- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.481
Ayyyy hadi inşallahhhhhhhCanım ben yumurtlama için yapmadım yumurtlama üzerinden geçti adete yakın pik gibi olursa gebelik vardır diyorlar ya onu deniyorum
Ben evime giremiyorum gaziantepteyim burayı terketmeyi düşünüyorumRabbim ferahlık versin canım deprem tam yumurtlama dönemine denk geldi benim ki ve hiç değerlendiremedik tabi çok üzgünüm zaten. Bisey söyleyim mi ben ilişkiye girmeye korkuyorum ya yine olursa diye nolcak böyle bilmiyorum sürekli sallanıyoruz
Ben yaşadım canım, korunmayı bıraktıktan sonra ilk 2-3 ay yalancı gebelik belirtilerinin yaşanması çok normalmiş. Belki bir şey de dokunmuş olabilir bu arada. Mide bulantıları için çok erken çünkü.Hanımlar yumurtlama gününden itibaren midem inanılmaz bulanıyor 7.gün bugün psikolojik değil inanın gebelik belirtisi içinde erken biliyorum ama sebebi ne olabilir hiç yaşayan varmı bunu aranızda yada tahmini olan? Bu arada sabah test negatif çıktı.
Mutlaka erken iltihap falan da olabilir ozamanda demekki bu ay da bebek yokBen yaşadım canım, korunmayı bıraktıktan sonra ilk 2-3 ay yalancı gebelik belirtilerinin yaşanması çok normalmiş. Belki bir şey de dokunmuş olabilir bu arada. Mide bulantıları için çok erken çünkü.
Canım hemen olumsuz düşünme, her kadında farklı belirtiler oluyormuş. Ben baya şey okudum. Kesinlikle kesin bir şey yok. Bazı kadınların vücudu daha hassas olduğu için daha erken belirtiler de ortaya çıkabiliyormuş. Ayrıca yaşının 41 olması hiç sorun değil, tabi sana kalmış çocuk yapıp yapmamak ancak benim arkadaşım var 45 ten önce anne olmak istemiyor. Ben de devam ederim diye düşünüyorum o yaşıma kadar çocuk denemesine hala olmazsa. İçini ferah tut. İnallah güzel haberi alıp bebeğini kucağına almayı nasip eder Allahım.Mutlaka erken iltihap falan da olabilir ozamanda demekki bu ay da bebek yoküzülüyorum çünkü son denememdi
Yaşım 41 ve son kez denedim Allah hayırlı olanı nasip etsin ne diyebilirim ki…
Bir de 7. günde testin negatif çıkması da çok normal. Erken yapmışsın testi canım.Hanımlar yumurtlama gününden itibaren midem inanılmaz bulanıyor 7.gün bugün psikolojik değil inanın gebelik belirtisi içinde erken biliyorum ama sebebi ne olabilir hiç yaşayan varmı bunu aranızda yada tahmini olan? Bu arada sabah test negatif çıktı.
Pik olmamış cnmKızlar bugün akşam yaptığım test pik olmamış değil mi daha ? Çizgi düne göre koyulaştı biraz ama tam değil galiba hala
Benjde yazarmisiniz .ocak ayında kürtaj oldumMart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun. ♡
Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen. ♡
Canım kızlarım,güzel anne adaylarım bu ay çok kalabalığız maşallah bize :) tarihlerinizi lütfen kontrol edin malum kalabalık olduğumuz için gözden kaçma ya da yanlış yazma ihtimalim olabilir.Bana yazarsınız yine düzeltirim ben hepiniz hoş geldiniz.
Ateş Takibi Yapanlar
@Belisimm 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ANNE ADAYI ♡ SAT BAT DURUM@tubiiloji - -
A Afratafrac - -
@Zuzushh - -
@keug03
@cns15 16 Şubat -
@bluequeen 24 Ocak -
@fnd_50 16 Şubat -
G gulomakgul 28 Ocak 1 Mart
September Wind 1 Şubat 1 Mart
@kahveseverr 2 Şubat 1 Mart
@minik serduy 5 Şubat 1 Mart
@Suyolu01 31 Ocak 1 Mart
@mutluanne2779 2 Şubat 2 Mart
@berilettomber 2 Şubat 2 Mart
@Angel57 3 Şubat 3 Mart
@melikebyhn12 6 Şubat 3 Mart
@mutlutablo 6 Şubat 3 Mart
A Astrologsero 5 Şubat 4 Mart
@suyesili1 6 Şubat 4 Mart
@Hayirlisi123 3 Şubat 5 Mart
@Belisimm 3 Şubat 5 Mart
@TASUU 5 Şubat 5 Mart
@ezomanya 6 Şubat 5 Mart
@canancan11 15 Ocak 5 Mart
@tweeetyyy 2 Şubat 6 Mart
@seeymaaa 2 Şubat 6 Mart
@1ciftyesilgozz 4 Şubat 6 Mart
@True_orange 6 Şubat 6 Mart
@Anac ana 9 Şubat 6 Mart
@zynocann 11 Şubat 7 Mart
@Gizem2021 3 Şubat 8 Mart
@naz1997 7 Şubat 8 Mart
@onbirmayis 10 Şubat 8 Mart
@esmerimm41 3 Şubat 9 Mart
@Hayatbaska 8 Şubat 9 Mart
@destinesiaa 9 Şubat 9 Mart
@Papatya220 9 Şubat 9 Mart
@Mervenur277 10 Şubat 9 Mart
@Mrvpearl 12 Şubat 9 Mart
