💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben evime giremiyorum gaziantepteyim burayı terketmeyi düşünüyorum

Kızlar merhaba benden bir ay önce kimyasal yaşadım maalesef şimdi bugün internetten ovulasyon testi sipariş ettim aranızda kullananlar var mı daha önce hiç kullanmadım

Hanımlar yumurtlama gününden itibaren midem inanılmaz bulanıyor 7.gün bugün psikolojik değil inanın gebelik belirtisi içinde erken biliyorum ama sebebi ne olabilir hiç yaşayan varmı bunu aranızda yada tahmini olan? Bu arada sabah test negatif çıktı.

Ben yaşadım canım, korunmayı bıraktıktan sonra ilk 2-3 ay yalancı gebelik belirtilerinin yaşanması çok normalmiş. Belki bir şey de dokunmuş olabilir bu arada. Mide bulantıları için çok erken çünkü.

Mutlaka erken iltihap falan da olabilir ozamanda demekki bu ay da bebek yok üzülüyorum çünkü son denememdi
Yaşım 41 ve son kez denedim Allah hayırlı olanı nasip etsin ne diyebilirim ki…

Mutlaka erken iltihap falan da olabilir ozamanda demekki bu ay da bebek yok üzülüyorum çünkü son denememdi
Yaşım 41 ve son kez denedim Allah hayırlı olanı nasip etsin ne diyebilirim ki…
Canım hemen olumsuz düşünme, her kadında farklı belirtiler oluyormuş. Ben baya şey okudum. Kesinlikle kesin bir şey yok. Bazı kadınların vücudu daha hassas olduğu için daha erken belirtiler de ortaya çıkabiliyormuş. Ayrıca yaşının 41 olması hiç sorun değil, tabi sana kalmış çocuk yapıp yapmamak ancak benim arkadaşım var 45 ten önce anne olmak istemiyor. Ben de devam ederim diye düşünüyorum o yaşıma kadar çocuk denemesine hala olmazsa. İçini ferah tut. İnallah güzel haberi alıp bebeğini kucağına almayı nasip eder Allahım.

Bir de 7. günde testin negatif çıkması da çok normal. Erken yapmışsın testi canım.

Kızlar bugün akşam yaptığım test pik olmamış değil mi daha ? Çizgi düne göre koyulaştı biraz ama tam değil galiba hala

Eklentiler

• 53BD9AF4-A34F-4379-A780-548010EAE5AB.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 48
Benjde yazarmisiniz .ocak ayında kürtaj oldum

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah büyük bekleyip görücez inşallah sizinde hakkınızda hayırlı olanı elinize versin rabbim tez zamanda

Kızlar herkese merhaba yeni üye oldum etiket flan nasıl yapılır bilemedim buraya yazayım dedim , beni de listeye ekler misiniz. Sat: 19 Şubat bat: 22 Mart. 7 aydır gebelik düşünüyorum Mart ayindan çok umutluyum. Umarım hepimiz güzel haberler alırız. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ovulasyon testi ile bu ay deneyeceğim valla heyecanlıyım.

İlk iki gün olur oda cok çok kanama değil. Nasıl bir kansızlığa bağlı demir eksikliği ki bu adetim 10 gün gecikti ve bugün öğlen adet oldumm

Ya canım bu ovulasyon ne nasıl oluyor bana biraz açık anlatabilir misin bilgim yok en azından aydınlanim ya adet gecikince yumurtlama da erken oluyor mantıken ama nasıl ovulasyon fln anlatır mısın bana

Kızlar benim adet dökülmeden bitti gibi birşey oldu ya kahverengi başladı 2-3 gün devam etti yarım gün de kanama oldu bitti suan sadece peçeteye geliyor adet söktürücü mü istesem doktordan
Aynısını 2 ay yaşadım hormonlar arada kafayı yiyor. Doktor çok stres yapmış olabilirsin birşeyleri ondan böyle olmuştur dedi.
2 ay sonra normale döndüm sandım bu sefer 14 gün durmadan kanamam oldu sonra doktora gittim.
Bir ay yasmin kullandırdı düzene girdi ilk adeti düzgün gördüm.
1 mart tekrar adet görmem gerek bekliyorum onu. Bir görün doktora canım geciktirmeden.

Ah askım daha yenı bakıyorum bugun cok yogun bı gundu Cok sukur sıkıntı yok doktor da olumlu guzel konusmus bence ınsallah bu ay rahım fılmıne gerek kalmadan bu ıs olur kankacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…