💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Döngünün ortasındaysan yumurtlama akıntısıdır o zaman neden garipsedin canım
Yok garipsedigimden degil canim.. öncesinde ne akintiya dikkat ederdim ne de nasil olduguna.. simdi grupta yaziliyor ya mesela yumurtlama akintisi uzayan akinti falan diye. Seffaf su gibi olunca yumurtlama olmuyor mu acaba diye düşündüm. Şimdiye kadar ovulasyon testi falan da yapmadim hic.. ama surec de uzamaya basladi 10 ay oldu

:nazar:canım kızlarım,güzel anne adaylarım bu ay çok kalabalığız maşallah bize :) tarihlerinizi lütfen kontrol edin malum kalabalık olduğumuz için gözden kaçma ya da yanlış yazma ihtimalim olabilir.Bana yazarsınız yine düzeltirim ben hepiniz hoş geldiniz :anneadayı:

Sat ve bat tarihleri nedir acaba henüz bilmiyorum, sonrasında listeye eklerseniz sevinirim ☺️

Kızlar uygulamalara göre bugün hamile kalma ihtimalim yüksek ama yazmıştım 23 u yumurtam catlamisti. 18 i ise sağda 11 mm yumurtam vardı. Umarım sonmemistir yeterli boyuta geldiğinde catlamistir 🙏 ben yine de uygulama da yazıyor diye catladigini ve başka yumurtam olmadığını bile bile bugünü de değerlendirdim 😀

Kızlar uygulamalara göre bugün hamile kalma ihtimalim yüksek ama yazmıştım 23 u yumurtam catlamisti. 18 i ise sağda 11 mm yumurtam vardı. Umarım sonmemistir yeterli boyuta geldiğinde catlamistir 🙏 ben yine de uygulama da yazıyor diye catladigini ve başka yumurtam olmadığını bile bile bugünü de değerlendirdim 😀

Ve eşim yumurta çatladı bu sebeple ona yanasmadigimi içimden geldiği için yanastigimi sandığı için eski günler gibi çok daha rahat oldu gerilmedi.

Kızlar bu 25 i pik değil dimi? Çünkü dün daha koyu bugün silik olunca sorayım dedim kaçırcam diye tedirgin oluyorum 😀 uygulamaya göre daha 2 gün var yumurtlamama ama anlamıyorum ki koyuluğundan tam olmadı galiba hala

Eklentiler

• 4AA90255-A0FE-4BBF-B660-D4FB6CC5115B.jpeg
    4AA90255-A0FE-4BBF-B660-D4FB6CC5115B.jpeg
    101,3 KB · Görüntüleme: 60
İlk gebeligimde ben 11.gun ogrendim bu şekilde olmustu ondan zaten kafam karıştı 🙈
İğnenin 11.gunu mu? Aslında kişiye göre degisir belki 9.gunde etkisi kalmayan da vardır ama bilemeyiz pozitif mi yoksa iğnenin etkisi mi 2 günde bir kan vermek gerekiyor en iyisi gününü beklemek , zor biliyorum ama 😊

Hangi uygulama canm

X