@kosulsuzsevgi 15 Şubat 9 Mart
@CEYLANIKOO 11 Şubat 10 Mart
@sevayd 11 Şubat 10 Mart
@HoneyBear - 10 Mart
@mlh5 11 Şubat 11 Mart
@berenikaa 11 Şubat 11 Mart
@Eyllselmhn 11 Şubat 11 Mart
@mlh5 11 Şubat 11 Mart
@Hasretimm123 11Şubat 11 Mart
@Mavi070707 - 11 Mart
@Tumay94 15 Şubat 11 Mart
@Perlitik 10 Şubat 12 Mart
@Asli Miraz 14 Şubat 12 Mart
@fatsek 15 Şubat 12 Mart
@avokadokadin 13 Şubat 13 Mart
@mrsdnz 10 Şubat 14 Mart
@DILARA159 12 Şubat 15 Mart
@Feyzacim 14 Şubat 15 Mart
@aynurland 8 Şubat 16 Mart
bebekheyecani 18 Şubat 16 Mart
@cnlrm 18 Şubat 16 Mart
@Gulssen 13 Şubat 17 Mart
Tikabasa 16 Şubat 17 Mart
@mevsimofm 17 Şubat 17 Mart
@BirMucizeOlsunb 18 Şubat 17 Mart
@edirefedirefediref 20 Şubat 17 Mart
@marilyn95 14 Şubat 18 Mart
@mucizebekliyorum1 18 Şubat 18 Mart
@melisaa93 17 Şubat 18 Mart
@sundy94 18 Şubat 18 Mart
@cicekperisi12 19 Şubat 18 Mart
@difembahyaa 20 Şubat 18 Mart
@filozofia 15 Şubat 20 Mart
@chelin 18 Şubat 20 Mart
@birbebekhikayesi 20 Şubat 20 Mart
@leblebii19 21 Şubat 20 Mart
@cerenunited 21 Şubat 21 Mart
@patatesliiborek 21 Şubat 22 Mart
@Sunshine597 21 Şubat 23 Mart
@Passion_ 23 Şubat 23 Mart
@ayisigi-28 18 Şubat 25 Mart
@balbadem1 - 25 Mart
@Nissalovely 23 Şubat 26 Mart
@birebruli 24 Şubat 27 Mart
@trueliving_ - 31 Mart
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah büyük bekleyip görücez inşallah sizinde hakkınızda hayırlı olanı elinize versin rabbim tez zamandaCanım hemen olumsuz düşünme, her kadında farklı belirtiler oluyormuş. Ben baya şey okudum. Kesinlikle kesin bir şey yok. Bazı kadınların vücudu daha hassas olduğu için daha erken belirtiler de ortaya çıkabiliyormuş. Ayrıca yaşının 41 olması hiç sorun değil, tabi sana kalmış çocuk yapıp yapmamak ancak benim arkadaşım var 45 ten önce anne olmak istemiyor. Ben de devam ederim diye düşünüyorum o yaşıma kadar çocuk denemesine hala olmazsa. İçini ferah tut. İnallah güzel haberi alıp bebeğini kucağına almayı nasip eder Allahım.
İlk iki gün olur oda cok çok kanama değil. Nasıl bir kansızlığa bağlı demir eksikliği ki bu adetim 10 gün gecikti ve bugün öğlen adet oldummHamilelik yok. Ama kansızlığa bağlı demir eksikliğin var. Adet olunca çok kanaman oluyor mu?
Ya canım bu ovulasyon ne nasıl oluyor bana biraz açık anlatabilir misin bilgim yok en azından aydınlanim ya adet gecikince yumurtlama da erken oluyor mantıken ama nasıl ovulasyon fln anlatır mısın banaCanım benimde bu ay 8 gün gecikmişti 38. Gün geldi regli normal oldu 5 gün sürdü bugün biteli 12. Gün ve erken yumurtlma oldu bugün yumurtlama günüm tavsiyem adet olduktan sonra hemen ovulasyona başla erken yumurtaya bilirsin
Aynısını 2 ay yaşadım hormonlar arada kafayı yiyor. Doktor çok stres yapmış olabilirsin birşeyleri ondan böyle olmuştur dedi.Kızlar benim adet dökülmeden bitti gibi birşey oldu ya kahverengi başladı 2-3 gün devam etti yarım gün de kanama oldu bitti suan sadece peçeteye geliyor adet söktürücü mü istesem doktordan
Ah askım daha yenı bakıyorum bugun cok yogun bı gunduKızlar doktordan çıktım hormonlar adetin üçüncü günü bakılıyor ama biz o zaman gelemedik 10. Gün bugün ama hormonlarda genelde sıkıntı çıkmıyordu o yüzden ona şey yapmadık. Eşinden sperm testi istecez dedi ben de onu yaptırdık iyi çıktı dedim tamam o zaman dedi geriye rahim filmi kalıyor dedi. İlişki oldu mu dedi ah dün olmuştuoldu dedim ilişki olmadan çekilmesi gerekiyor dedi önümüzdeki adet bitiminde çekeriz dedi gebelik olmazsa dedi. Muayene etti yumurtalıklar gayet iyi dedi senin rahim ince bu sebepten olmuyor olabilir dedi Progestan yazdı. Biliyor musunuz ilk gebeliğimde de 15 ay olmamıştı son ay doktor Progestan vermişti onu içtiğim ay gebe kalmıştım tarih tekerrür mü edecek acaba nedense Progestan içince olacağına inanıyorum hayırlısı ile. Bir de bitkisel bir takviye yazdı “art med “ diye. Ona da bakıcaz Papatyamaviss @trueliving_ @TASUU @melisaa93 bebekheyecani @Safransari ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım