsun çift çizgi görünce yada t çizgisi c den daha koyu olması lazım ogün senin yumurtladıgın gün oluyor yıne devam teste t çizgisi acılırsa rengi ogünde catlamış oluyor genelde ertesi gün catlar yumurtlama dahıl 3 gün üst üste ilişki öneriyor satanlar çatlama dan sonra üstüne 14 gün sayınca o senin adet günun oluyor genelde 14 gün olur inşallah anlatabilmişimdir

Ah askım daha yenı bakıyorum bugun cok yogun bı gundu Cok sukur sıkıntı yok doktor da olumlu guzel konusmus bence ınsallah bu ay rahım fılmıne gerek kalmadan bu ıs olur kankacım
İnşallah kankam sanırım benimki rahim inceliğinden olmuyor buna kanaat getirdim çünkü eymende de olmadı olmadı Progestan kullandığım ay oldu. Şimdiki doktorum da rahim ince bundan olmuyor olabilir muhtemelen o yüzden Progestan ile kalmış olabilirsin çünkü yumurtaların gayet iyi dedi. Çok inanıyorum bu ay arkandan geleceğim inşallah

Canım umut olduğuma sevindim çünkü ben kendime bile umut oldum vallahi dediğim gibi ilk gebeliğimde 15 ay olmamıştı doktor Progestan vermişti bak beş sene olacak o zaman adetin 10. Günü başla 15 gün iç bırak demişti. (15. Gün başla 10 gün iç bırak da demiş olabilir hatırlayamadım) Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Bu doktorum da iki kutu yazdı bana bitene kadar sabah akşam kullan dedi. Ben de onda şüpheye düştüm sürekli mi içmeliyim yoksa bir kutu bitip adeti bekleyip ondan sonra aynı şekilde mi içmeliyim diye.
Senin kaç gün kaldı bata? Su gibi akıntın oldu mu?

Bana 10 gün iç dedi bir tablette 10 adet var. 1 kutu 3 ay yetecek yani günde bir kere iç dedi bende hep sabah uyandığım gibi içtim cuma günü son ilacı içtim yumurta akı gibi olan 6 gün falan sürdü. 1 mart adet olmam gerekli bakalım olucakmıyım. Alt karnım çok gergin geçen hamileliğimde de öyle olmuştu alt karnım bir değişik gergin hissi bu ayda aynı şeyi yaşadım. İnşallah ilk aydan tutar benimde ilk bebek olacak. İnşallah çok beklemeden gelir bir an önce bebiş. Seninde kolaylıkla gelsin tutsun İnşallah canım.

Aynı ilk gebeliğimdeki gibi demiş sana da doktor:) ben de o zaman günde bir tane içmiştim. Adete iki üç gün kalası afedersin altıma çiş yapmış gibi su gibi akıntım gelmişti. O zaman bir tuhaflık olduğunu anlamıştım test yaptığımda silik çıkmıştı şok olmuştum. İnşallah Rabbim seni de şoka uğratsın pozitifleri göstersin beni mutlaka haber et canım benim.

Ay hadi inşallah kankam ya vallahı heyecanla beklıyorum inanıyorum olacak

Ahh ağzın bal yesin aminnn inşallah rabbim kucaklarımızı sıcacık doldursun inşallah tamam kesin haber vericem inşallah güzel haberler vermek nasip olur.

Anladım sanirim canım çok teşekkür ederim

Canım bendede çıkmadı ki bence testin kendi çizgisiydi ben yumurtlamadan 10-11 gün geçmeden çıkacağını düşünmüyorum

Biliyorum bekliyorum çaresiz inşallah ikimizde gerçek çift çizgiyi görürüz biran önce
Amiiiinnn inşallah belirtin var mıı ? Mesela benim kasıklarımda yumurtlamadan beri ağrım var rahmimde böyle titreşim varmış gibi hissediyorum bazen. 2-3 gündürde göğüslerim hassaslaştı bat gün geçtikçe daha hassas oldular ama sızlama yok elleyince acıyor ve uçları bir tık büyük birde karnımda bi şişlik var gaz gibi yemek yaparken tezgaha falan dayanınca rahatsız ediyor

mygenius

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…