- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.501
Benim doktorumda progestan verdi bu ay uyguladım inşallah tutmuştur. 3 ay kullanıcam 2 ay kaldı inşallah bende de işe yarar. Adetin başından 15 gün sayıp 15 ile 26 gün arası 10 gün kullan dedi sen nasıl uygulucaksın. Bana yazdıkların umut olduKızlar doktordan çıktım hormonlar adetin üçüncü günü bakılıyor ama biz o zaman gelemedik 10. Gün bugün ama hormonlarda genelde sıkıntı çıkmıyordu o yüzden ona şey yapmadık. Eşinden sperm testi istecez dedi ben de onu yaptırdık iyi çıktı dedim tamam o zaman dedi geriye rahim filmi kalıyor dedi. İlişki oldu mu dedi ah dün olmuştu oldu dedim ilişki olmadan çekilmesi gerekiyor dedi önümüzdeki adet bitiminde çekeriz dedi gebelik olmazsa dedi. Muayene etti yumurtalıklar gayet iyi dedi senin rahim ince bu sebepten olmuyor olabilir dedi Progestan yazdı. Biliyor musunuz ilk gebeliğimde de 15 ay olmamıştı son ay doktor Progestan vermişti onu içtiğim ay gebe kalmıştım tarih tekerrür mü edecek acaba nedense Progestan içince olacağına inanıyorum hayırlısı ile. Bir de bitkisel bir takviye yazdı “art med “ diye. Ona da bakıcaz Papatyamaviss @trueliving_ @TASUU @melisaa93 bebekheyecani @Safransari ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım